reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Witaj Anetka, fajnie, ze kolejna mama do nas dolacza. :-):-):-)
Moja Natalka skonczyla wlasnie roczek:shocked2::shocked2:. Kiedy to zlecialo nie mam pojecia:happy::happy::happy:. Jestesmy po imprezce urodzinowej, wszystko wyszlo dobrze, tzlko corcia posmala sie na torcie i nie bylo uroczystego zdmuchiwania swieczki.:-p:-p, Ale to nic jak wstala to zdmuchela:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
hihi kasiek no to macie malego spioszka w domciu :D pokaz jakies zdjecia z imprezki :D

u nas stuknelo 3 latka :d tez byla imprezka tez byl tort i duzo pprezentow i usmiechow:))

Anetka witam i ja:D milo cie tu goscic ! napisz cos wiecej o sobie i swojej rodzince :D

Hej dziewczynki...Przepraszam bardzo,ze nie odpisywałam ale nie mam kopmpletnie czasu a jak tu jestem to na chwilke nawet nie mam czasu do was napisac:zawstydzona/y::-(Od 2 tygodniu jestem w Polsce u mamy za 3 tyg lecimy do Stanów...powiem wam,ze starsznie smutno mi jest bez męzulka nie daje juz rady bez niego:-( chociaz z 2 strony u mamusi tez mi dobrze;-) Bartus strasznie szaleje maly urwisek z niego..dzisiaj pierwszy raz zrobil całkiem sisiu do nocniczka:tak::tak: bo tak to zawsze mały oszust mówil ,ze nie chce mu sie a po chwili jak zalozylam mu pieluszke to w nia siusial cwaniaczek:-D:-D ale jeszcze na noc mu zakladam, i jak gdzies idziem,y bo po domku lata bez pampera;-) Bardzo miło mi do was dołączyc ..mam nadzieje ,ze będe częsciej tu zaglądac..Wszystkich serdecznie całuje i czekam na Odpowiedz Aneta:-);********

Wstawilam zdjecia w galerii:-):-):-)
Anetka wielgachne gratulacje z siusiania do nocniczka. :-):-) U mamy zawsze dobrze, wcale sie Ci nie dziwie, ze nie masz czasu na koputer. Korzystaj poki mozesz z urokow Polski.:-):-)
Domiska wstaw zdjecia z corci imprezy. Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla Shanunii od e-cioci.!!!

Ostatnia edycja:
Wstawilam zdjecia w galerii:-):-):-)
Anetka wielgachne gratulacje z siusiania do nocniczka. :-):-) U mamy zawsze dobrze, wcale sie Ci nie dziwie, ze nie masz czasu na koputer. Korzystaj poki mozesz z urokow Polski.:-):-)
Domiska wstaw zdjecia z corci imprezy. Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla Shanunii od e-cioci.!!!
Bartuś dziękuje Cioci:tak::-p hej..my dopiero ze spacerku wrócilismy teraz Bartuś śpi sobie z babcia;-)a ja na BB ale widzę ,ze jestem tu sama:-( tak masz racje u mamy dobrze,ale tesknie za męzem ...juz dzisiaj chyba z 3 razy dzwonił hahaha:-p:-pMÓWIŁ,ze nie wytrzymuje juz tyle beze mnie i małego.. mam pytanko czy wasze dzieciaczki piją zwykle mleczko czy modyfikowane? Zyczę miłego weekendu:biggrin2: a i jeszcze zapomnialabym WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO DLA NASZEJ PRZESLICZNEJ SHANUNI BUZIACZKI;** MALUTKA;* i spoznione zyczonka dla NASZEJ NATALECZKI PEREŁECZKI;*

Załączniki

• 909c2191d4.jpg
    909c2191d4.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Anetka Pat pije normalne mleko juz gdzies od 2 roku zycia. Najpierw mu przegotowywalam a pozniej juz nie bo ono i tak jest pasteryzowane. I ponawiam pytanie, skad jestes z USA? Gratulacje z nocnikowania, teraz juz bedzie tylko latwiej.
Sliczniutki jest Twoj synek.

co do mleczka to moja mala pila normalne mleko od skonczenia roczku albo tuz przed roczkiem jakos zaczela.. ja nigdy nie przegotowywalam najpierw tylko podgrzewalam zeby bylo cieplejsze:) tak zrobilismy z porady lekarza :)

nie pamietam nawet jak dlugo juz nie pije mleczka :D czasami kakao wypije ale tak to soczki, herbate i wode :)

Anetko dziekujemy za zyczenia :) korzystaj korzystaj z zycia w polsce ajjj az ci zazdroszcze! mmm :D porob zdjec i moze po powrocie sie z nami podzielisz!:))
btw jaki ten Twoj Bartus sliiiiiicznyyy!!! jejku jakie ma sliczniaste oczka napatrzec sie nie mozna:))

no i napisz dlaczego meza ze soba nie zabraliscie:) ladnie to go tak zostawiac w usa?:)

My wlasnie czekamy na "zielone swiatlo" jesli chodzi o wprowadzenie mleka. W polowie miesiaca ide do lekarza to zapytam sie jak i co, bo jest juz formula do 24 m-ca zycia.

czesc dziewczynki, ale dawno mnie tu nie bylo ohohoho!
jak tam samopoczucie na koniec lata? jakos tak szybko to zlecialo ze az wierzyc sie nie chce. Jak sobie pomysle ze zima sie bedzie zblizac to az mi slabo :( Witam nowa mamusie bo my sie jeszcze nie znamy :)
Kasiek ale twoja panna duza juz! Nie wspominajac nic juz o twojej domiska!

reklama
Witam jestem Aneta obecnie mieszkam u Usa mam synka z Maja 2007;-) chętnie do Was dołącze ;-) Czekam na odpowiedz Pozdrawiam Aneta;-)

Witaj Anetka200 :-) Milo, ze do nas dolaczylas... :tak::-)

Hej Aneta, moja corcia jest z czerwca 2007, to bardzo podobnie :-) Chodzi do przedszkola, gada troche po polsku a troche po angielsku. U nas ostatnio temat nocnika kroluje...

A moja Sarah jest z lipca 2007 :-D My calkowicie pozegnalysmy sie z pieluchami ponad 6 m-cy temu... :tak:Nauka nocnikowania poszla nam bardzo gladko... :happy:

.. mam pytanko czy wasze dzieciaczki piją zwykle mleczko czy modyfikowane?

Sarah pije normalne mleko od kiedy skonczyla roczek... :tak: Najpierw pila przegotowane, a teraz pije nieprzegotowane, prosto z lodowki... :tak:

Do góry