reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej

Iwcik no niech cię szybko odśnieżą! ale to gdzie ty mieszkasz że dojechać do ciebie nie można????? ja na wsi ale u mnie wsio ok
lidka a ty gdzie???? jak tam zdrówko u was?

no i gdzie cała reszta dziewczyn?????

obiecałam że będę na bieżąco, ale nie ma z kim:-( piszcie!!!!!!!!

reklama
hej mamuski!!!
ale mamy zime,wszędzie mnóstwo śniegu i zimno jak cholera:wściekła/y:.ja to nawet dzis z domu nie:no: wychodziłam(i nie mam zamiaru)
własnie głowe sobie umyłam,paznokcie pomalowałam,obiad już zjadłam i teraz odpoczywam.;-)
dzieciaki spią krystian bajki ogląda, m na dworze auto odsnieża,bo przez te dwa dni co sypalo to samochodu nie widać.:szok:

czekam na dr.bo ma do dzieci przyjechac bo cos ten katar im nie :no:chce przejść.

iwicik-no masakra:wściekła/y:,twój m od poniedziałku nie moze dojechac do domu-szok:szok::szok:
:szok:biedny ma pewnie dosyć:-(

asia-jestem,jestem :tak:ale ostatnio coś weny brak na pisanie.:-:)zawstydzona/y:
może jak sie wszyscy wyleczymy to bede miała lepszy humor.

asiu ja mieszkam za Błażowa w góre tzreba jechac i wlasnie u nas zawsze zawiewa :-):-):-):-) zma jest koszmarem tutaj:tak::tak::tak:

Lidka mojemu udało sie dzisiaj wpasc do domu na trzy godziny i spowrotem pojechał :tak::tak::tak:
ide sie wykapac bo dzieci poszły spac trzeba wykorzystac chwile spokoju heeeeeee

własnie laski gdzie wy wszystkie sąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą

hej mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten zimowy dzien.:-)
laski,ale w rzeszowie sypie śnieg????szok!!!:szok::szok::szok:paraliż na drogach,autobusy nie kursują,korki sie tworza kilometrowe jednym slowem masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:
a ja w taka pogode wybrałam sie do lekarza i stalam w korku 2 godz.jeszcze na parkingu sie zakopalam:angry: miałam wszystkego dosyc:baffled::wściekła/y: ale na szczescie juz w domku jestem i sie ciesze.:tak:
mój m odsnieża w kolo domu,krystian sie bawi, dzieci spią a ja odpoczywam.
jeszcze mnie czeka prasowanie ale to za chwilkę.

pozdrawiam.:-)

iwicik-jak tam sytuacja u ciebie????
pewnie was zasypało????

hej babeczki

lidka u nas też śnieżyca była, w dwie godziny sniegu po kolana nasypało, a ja akurat wtedy na zakupy z Igorkiem sie wybrałam, on w wózku oczywiscie i jak wracaliśmy to go folią musiałam zakryć bo ryczał jak śnieg na niego padał:-D

to jak u nas tyle śniegu to Iwcik pewnie z domu prędko nie wyjdzie:-D:-D:-D

słodkiego się naciapałam to chyba teraz kawkę sobie strzelę, chociaż kolejność dziwna:-D

Hej laseczki:-D:-) Dawno się nie odzywałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jakos weny brak:no: U nas tez zasypało ale drogi przejezdne mieszkam przy dosc ruchliwej drodze powiatowej a do pracy jadę krajową 19 Lublin Rzeszów także źle nie jest chociaż na dojazd muszę poświęcić trochę więcej czasu.Dzisiaj przez pół godziny odśnieżałam auto zanim mogłam ruszyć:wściekła/y:M oje dzieci tez chore kaszlą strasznie na zmianę raz jedno raz drugie:no: a mnie żołądek boli od rana masakra jakaś:no: Jutro mam wolne biorę się za sprzątanie chałupy bo syf straszny:no:

hej laski

asiu ty sie ze mnie nie nabijaj bo faktycznie mnie zasypalo :-D:-D:-Dkuzwa dzisiaj znow musialam kilka razy wyjezdzac spod domu zeby wyjechac do drogi głownej masakra jakas:tak::tak::tak:maz znów nie dotarl ciekawe czy jutro przyjedzie :baffled::baffled:

anek witaj faktycznie dawno cie nie było , zdrówka zycze oby wam sie grypa jelitowa nie zadomowiła bo u nas tu panuje ale na szczescie mnie narazie omija:tak::tak: a jak w pracy????????

Lidka dzieki ze mi przypomnialas o gazetce ale miał kupe radosci heeeee

a tu wkleje tylko pomalowane sciany pokoiku maksia sama malowalam heeeeee a te naklejki tez sama robiłam :-):-):-)

Załączniki

• pok1.jpg
    pok1.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 32
  • pok3.jpg
    pok3.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 31
  • pok2.jpg
    pok2.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 31
  • pok4.jpg
    pok4.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 32
hej kobietki!!

witam sie i ja w sobotę,pogode mamy piekna za oknem sloneczko świeci,-2C,oczywiście spacerek już zaliczylam z dzieciakami:tak:;-).od samego rana sprzątala,pralam,gotowałam i teraz juz nic nie robie,siedzę i odpoczywam.;-)glowe umylam i teraz czekam aż mi lakier na paznokciach wyschnie.
dzieci spią,m z krystianem w tesco na zakupach,dzwonil do mnie i mowił ze w tesco koszyków brakuje bo jest tyle ludzi:szok::szok:
dzis wieczorkiem mamy w planach wypad do znajomych,mam nadzieje ze nam sie uda wyskoczyc z domu.:-)

milego weekendu zycze.

anek-witaj i zaglądaj do nas czesciej.
zdrówka zycze.

iwicik-ale ty zdolna jesteś.
super ten pokoik.
ps.kochana co z tą nasza silownią??????????

Iwcik no nie nabijam sie to był tylko taki serdeczny żarcik;-)
Anek hej hej zdrówka i zaglądaj częściej
lidka udanego wieczoru

A ja dziś 3 godziny zmarnowałam, bo chłop mi się totalnie rozłozył i go na pogotowie wiozłam, ma anginę okropną i godzine po wszystkich aptekach za antybiotykiem ganiałam ale znalazłam ufff. Teraz śpi razem z Igorkiem zaglucianym, oby tylko na glutach sie skończyło

na razie, pa

aaaaa zapomniałam Iwcik pokój super bombowo-odjazdowy!!!!!

reklama
hej laski

Asiu ni no ja tez tak zartem napisalam wcale sie nie obrazilam ale tak naprawde to ja na zadupiu mieszkam :-D:-D:-Dmam nadzieje ze chlopu szybko przejdzie duzo drowka dla niego w ten mrozny dzien bo nie wiem jak w rzeszowie ale u mnie jest -10stopni:-):-)

Lidka poczekaj troche z ta silownia bo ja jakos z moim sie nie moge na ten temat dogadac ale na dzisiejszy dzien to ja nie dojade :-D:-Dale ja chetna w planach na silownie:tak::tak:

a ja miałam dzisaj jechac do rodziców no i nici z planów nie pojechalismy wieje tak ze za chwlie droga bedzie niezprzejezdna jak nie przeleci pług u nas druga tura wyborów na burmistrza wiec głosik juz byłam i oddałm:tak::tak: a wczoraj do 23.30 zbijalam mebelki maksiowi bo dowiezli wcz:tak:oraj wiec ma juz pokoik gotowy :-):-):-)tylko łózko musze mu przeniesc :tak::tak::tak:

Do góry