Bartuś tylko w nocy pije modyfikowane a tak to z nami nami krowie;-)Witaj Anetka200 :-) Milo, ze do nas dolaczylas...:-)
Sarah pije normalne mleko od kiedy skonczyla roczek...Najpierw pila przegotowane, a teraz pije nieprzegotowane, prosto z lodowki...
![]()
Witaj AgA BO JESZCZE nie miałysmy okazji się poznac;-):-)
Hej;-) Koniec lata maskara;((( w polsce dzisiaj zimno ale na dniach ma byc cieplutko:-)czesc dziewczynki, ale dawno mnie tu nie bylo ohohoho!
jak tam samopoczucie na koniec lata? jakos tak szybko to zlecialo ze az wierzyc sie nie chce. Jak sobie pomysle ze zima sie bedzie zblizac to az mi slaboWitam nowa mamusie bo my sie jeszcze nie znamy
Kasiek ale twoja panna duza juz! Nie wspominajac nic juz o twojej domiska!
Niestey nie mógł leciec praca wzywaco do mleczka to moja mala pila normalne mleko od skonczenia roczku albo tuz przed roczkiem jakos zaczela.. ja nigdy nie przegotowywalam najpierw tylko podgrzewalam zeby bylo cieplejszetak zrobilismy z porady lekarza
nie pamietam nawet jak dlugo juz nie pije mleczkaczasami kakao wypije ale tak to soczki, herbate i wode
dziekuje za odpowiedz;-)
Anetko dziekujemy za zyczeniakorzystaj korzystaj z zycia w polsce ajjj az ci zazdroszcze! mmm
porob zdjec i moze po powrocie sie z nami podzielisz!
)
btw jaki ten Twoj Bartus sliiiiiicznyyy!!! jejku jakie ma sliczniaste oczka napatrzec sie nie mozna)
no i napisz dlaczego meza ze soba nie zabraliscieladnie to go tak zostawiac w usa?
![]()

Bartuś dziękuje

Sorki ze nie zauwazyłam Chicago;-) i to chyba tyle Bartus szaleje z Babcią za niedługo pojdzie myju myju u spac;-) a co tam u was jakies plany na wieczor?Anetka Pat pije normalne mleko juz gdzies od 2 roku zycia. Najpierw mu przegotowywalam a pozniej juz nie bo ono i tak jest pasteryzowane. I ponawiam pytanie, skad jestes z USA? Gratulacje z nocnikowania, teraz juz bedzie tylko latwiej.
Sliczniutki jest Twoj synek.

Ostatnia edycja: