reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusiowe dolegliwości różnorakie

reklama
Ja już jestem zmęczona....:eek:
Wiem że dopiero później będzie jazda ale po prostu chodzic nie mogę bo mi sie kości rozłażą,mam zadyszkę przy najprostrzych czynnościach,i mam ostatnio wiecznego doła...moze to hormony?
nie wiem sama ostatnio tylko czarnowidztwo normalnie,że nie dam rady,że gruba i brzydka...ratunku:-D
A poza tym to największa frajdą jest dla mnie układanie ciuszków a i staram się ( na razie bezskutecznie)kupić wózek na allegro ale ciągle ktoś mnie przebija i jak tu nie wpaść w depresję :confused:

emomadzia nie lam sie ja rycze na zawolanie !! swoich humorkow mam dosc nie jestem wstanie przewidziec jak cos odstwie a Ty laska masz super zdjecie i nie mow ze groba i takie tam ja za to spuchnieta jak prosiaczek taki tucznik... kostki zrownaly mi sie z kolanami rece drentwieja a wszyscy do okola najlepszy sposob pomocy wybrali "Aniu poloz sie nie przemeczaj polez nie rob ja to zrobie " to chyab najgorsze co mi moga zafundowac tylko moja mama mnie rozumie ze nic nie robiac to najgorsza pokuta dla nas moze stad te doly ;probuje sobie wytlumaczyc jak tylko moge ale mi nie idzie ;WIec laska nie lam sie damy rade wyboru nie mamy ? czy mamy? moze ja o czyms nie wiem?? a wozek wkoncu trafisz wierze w Ciebie....:happy:

Dzięki Lucyann ale małe sprostowanie to zdjęcie to nie ja(na moim profilu)to z neta.
Odrazu mi lepiej sie zrobiło po tym co napisalaś bo myślałam że to tylko ja tak swiruję...:-D
To miłe że jest nas więcej...;-)
W grupie zawsze raźniej :tak:
A ty tez się nie daj położyć do łóżka bo to najwieksza kara,trzeba coś robić nie ważne z sensem czy bez (to bez jest zazwyczaj dla innych "po co to robisz to bez sensu..")dla nas zawsze ma sens wszystko co sobie tylko umyślimy....:-D chyba..

A ja znowu mialam masakryczną noc. Ból krzyża od trzeciej, o czwartej wstalam zrobic sobie cieple mleko i wtedy udalo mi się odetkać lewą dziurkę. O piątej zasnęłam, o szóstej obudził mnie ból w podbrzuszu. O siódmej żyganko. Czuję się jak przekręcona przez maszynkę do mięsa. Muszę wytrzymać do jutra. A potem niech się dzieje co chce. Jutro mam ważne spotkanie u notariusza i muszę być osobiście. Idę się uwalić...

cynamonko wspolczucia :-( ale pomysl ze to przejsciowe jeszcze troszke i bedzie po wszystkim :happy: zatkany nos to najbardziej wpieniajaca rzecz na swiecie znam ten bol :baffled:
emomadzia lucyann trzymajcie sie dziewczynki wszystko bedzie oki ;-)

cynamonka to witaj w klubie ciezkich nocy u mnie tez ubikacja jedzenie picie skurcze mdlosci co tylko chcesz od 3.30:wściekła/y:

dziewczyny trzymajcie sie to hormonki tak szaleja

:baffled: Ja jestem zalamana mam tak spuchniete nogi ze nie wiem co z nimi zrobic buty skarpetki to katusze smarowanko tez odpada a mnie nadal chce sie pic nie mam pomyslu na to paskudne cos... wygladam jak slonik....

Lucyaan, ale jakiż pieknie ciężarny słonik:-)
Dziewczyny, bo czekam wciąż na Wasze relacje dotyczące (przypuszczalnie) szyjki macicy.
Napisałam o tym wczoraj w wątku "listopdaowa mama u ginekologa", ale powtórzę.
Po rozchyleniu warg widzę (znaczy wczoraj widziałam więszke, a dziś się ukryło) jakiś biały twór, takie mniejsze wargi w kolorze bardziej białawym niż cielisto-czerwonym. Czy może to być szyjka??
Zobaczcie, czy też macie coś takiego, lub może wiecie coś na ten temat???

reklama
Do góry