reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Annom, Aniom i Anulom sto lat, udanych wypoczynków i cierpliwości w oczekiwaniu na grudzień :)

Również piorę co się da, niech schnie na dworku, żeby nie nosić brudów na nowe mieszkanie ;) Jutro odbierzemy klucze, ale chyba pierwsza partia przeprowadzki dopiero w sobotę. Oczekujemy na teściów i moją mamę do pomocy, bo my bez autka jeszcze i właściwie byłoby dobrze, gdyby udało się przewieźć jutro to co niezbędne do przespania jednej nocy, bo tu się chyba nie pomieścimy w piątkę :D no ale jeszcze nawet nie zaczęliśmy zbierać szpargałów :szok:

wszystkim miłego czwartku :happy2:

reklama
Na początek życzę wszystkim Aniom wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
I oczywiście dziękuje również za życzonka :) Ciekawe co mężulek dzisiaj wymyśli dla swojej Anusi :-p w zeszłym roku była kolacja przy świecach :-)

A u nas skwar jakich mało...duchota taka że szok...Alanek pomaga własnie dziadkowi nosić drzewo na zime :) Mały pomocnik z niego.

Malutka cos mało sie rusza od wczoraj, co mnie troszkę martwi ...ale moze dlatego ze tak gorąco jest ???

Hej.
Ja wczoraj byłam u orto. nawet było ok, planowane ściągnięcie drutów na poszątek przyszłego roku. :blink:
Potem odwiedziny u rodziców.
Wow siostra pochwaliła mój brzuszek że niby taki mały fajny ;-)
Masakra jakie mam zatwardzenie :/
Dziś czuję się bardzo źle coś z moją głową nie tak:dry:

U was tak gorąco? U mnie pochmurnie i 20-25*

Gratuluje udanych wizyt :-) ja mam 7 czyli za niedługo :D
ciekawe czy już będzie widać płeć

Lilith ja będe miała w 22t3d połówkowe takie lepsze :p

Anka masakra wkurzają mnie tacy ludzie też :/

Betsik udanego wypoczynku ;)

Wszystkiego najlepszego Anie :D

Ja zrobiłam sobie słabiutką kawkę może mi troche choć przejdzie :/
Czy tylko ja tak źle znoszę ten ciążowy stan ?
Nawet wymiotowac mi się dalej chce:dry:

Fiolka, takie dni jak dziś - u nas bez chmur, bez wiatru, temp. odczuwalna 30st - to chyba każdy nie najlepiej znosi, zwłaszcza ciężarna. Mnie bardziej niż zwykle puchną paluszki, jestem jakaś nie do życia, chyba spróbuję kupić wiśnie i zrobić zupę kompotową, bo normalnie nic się jeść nie chce. Tak zrobię. To lecę na ryneczek, może jeszcze stoją ;)
Aha, i na zatwardzenie Lilith kiedyś podawała jakiś syrop dobry, ja ze swojej strony polecam czopki glicerynowe. Nie ma się co męczyć, niezdrowo :blink:

Vievienne ale ja ledwo się ruszam, boję się wstać aby nie przewrócić się :/
właśnie nie wiem czy się nie wspomóc ale czy to bezpieczne na pewno:zawstydzona/y: niby wczoraj skorzystałam a wc
ale to była męczarnia :|

Witam! U nas niestety pochmurno, i wilgotno, a przy tym jeszcze duszno :/ Porąbana ta pogoda...

Od rana zrobione przetwory i obiadek, a teraz chwila relaksu ;)

Umówiłam nam usg na 22 sierpnia, bo niestety tydzień wcześniej się nie dało, więc jeszcze trochę po czekamy niczym dowiemy "co" się w brzuszku chowa :p Już nie mogę się do czekać!

Dla wszystkich ANECZEK wszystkiego naj naj!

fiolka ten syrop jest bezpieczny dla cieżarnych w 100% nazywa sie duphalac ... jelitka ci przeczysci i bedziesz jak nowo narodzona :) Moja ginka mi go poleciła wiec w 100% bezpieczny.

U mnie termometr w słońcu wskazuje 38stopni a w cieniu 32stopnie ...jest gorąco masakrycznie...ale za to pranie schnie w mgnieniu oka ... nie zdążę wstawic następnego a juz prawie suche :)

co do usg to ide 10 sierpnia ...bo akurat mężuś weźmie sobie wolne w pracy i pójdziemy razem bedzie to 21t2d wiec jest ok.

Fiolka - ja tez mialam problem z zatwardzeniem, pomaga mi woda z cytryna (pol soku wycisnietego z cytryny na szklanke wody), pierwsz szklanka na czczo i pozniej w ciagu dnia, teraz nie mam zadnych problemow juz od jakiegos czasu, poza tym jagody dzialaja na mnie przeczyszczajaco....

reklama
fiolka pól nakrętki wystarczy :) ja miałam pożądne zatwardzenie i moja ginka kazała wypić całą nakrętke :p a słodkie to jest :p prawie jak glukoza :)

Własnie siedze i sama z siebie sie smieje:-D
Własnie zjadałam:
- 3 krówki
- miske bobu
- banana
- i kawałek ciasta

Pewnie jak bym nie była w ciąży to rzygałabym dalej niż widze

Do góry