reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamuśki po "30"

witam nowe mamusie :-)

koootek ja też się czuję jak wieloryb i nawet zaczynam go przypominać;-)Tobie też już puchną nogi i ręce? u mnie masakra jakaś zwłaszcza po dłuższym spacerze.

reklama
Cześć :) To ja dołączam do 'starszych' trzydziestek :) Mam 36 lat, druga ciąża, TP na początek lipca. I jakoś po remoncie nie mogę odnaleźć wagi łazienkowej... Może to dlatego, że w pierwszej ciąży dorobiłam się 23kg? Teraz jest mniej więcej o połowę mniej ale nawet gdyby było tyle samo, to wcale się nie martwię :) Dziecko urodziłam, a schudnąć parę kilo nie dam rady? Heh... :) Pozdrawiam wszystkie wielorybki :D

Cześć dagpra:-D, witamy:-)

Kami, mi też puchną już nogi, rano jeszcze jako tako ale im później tym gorzej, ręce jeszcze nie ale pewnie wszystko przede mną. Niestety zaczynają dokuczać mi skurcze łydek w nocy, czasem wstaję po kilka razy, łykam magnez ale na razie bez rezultatów:)

Koootek a Aspargin próbowałaś ? to Mg+K. Mi też dokuczały te paskudne skurcze łydek ale jak biorę ten preparat odpukać omijają mnie:-)

Dzięki kami za dobrą radę:-), dzisiaj pierwsza noc, po zaopatrzeniu się w Aspargin, przespana bez skurczy łydek :-D.

Witajcie dziewczynki, witam sie i ja , rocznik 77... Tak wyszlo jak tu ktos juz wczesniej napisal :-)

pozdrawiam wszystkie po 30 stce

Cześć Kiraa :-)

Ja tylko rok młodsza i myślę, że to bardzo dobry wiek:-D:-D.
Mój maluch bardzo aktywny, mam tylko nadzieję że po porodzie zmieni godziny bo potrafi zaszaleć o 3 w nocy:-) Jutro krzywa cukrowa, mam nadzieje że dam radę to wypić:tak: Pozdrawia Was wszystkie

Ostatnia edycja:
ach, i trzymam kciuki za Twoją krzywą koootek :-) ja jestem cienkim zawodnikiem i za każdym razem wlokłam ze sobą męża, wyprowadzał mnie na spacer pomiędzy pobraniami, żebym "przypadkowo" nie zwróciła wszystkiego :blink:

reklama
Witam,bardzo fajny wątek,tylko mało aktywny:tak:
Ja właśnie dziś zrobiłam test-pozytywny-3 maluch w drodze:-) wszystkie dzieci planowane,wyczekane,mam 32 lata. Pozdrawiam

Do góry