reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hej Laksi, witam się dopiero teraz bo cały dzień byłam zajęta. Pospałam do 9 (jak nigdy) a potem kościół, zakupy,obiad i pakowanie męża. Właśnie pojechał dzisiaj na 5 dni na szkolenie. Dobrze, że mam córkę to sama nie będę. Ona szczęśliwa bo będzie ze mną spała.:-)
Podbrzusze mi doskwiera cały dzień, ból przy chodzeniu i co chwilka siku.
Noukie tutaj robią tydzień przed datą porodu i ja mam cc wyznaczone na 12 grudnia. Wychodzi na to, że bedziemy miały w tym samym dniu:-D
Fiolka witaj po wakacjach i jak sie ogarniejsz to czekam na relację.
Lilth buziaczki dla Alanka a tort - mniam, ale bym zjadła.
Uciekam do wyrka bo jakoś smutno no i rano do pracy.
Dobranoc...

Dobry wieczór co tu taka cisza zaglądam sie pokazać pospaliśmy dziś ugotowaliśmy obiad pojechaliśm y później do rodziców po mała i spacerek po lesie posiedzieliśmy później do domku wieczorem mieliśmy gości później kąpanie malej i szykowanie do przedszkola i padam dobranoc zaglądne jutro Fiolka witaj czekamy na relacje:-)

dzieki dziewczyny w imieniu Alanka.
Ankka fryzurka jeszcze nie skonczona, jutro ide jeszcze na pasemka, duzo pasemek.
A salatka to jest bardzo prosta i pyszna, z makaronu z zupki vifon. Jutro napisze jak ja sie robi, bo teraz z telefonu pisze.

Witam, ja juz na nogach bo ruszam do pracy. Noc ciężka, co chwilę się budziłam bo bez męża u boku jakos tak mi dziwnie było i smutno:-(
Miłego dnia wszystkim:-)

Dzień dobry witam sie z rana wstałam szykować małą do przedszkola i bolał ją brzuszxek biegunke miala raz więc zostawilam ją w domu poszlyśmy tylko do apteki po smecte i wrócilyśmy zobacze czy jej przejdzie:baffled: Bułkasia współczuje ja też nie lubie spać sama ale mam nadzieje że te pare dni moment ci zleci:tak: Lili-to czekamy na zdjecia po pasemkach;-) Milego dnia:-)

reklama
Noukie tutaj robią tydzień przed datą porodu i ja mam cc wyznaczone na 12 grudnia. Wychodzi na to, że bedziemy miały w tym samym dniu:-D

W Polsce (jak już któraś z dziewczyn pisała) od 38 tc czyli ja po cichu liczę że jak spojrzy kobieta na termin z USG to będę mieć 13-14.12 a jak wg OM to zapewne 17-18.12. Wolałabym wcześniej oczywiście :happy2: Także też niewiele później od Was :-)

Ja odprowadziłam Adaśka do przedszkola i dzisiaj trochę odpoczywam bo weekend mnie wymęczył :-(
A jutro kolejne przekopywanie ubranek dla Maluszka :happy:

Miłego dnia dziewczęta

Do góry