reklama
mama maluszka
Aktywna w BB
Goyek to się obkupiłaś 
Osttanio w Kauflandzie była fajna promocja sleepów po 38,88 zł za 86 szt. (rozmiar 4). Ale z racji że ja tych pieluszek nigdy nie miałam kupiłam tylko paczkę na próbę. A szkoda bo też nam spasowały a są tańsze od tych niebieskich.
I pytanko jeszcze do dziewczyn co kupują pampersy active baby czy wam też się trafiają ostatnio te pampersy w kropki? O co chodzi? Czymś sie różnią?
I jak jesteśmy już w temacie pampków to powiedzcie jak często je zmieniacie w dzień?
Osttanio w Kauflandzie była fajna promocja sleepów po 38,88 zł za 86 szt. (rozmiar 4). Ale z racji że ja tych pieluszek nigdy nie miałam kupiłam tylko paczkę na próbę. A szkoda bo też nam spasowały a są tańsze od tych niebieskich.
I pytanko jeszcze do dziewczyn co kupują pampersy active baby czy wam też się trafiają ostatnio te pampersy w kropki? O co chodzi? Czymś sie różnią?
I jak jesteśmy już w temacie pampków to powiedzcie jak często je zmieniacie w dzień?
Izabell1982
Fanka BB :)
o kurcze to juz mamy pierwsze urodziny??? Szok!
Wszystkiego najlepszego dla Dawida!! Nie wierze ze to juz
mamo maluszka u nas różnie w razie potrzeby i sikania
Zawsze przed drzemką i po, bo jak sie obudzi to niezle nasikane. Kilka razy robi kupke (2-3 dziennie) wiec wtedy, a przy tym przy zmianie pieluchy przez jakis czas nie zakładam jej nowej (lata bez), kiedys ktoras z Was wkleiła link ze Zawitkowski tak radzi (DDtvn) w sprawie uczenia w przyszłości nocnika i mysle ze to ma sens. Czasem jak tak lata pół godziny bez pieluchy to oczywiscie zdarza sie jakis sik, ale to bardzo rzadko, a ostatnio nawet wcale.
Wszystkiego najlepszego dla Dawida!! Nie wierze ze to juz
mamo maluszka u nas różnie w razie potrzeby i sikania
mnsmile
mamo maluszka wlasnie tez zauwazylam zmiane, ale niczym sie nie roznia
tylko chyba opakowanie zmienili
bo juz chyba 3 karton jest taki jak kupilam.
Co do zmiany u nas wychodzi gdzies ok 5 pampersow na dzien. Czesto jest tak ze zaraz jak Mala przewine wywinie mi numer i zrobi kupke
hehe
a zazwyczaj tak jest
Co do zmiany u nas wychodzi gdzies ok 5 pampersow na dzien. Czesto jest tak ze zaraz jak Mala przewine wywinie mi numer i zrobi kupke
Szarlota
Mama Maluszka tak to nowa szata graficzna...
Rety to my juz mamy pierwszy roczek?!?
Rety to my juz mamy pierwszy roczek?!?
wnika_s
Zaangażowana w BB
dziewczyny dziekujemy za pamiec!!!!!
jest wiecej info. wlasnie wpadlam sie pochwalic ze juz mamy roczniaka :-)
w sobote robimy urodzinki, a dzisiaj przesiedzialam pol dnia na skypie z moimi rodzicami, moim bratem i babcia, bo chcieli chociaz tak swietowac urodzinki z davidem
zrobilam wiec malenki torcik, byla swieczka a pozniej davidek otwieral prezent, ktory przyjechal z PL juz jakis czs temu i czekal na swoj czas
o obudzil sie. obiecuje czesciej zagladac
z reszta teraz jak bede lezec plackiem najblizsze dwa tygodnie to bede miala mega duzo czasu 
buzka

w sobote robimy urodzinki, a dzisiaj przesiedzialam pol dnia na skypie z moimi rodzicami, moim bratem i babcia, bo chcieli chociaz tak swietowac urodzinki z davidem
o obudzil sie. obiecuje czesciej zagladac
buzka
Szarlota
Wnika ależ wygląda Wasz suwaczek!:-) Pieknie i GRATULACJE dla Davidka! Życzę udanej imprezki urodzinowej:-)
mnsmile
może jest ktoś zainteresowany:
LG KU990, OKAZJA, WYSYŁKA GRATIS (1464597523) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
LG KU990, OKAZJA, WYSYŁKA GRATIS (1464597523) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama
znajoma-nieznajoma
Zaciekawiona BB
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Davidka! Przepraszam że troszkę spóźnione ale prosto z serca - wszystkiego najlepszego :-)