wiolka23
Fanka BB :)
Moja córa z przedszkola wrócila po dniu dziecka i szczęśliwa a *******y dostała ale ciesz sie jak nie wiem co milo że docenia takie male rzeczy a nie liczy tylko na więcej:-) Fiolka-my też nie robimy weselicha tylko przyjęcvie na 50 osób żeby też sie niewiadomo jak nie szarpać finansowo nie powinno sie dziecka obwiniać o wybór doroslych ale wiem jak u nas księża robią szkoda słów na nich
a takto już będziemy mieli wszystkie sakramenty bo niestety dopóki jesteśmy na cywilnym to u nas ksiądz nawet nie pozwoli żeby za chrzestnego iść
Vivienne-u nas też są kapele które potrafią zedrzeć 5500 za wesele ale jeszcze nie oszalalam żeby tyle płacić my jak po weselach chodziliśmy to bardzo fajnie sie przy orkiestrze bawiliśmy ale to zależy od orkiestry bo czasami to nie ndają sie do niczego,najważniejsze że maluszek zdrowy i pięknie rośnie
Liligoth-ja wczoraj i przedwczoraj pilam koktajle z truskawkami ale lubie też sałate zielona z własnego ogródeczka czekam aż nam wzejdą pomidorki i ogóreczki bo narazie mamy tylko pare jarzynek ale inaczej smakują takie swoje