reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
A ja dopiero dzis zrobilam liste co mi potrzeba dla dziecka.Niestety ja musze wszystko kupic bo nie mam nic po starszych.
I jak zrobilam ta liste to sama sie przerazilam,dobrze ze polowe to duperelki ale i tak sporo.
Szkoda tylko ze moje mieszkanie nie jest z gumy bo mam dwie sypialnie i tylko dwie szafy w calym mieszkaniu,pasowaloby jeszcze jedna komode kupic dla dzidzi a nie ma jej gdzie postawic.
Przeraza mnie to juz coraz bardziej a do konca juz niedaleko.

Dusia ty to juz na progu porodowki stoisz.Podziwiam za spokoj

Witajcie kochane
Dusia oj po Twoim suwaczku widze, ze to juz, tuz, tuz.
Pawini piekne to co napisala kobieta. Moze zebym od poczatku tym sie interesowala to moze byc i zdecydowala sie na taki porod. A z drugiej strony wiem jaki to bol (teraz) i sama nie wiem.
Ostanio ta kobietka od tych 18 dzieci (na TLC leci o nich probram) to wlasnie mowila, ze kilkoro dzieci rodzila w domu:tak::tak::tak:.
Ja lubie siedziec wieczorami, ale najgorsze te ranne wstawanie, bo Natalka ostatnio wcale nie da spac. Trzeba byc na nogach razem z nia i nawet maz nie pomoze, bo caly czas tylko "mama, mama":szok::szok::szok::szok:

Kasik ja narazie mam super bo maluchy daja mi sie wyspac.Ale juz niedlugo mi sie to zmieni.I chyba tego najbardziej bedzie mi brak.Bo teraz moje maluchy sa calkiem samodzielne a tu taka osobka przyjdzie co bezemnie ani rusz.

witam dziewczyny,
Ostatnio troche bizi ;-) bylam, ale juz jestem. W piatek wieczorem bylismy na 4d usg zeby upewnic sie ze to dziewczynka, i napewno dziewczynka.
Po za tym ostatnie kilka dni szukalismy nowego samochodu, bo oboje mamy mniejsze auta i po kilku dniach poszukiwan, doszlismy do porozumienia z F rodzicami, ze odkupimy od nich ich autko a oni sobie kupia drugie no i wczoraj wlasnie sobie kupili :-D. Wiec wszsycy jestesmy zadowoleni. Przynajmniej maluszki beda mialy wiekszy komfort jazdy.
Po za tym pies obgryzl mi framuge od drzwi do piwnicy (na szczescie nie wyjsciowych) i nic po za tym sie nie dzialo.

Pawimi czyli wy sie staracie????:-)

Po za tym pies obgryzl mi framuge od drzwi do piwnicy (na szczescie nie wyjsciowych) i nic po za tym sie nie dzialo.

Pawimi czyli wy sie staracie????:-)
Wama...nasz Sascha zrobil mi to samo, na szczescie lekko tylko nadgryzl i maz to naprawi zwlaszcza ze pozdzieral troche farby z drzwi wyjsciowych do garazu :blink: wiec i tak trzeba pomalowac wiosna... ale ponagryzal mi tez rogi z szafki na buty w mud room:wściekła/y: Mamy problem mu obicac pazury bo niekoniecznie sobie pozwala to zrobic, jest caly zestresowany i chyba wydaje mu sie ze mu krzywde chcemy zrobic :baffled: Chwile zabralo zanim go szczotkowania nauczylam, bo w pierwszy dzien warczal na szczotke hahaha ale teraz sie juz rozklada do czesania jak mnie widzi idaca ze szczotko w jego kierunku.
Jeszcze sie nie staramy....ale zaczelismy podejmowac rozmowy w tym kierunku z kalendarzem w reku i reszta planow. U mnie to jest tak ze pewnie za pierwszym podejsciem zajde w ciaze a poniewaz planuje male zmiany zawodowe to musze zaczekac az sytuacja sie wyklaruje.

reklama
aha to teraz juz wszystko wiem :tak:

Pawimi u mnie bylo podobnie z ta ciaza. Wszyscy na okolo mowili ze z druga ciezej zajsc i wogole, a ja chcialam dzidzie na Maj. Ale po tych "nastraszaniach" pomyslalam ze moze zacz wczesniej, taki wiesz okres probny, no i odrazu sie udalo, rezultat tego... dzidzia w marcu.
Powodzenia z nowa kariera.... mozesz zdradzic jaka to zmiana?

Do góry