reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamuśki po "30"

Witam.
Zaczarowana czuję się zle mam mdłości,zawroty głowy,wymiotuje i w ogóle słabo mi się robi w pierwszej ciąży tak nie miałam ale postanowiłam rano jak wstaję jeść jabłko i pomaga mi trochę:happy:
annaoj kce pewnie zasypał mamuśki bo tak sypie że można by pomysleć że to początek zimy:confused2::baffled:

reklama
annaoj kce wracam, bo świra w domu dostanę... ajeszcze prawie cztery miesiące.. dr powiedziała, że skoro dobrze się czuję i czuję się na siłach, to czemu nie.. zawsze mogę do niej przyjść i iść naL4, bo na tym etapie ciąży nie ma z tym problemu.. a w pracy jest ok... obchodzą się jak z jajkiem.:-) No tak, będę dalej księżniczką... kolejny syn, ale cóż, kochać będę "jak swoje". .. a tak poważnie, to byle zdrowe.. Dziewczyny, odezwijcie się, chociaż dwa słowa że u Was ok. Zdrówka i do kolejnego....

heloł
Wziełam sie za pracę podyplomową, bo termin mnie goni i ciężko mi się zorganizować.
Zaczarowana uśmiałam się:-) Ja bym zwariowała, gdybym wróciła, jak wpadam z L4 to uciekać chcę.
Baśka mdłości przeszły?
Dziewczynki gdzie poznikałyście?

Cześć dziewczyny,
z chęcią do Was dołączę - mam nadzieję, że szybko Was poznam :)
Mam rocznikowo 31 lat i jestem w ciąży, dopiero 4 tc. W styczniu poroniłam pierwszą ciążę, teraz jestem w drugiej.
Jestem mega zestresowana :) Bylam wczoraj u gin - biore luteinke, dopegyt, acard... mam nadzieję, że ta ciąża będzie zdrowa :) 8 maja mam pierwsze USG.
Czy robiłyście/będziecie robić prenatalne? Bo ja się na pewno zdecyduję...

Witaj michalina, jak widać coś nam ostatnio forum przycichło..Chyba przez pogodę. Pytałaś o prenatalne, ale które? Te z usg?Czy rozszerzone? U mnie nie było wskazań do biopsji, a kierują na nie jeżeli w podstawowych wychodzi coś nie tak, lub mama ma więcej niż 35 lat i częściej jeżeli to jej pierwsza dzidzia. :-) ŻYczę zdrówka i spokojnych już tylko ośmiu miesięcy.:-) Odzywaj się.:-)

hejka
faktycznie gdzieś mamusie wywiało. Ja ostatnio chorowałam, a teraz się wakacjuję, ale, że pogoda niestety jakaś taka średnia, to sobie na bb siedzę.
Zaczarowana jak tam w pracy? Do kiedy będziesz pracować? Jak się czujesz?
Michalina ja robiłam usg, super dokładne i założenie miałam takie, że jak wyjdzie, że coś nie tak to inwazyjne zrobię. Z krwi wiem, że często przekłamują, więc nie chciałam się na stres narażać.
Baśka lepiej Ci?

dziewczynki gdzie się podziewacie?

reklama
No i nam forum wymarło....:-) :-)
anna już jestem na urlopie, a od przyszłego tygodnia na zwolnienie idę bo już brzuch mi ciąży....:-) Dzisiaj szliśmy do sklepu z mężem i mówię do niego że chyba test ciążowy zrobię, bo coś mnie wydęło...:szok::-D Ja badań z krwi bym nie robiła, bo to strata kasy i nerwów a wyniki to tylko procentowe prawdopodobieństwo zaistnienia jakichś nieprawidłowości... Dziewczyny gdzie jesteście?!?:-D

Do góry