K
kami-30
Gość
Hej dziewczyny. Ja mam okropne mdłości od ok. 11 i tak przez cały dzień a czasem i w nocy. Nie wymiotuję chociaż czasem myślę, że może lepiej byłoby sobie "rzygnąć" i przez chwilę poczuć się lepiej. Już miesiąc jem tylko ziemniaki albo coś zrobione z ziemniaków i nic więcej. Do picia to tylko woda mineralna ewentualnie z cytryną od reszty mnie odrzuca. Jak mąż obiad gotuje to ja wychodzę z domu. Martwię się bo nic wartościowego nie dostarczam organizmowi. W sumie robiłam wyniki i są dobre ale mimo to martwię się że tak źle się odżywiam. Pozdrawiam Was serdecznie.
Fatycznie masz dość ciężką sytuację. Pomysł z wymiotami dobry, rzeczywiście na chwilę pomaga, warunek, trzeba mieć czym wymiotować, a z tego co piszesz jesz niewiele. Proponuję, żebyś zapytała swojego gina o tabletki na powstrzymanie wymiotów. Moja siostra brała je , ponieważ wszystko co zjadła natychmiast zwracała. Po nich jadła normalnie, mdłości też nie miała, jedyny mankament to samopoczucie. Mówiła, że czuje się lekko otumaniona. Jednak kiedy się nie ma wyjścia.
pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki, żeby mdłości szybko minęły:-)