reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Witaj Anetka200 :-) Milo, ze do nas dolaczylas... :tak::-)

Sarah pije normalne mleko od kiedy skonczyla roczek... :tak: Najpierw pila przegotowane, a teraz pije nieprzegotowane, prosto z lodowki... :tak:
Bartuś tylko w nocy pije modyfikowane a tak to z nami nami krowie;-)
Witaj AgA BO JESZCZE nie miałysmy okazji się poznac;-):-)

czesc dziewczynki, ale dawno mnie tu nie bylo ohohoho!
jak tam samopoczucie na koniec lata? jakos tak szybko to zlecialo ze az wierzyc sie nie chce. Jak sobie pomysle ze zima sie bedzie zblizac to az mi slabo :( Witam nowa mamusie bo my sie jeszcze nie znamy :)
Kasiek ale twoja panna duza juz! Nie wspominajac nic juz o twojej domiska!
Hej;-) Koniec lata maskara;((( w polsce dzisiaj zimno ale na dniach ma byc cieplutko:-)
co do mleczka to moja mala pila normalne mleko od skonczenia roczku albo tuz przed roczkiem jakos zaczela.. ja nigdy nie przegotowywalam najpierw tylko podgrzewalam zeby bylo cieplejsze:) tak zrobilismy z porady lekarza :)

nie pamietam nawet jak dlugo juz nie pije mleczka :D czasami kakao wypije ale tak to soczki, herbate i wode :)
dziekuje za odpowiedz;-)
Anetko dziekujemy za zyczenia :) korzystaj korzystaj z zycia w polsce ajjj az ci zazdroszcze! mmm :D porob zdjec i moze po powrocie sie z nami podzielisz!:))
btw jaki ten Twoj Bartus sliiiiiicznyyy!!! jejku jakie ma sliczniaste oczka napatrzec sie nie mozna:))
no i napisz dlaczego meza ze soba nie zabraliscie:) ladnie to go tak zostawiac w usa?:)
Niestey nie mógł leciec praca wzywa:-D
Bartuś dziękuje:tak::tak:Twoja Shanunia tez pzreśliczna jak leleczka wygląda;-)
Anetka Pat pije normalne mleko juz gdzies od 2 roku zycia. Najpierw mu przegotowywalam a pozniej juz nie bo ono i tak jest pasteryzowane. I ponawiam pytanie, skad jestes z USA? Gratulacje z nocnikowania, teraz juz bedzie tylko latwiej.
Sliczniutki jest Twoj synek.
Sorki ze nie zauwazyłam Chicago;-) i to chyba tyle Bartus szaleje z Babcią za niedługo pojdzie myju myju u spac;-) a co tam u was jakies plany na wieczor?:cool2: a mam pytanko jak poznaliscie sie ze swoimi męzami i jak trafilscie do USA?

Ostatnia edycja:
reklama
moje dziecko nie pije mleka krowiego, ma skonczone 19 miesiecy, do niedawna mial moje mleczko a teraz pije formule 9-24 mc., czasem sporadycznie dodaje mu pelne organiczne mleko do cereal ktore jada powiedzmy 4-5 razy w miesiacu. My prawie nie pijamy mleka, nie jestesmy jego zwolennikami z roznych przyczyn wiec i nasze dziecko prawdopodobnie nie bedzie.

jakiej jesieni???????? u nas lato w pelni, dzisiaj prawie 30 stopni bylo:-) moj maz zabral najmlodsze pociechy na spacer i zakupy a najstarszy chyba cos oglada u siebie, u nas dopiero 6.29;-) o jakim spaniu mowisz?? ale pewnie Vincent jak przyjada pojdzie od razu do kapieli i zostanie oddelegowany do swojego pokoju w kimonko:tak:

reklama
jakiej jesieni???????? u nas lato w pelni, dzisiaj prawie 30 stopni bylo:-) moj maz zabral najmlodsze pociechy na spacer i zakupy a najstarszy chyba cos oglada u siebie, u nas dopiero 6.29;-) o jakim spaniu mowisz?? ale pewnie Vincent jak przyjada pojdzie od razu do kapieli i zostanie oddelegowany do swojego pokoju w kimonko:tak:
30 stopni:szok::szok: karwasz twarz:-D:-D u nas zimnica dzisiaj wiało ale na dniach ma byx znowu cieplutko:tak:;-):-) Sorki przez ten Polski czas pomyliło mi się:sorry: chcialam Twoje dzieci kłaśc spac o 6:-D

Do góry