reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

ja też mam wstręt do słodyczy.. Wolę zjeść kanapkę z kiełbasą i pomidorem lub ogorkiem:))) w sumie to w świetnym okresie nam ta ciąża wypadła bo najwięcej warzyw i owoców bedzie teraz:) ja nie mogę doczekać się fasolki szparagowej i bobu... Mniam:-)

A te info pod suwaczkami są chyba troszkę przekłamane, bo mój synuś waży 115 g a nie 28:))))

reklama
4madlen gratuluje synka:-)
15 tydzien fajnie masz....
Jestem nie wyspana nie umiałam zasnąć do 2.30 i wstałam po 6:-(ciężki dzień się szykuje

ja też mam wstręt do słodyczy.. Wolę zjeść kanapkę z kiełbasą i pomidorem lub ogorkiem:))) w sumie to w świetnym okresie nam ta ciąża wypadła bo najwięcej warzyw i owoców bedzie teraz:) ja nie mogę doczekać się fasolki szparagowej i bobu... Mniam:-)

A te info pod suwaczkami są chyba troszkę przekłamane, bo mój synuś waży 115 g a nie 28:))))

U mnie to samo ciagle jakas kanapke wcinam:tak: a fasolke robilam sobie wczoraj wieczorem bo mi sie chcialo z maselkiem i bulka tarta ;-)

Nathani ja tez cos spac nie moglam, zreszta ja od poczatku mam problemy ze spaniem:eek:

noukie ja mam to samo wczoraj nie wypiłam melisy może dlatego ....
mnie boli podbrzusze , zrobiłam kawę ale nie weszła:-(
Nie umiem się cieszyć na całego ta ciążą złe samopoczucie psuje wszystko.
i ciągle ten chemiczny posmak w ustach a do łazienki muszę wchodzić z zakrytym nosem tak mi się podnosi . jak ja bym przewinęła czas jeju

dzien dobry :-)
wy tak lecicie z tymi postami,a ja ciagle w tyle..albo brak czasu,albo nie moge przy kompie wysiedziec..czasami nawet nie mam sily czytac :zawstydzona/y:..mdlsoci niby mniejsze,ale caly czas sa..i w dalszym ciagu nie moge jesc tego,co bym chciala..mojemu dziecku nie smakuja nawet jablka i truskawki..patrze na to,slinka mi cieknie..ale o zjedzeniu moge pomarzyc..:wściekła/y:
nathani wspolczuje kochana i oby tobie po 12tc bylo lepiej..:tak:,bo u mnie poprawa minimalna..:-(
4madlen gratuluje synka !!!..
a co do ludzi niepelnosprawnych..wszystko zalezy od rodzicow,jak oni do tego podchodza i jakiego podejscia ucza swoje dzieci..ja moim od poczatku mowilam,co i jak..i nie mam z tym problemu,kiedy widza na ulicy chorego..a pytania zadaja,bo chca wiedziec,co i jak..moje dzieciaki sa ciekawe i wyszczekane,ale nie reaguja dziwnie,kiedy widza chorego czlowieka,traktuja go tak samo jak zdrowa osobe ;-)

reklama
4madlen, a więc od razu dawaj namiary na przyszłość ;) Kto wie, czy kiedyś nie wrócę do tego miasta :D
I w ogóle gratulacje, takie widoki miałaś to sam zaciesz na twarzy, nie? ;) Na kiedy masz termin?

U nas wczoraj lekarz też mówił, że "coś widać, ale nie ma jeszcze gwarancji, że to chłopak" ;) Może okaże się na następnej wizycie.

Co do niepełnosprawnych, dzieci tak samo reagują na osobę chorą, w ciąży, z innym kolorem skóry itp., bo po prostu nie wiedzą, ale jak się dowiedzą, to reakcja powinna być taka bardziej bez reakcji.
Jeny, ale pląta mi się jęzor :D

Ostatnia edycja:
Do góry