reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hol hol hoł tu swiety mikolaj :-D:-D:-D

gdzie wy wszystkie jestescie randkujecie z mikołajem czy co ?????:-D:-D:-D:-D

u mnie dzieci zadowolone no i maksu odwazyl sie dzisiaj pierwsza noc spac u siebie w pokoju ciekawe cz:-Dy w nocy nie przyjdzie do mnie:confused::confused::confused:

co dostałyscie na mikolaja bo ja nadal czekam na prezent bo zamówilam sobie telefon bezprzewodowy bo ten stacjonar:confused:ny zacza mnie denerwowac :-D:-D:-D
maz dostal perfumy a maksiu autka cars z bajki dysneya :-):-)no i lenka tez dostala komplecik z polarku i ksiazecz:-)ke o zwierzatkach:tak::tak::tak:

reklama
hej mamuski!!

witam sie i ja w brzydki,zimny i deszczowy dzien.:wściekła/y:za oknem 5* i pada od samego rana.aż sie nie chce w taka pogode z domu wychodzic.dobrze ze moj m ma wolne to odwozi i przywozi krystiana ze szkoły i przy okazji zakupy zrobi a ja mam luz i nie wychodze z domu.;-)
dzieci spią,m z krystianem graja w piłkarzyki a ja zasiadlam przed bb.
do mnie tez przyszedl mikołaj wczoraj(grzeczna byłam:tak:;-))m kupił mi kozaczki.a dzieciaki bardzo zadowolone z prezentów krystian dostał piłkarzyki,piranie atakują(gra)slodycze,płyte z bajką zygzaka i jeszcze wiele innych rzeczy.:tak:a dzieciaki zabawki z fishera(rózne grajace,świecące)chwile byli zainteresowani a teraz to w nosie mają.:sorry::eek:

miłego dnia:-)

hej mamuski!!!
witam sie i ja w środę.
u nas pogoda do dupy,zimno,pochmurnie i co chwilke pada deszcz.:wściekła/y:
dzieci spią,m z krystianem sie bawia a ja poprasowałam i zasiadłam z kawką przed bb;-).mam takiego lenia że coś strasznego,przydało by sie już coś zacząć sprzątać na swieta a tak mi sie nie:no: chce ze masakra.:eek::zawstydzona/y:
jutro z samego rana mam wizyte u lekarza bo ostatnio cały czas jestem śpiąca,nic mi sie nie chce,słaba jestem, porobie badania i zobaczymy co mi jest.:confused::confused::confused:

pozdrawiam.:-)

hallo,hallo jest tu ktoś????????????????????

hej

jestem jak zwykle tylko my Lidka reszta chyba juz porzadki swiateczne robi :-):-):-)mnie wczoraj nei bylo bo zaraz po szkole pojechałam z prezentami do szwagierki do dzieci bo tam chrzesnica meza jest no i jeszcze do krasnego do chrzestnej maksia wiec wrócilismy dopiero na 21 szybkie kapanie maks jeszcze zadanie odrabial no i poszlismy spac wiec nawet kompa nie wlanczalam :tak::tak::tak:

hej hej

a ja się cieszę jak głupi do sera, bo kupiłam sztuczną choinkę 2,5m sosna w super rewelacyjnej cenie 90zł!!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2: facet miał z tamtego roku (były po 160zł) i chciał się pozbyć za 100zł, ale jeszcze 10zł utargowałam he he w koncu jestem przedstawicielem handlowym:-D

A tak mnie olśniło teraz że w zasadzie to takich generalnych porządków przedświątecznych to ja nie musze robić bo u mnie przecież wszystko świeżyzna nowa:-D:-D:-D ale mi dobrze tra la la la:-D:-D:-D

Za to pogoda do bani dzisiaj, leje wieje chlapa zamarza buuuuu ja chcę wiosnę!!!!!!

hej

Asiu to ty masz z głowy porzadki swiateczne no i choinke zakupiłas w super cenie :-):-):-)

Ja musze sie wziaśc za porzadki ale mi sie nie chce heeeeeeee

u mnie tez chlapy ciapy masakra jakas ale wkoncu maz zawitał do domu i powiedział ze zalatwia sobie urlop bo ma dosc roboty po 16 18 godzin ilez mozna siedziec za kierownica nawet czasu na odpoczynek nie maja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja sie ciesze ze pomyslał o urlopie przynajmniej z nami troche spedzi czasu bo ostatnio to nie ma czasu na nic :-:)-:)-:)-(

Iwcik to fajnie że będziesz miała chłopa w domu, a jak ci się nie chce sprzątać to jego zagoń do roboty he he

Byłam z Igorem u lekarza - ma anginę, pewnie od tatusia sie zaraził

hej kobietki!!
u nas sypie,wieje,sypie,wieje!!!!!!!:wściekła/y:pogoda straszna zwłaszcza dla kierowcow.
m pojechał po krystiana do szkoly,dzieci spia,ja zrobilam juz ciasto na placki ziemniaczane i teraz odpoczywam.
byłam wczoraj u lekarza,porobiłam badania i dzisiaj na 16 maja byc wyniki,zobaczymy co mi tam wyjdzie???????:confused:
a ja co raz to bardziej myslę ze wpadłam w depresję:wściekła/y::-( ilez można byc spiącym,braku checi do życia nie miec i cały czas smutnym być?????:confused::confused::confused::confused:

aha i jeszcze jak by tego mało bylo to alan mi zachorował,:-(od wczoraj ma temperature i strasznie brzydko mi kaszle(tak mokro):eek:oj coś czuje ze bez antybiotyku sie nie:no: obejdzie.
czekam właśnie na doktora.

asia-dużo zdrówka dla igorka życzę.:tak:

iwicik-super ze twój m bedzie miał wolne.:-)
odpocznie na reszcie i pobędziecie razem.

hej mamuski ja tylko tak szybciutko cos naskrobie bo ciagle w biegu czekam wlasnie na m bo sama w taka pogode boje sie jechac po mala:no:

Milenka zajmuje caly moj czas bo nic tylko chodzic i chodzic juz sama chodzi kolo lozeczka i na tapecie wszystkie szafki i szuflady:eek::eek::eek:

pogoda koszmarna juz mam dosyc tej zimy a to dopiero poczatek no nic zmykam zycze wszystkim duzo zdrowka i trzymajcie sie cieplutko

przesylam cos na poprawe humoru:-D:-D:-D

Jak jeden kolega żyrandol wieszał. - historia prawdziwa w relacji
jego żony.
Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża kupić abażur z kryształów (to co wisi z lampami na suficie), baaardzo drogi(pół roku zbieraliśmy). Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur, na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, ale po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup tego, tamtego, no obmyć).
Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: a może powiesimy od razu ten abażur? No i mąż, lub z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się.
Postawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mój mąż
wspiął się na tą piramidę, a mi kazał go zabezpieczać.
Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany),przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja, taka rozczulona tym widokiem, lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku!
Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstał szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskoczył do mnie...
Myślałam, że mnie zabije, a on mówi:
- Qrwa ! Ale mnie prądem pier.......nęło, aż do jąder doszło,dobrze, że nie na śmierć![/FONT]

reklama
był u alana pan doktor i moje dziecko ma zapalenie krtani:-(tak mi go szkoda,cały czas ma goraczke i tylko by na raczkach był,marudny strasznie.mam nadzieje ze mu szybko przejdzie.jak na razie nie ma antybiotyku tylko tabletki i syropy(ciekawe czy pomogą???)

a ja dzwoniłam do mojej doktorki w sprawie wynikow i wyszły super!!!!nic mi nie jest.
tylko ze pani doktor powiedziała ze ja ma depresje:-(wiec chcąc nie chcac musze sie wybrac do mojego lekarza od nerwów.:-:)-:)-(

Do góry