reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamuśki po "30"

Hej dziewczyny:-) Witam nowe mamusie.:-) :-)
Anna, co Cię zmogło? Co to za akcja ze szpitalem i leżeniem? :baffled: U mnie ok. tylko zapowiada mi się kolejny klocek mały do urodzenia.... Mały w 32 tygodniu ważył pomiędzy 2200 a 2500 , wcześniej lekarka mi powiedziała że raczej w moim przypadku urodzenie takiego statystycznego dzieciaczka nie wchodzi w rachubę...:angry: poprzedni maiał 4330, a ten może być ciut większy.... U mnie wyprawka już prawie skompletowana, brakuje tylko łóżeczka, ale może w przyszłym tygodniu kupię, bo potem to już tylko miesiąc zostaje , więc czas mi ucieka:sorry2:Pozdrowionka dziewczyny.

reklama
hejka

Zaczarowana
jak Ci już niedużo zostało, zazdraszczam. Przy takim dużym dzidziusiu to chyba cc.
U mnie szyjka nie wytrzymuje. Mam pesar założony od 21/22t, ale mimo to rozwarcie na palec się zrobiło i szyjka zewnętrznie jest podobno w opłakanym stanie. Niestety nie stwierdzili jak z długością, bo przy pesarze ciężko, a jakiś młody lekarz mi robił usg. I tak najbliższe 45 dni mam leżeć, co by wody nie odeszły przedwcześnie. Nie wiem jak to zniosę, bo po tygodniu mam dość.
Też muszę zacząć wyprawkę szykować. Z większych rzeczy tylko fotelika mi brakuje, ale muszę ciuszki przejrzeć co kupić. Cały czas mówiłam sobie, że jeszcze czas, ale w obecnej sytuacji nie będę tego odkładać.

Faktycznie, nie ciekawie z tą Twoją szyjką.. ale nie kazali Ci leżeć w szpitalu? Mam nadzieję że jakoś dasz radę... z leżeniem współczuję, bo nie wiem jakbym to zniosła... ale masz czas na zakupy wyprawkowe..tyle że przez neta...:-) Co do cesarki to nie wiem... na dzień dzisiejszy nikt nic nie mówi.... ale pewnie ku temu to zmierza... a ja chciałam naturalnie rodzić..:crazy:

hello
gdzie się wszystkie mamusię30+ podziewają?? Wakacje??

ja dalej leżę, więc nic ciekawego się nie dzieje, może powinnam napisać na szczęście:sorry:

dziewczyny odmeldujcie się.

Nie nei jesteś sama, ja dopiero jestem w ciąży 2 miesiącu ale bardzo się ciesze, bo nie mogłam przez długi czas zajść w ciąże, wreszcie się udało nam:) Ale to tylko po wspaniałym leku [FONT=&quot]FertilitySupport for women, który nam lekarz przepisał, ale prywatny, wcześniej żaden lekarz nam tego nie zaproponował. Ale będę szczęśliwa:) [/FONT]

"matka założycielka "wątku, wita nowe mamusie! Miło że się odezwałyście. Spokojnych ciąż życzę..czas szybko leci, mi się wydaje że dopiero co zakładałam ten wątek, a już rok minął i moje dziecko ma już ponad trzy miesiące.. Napiszcie coś o sobie dziewczyny. Pozdrawiam.

reklama
Do góry