reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Niekture odcinki co ja ogladalam to kobiety robily test ciazowy i wychodzil negatywny :-) Nie mysle ze wszystkie ignorowaly.

Widzialam tylko jeden odcinek w korym kobieta faktycznie poszla do lekarza i zrobila test ciazowy laboratoryjny, ktory wyszedl negatywnie... :eek: Lekarze doszukiwali sie u niej jakiejs choroby... :laugh2: az nagle pewnego dnia urodzila i po problemie... :-p A inne robily tylko testy domowe, ktore czasami robia psikusa... :-D Gdyby mi test wyszedl negatywnie, a mialabym inne objawy, albo dzialo by sie ze mna cos "dziwnego" (przypominajacego objawy ciazy;-)) to poszlabym do lekarza zeby sie upewnic czy test wyszedl poprawnie... no ale nie wiem , moze ja jakas dziwna jestem... :-D;-)

Dusia08 ja mysle, ze my ogladalysmy poprostu inne odcinki... :-D i dlatego mamy taka roznice zdan... :tak:;-) Moim zdaniem ten program ukazuje tylko glupote tych kobiet... :sorry:

reklama
A ja mysle ze jak nas cos takiego nie spotkalo to wydaje nam sie to dziwne i nie do uwierzenia. To tylko moje zdanie. Nie kture te kobiety tez mialy jakies choroby kture mialy podobne objawy do ciazy. A w jednym odcinku co ogladalam to dziewczyna byla u lekarza na usg i nie wykazalo ciazy :-)

Jesli mialabym sex bez zabezpieczenia, a po jakim czasie brak okresu, rosnace cycki i brzuch to na pewno zapalliloby mi sie zielone swiatelko, ze to ciaza. kazda z nas jest inna, ale na tyle chyba zna swoj organizm, ze wie co sie dzieje.
Dusia duzo zdrowka zycze:-):-):-)

Kobietki a gdzie wy wszytskie sie pochowalyscie.:-:)-:)-(
Wczoraj dostalam szczepionke na swinska grype. Wszytsko dobrze, czuje sie tez dobrze, nie wiem czego mam sie spodziewac po tym zastrzyku?:confused2::confused2:

nie musisz sie niczego spodziewac :D czasami ludzie sie troche pochoruja ale zazwyczaj nie ma zadnych objawow :D

dziewczyny jak tam Swieto Dziekczynienia mija? gotujecie? nie gotujecie? co gotujecie?:)) spedzacie z jakas wieksza rodzinka itd?

my tylko w trojeczke nasza, mezus gotuje roznych potraw :D ja tylko robie desery - sernik na zimno z truskawkami, i zaraz bede kroi rozne owoce i robic salatke owocowa :)

a co u reszty :D

dziewczyny jak tam Swieto Dziekczynienia mija? gotujecie? nie gotujecie? co gotujecie?:)) spedzacie z jakas wieksza rodzinka itd?

my tylko w trojeczke nasza, mezus gotuje roznych potraw :D ja tylko robie desery - sernik na zimno z truskawkami, i zaraz bede kroi rozne owoce i robic salatke owocowa :)

a co u reszty :D

My tez tylko w trojeczke... :tak::tak: i rowniez moj maz gotowal :-p:-D a ja zrobilam deserek - pudding bananowy i babeczki truskawkowe. :-)

a dla odmiany ja gotowalam wszystko ;-) poniewaz ostatnio czesciej moj maz zajmuje sie kuchnia to dzisiaj ja sie postaralam. Siedzimy sobie rodzinka i odpoczywamy po obiadku.....moj Oliver stwierdzil ze Sascha byl tak glodny ze nawet kosc zjadl hahaha ;-) ;-) :-)

U nas tez ja gotowalam ale tylko piers z indyka, stuffing, gravy i slodkie ziemniaki. No i 2 salatki zrobilam. Nic wiecej nie robilam bo najpierw bylismy u tesciow puzniej u moihc rodzicow wiec tam pojedlismy. Ale musialam cos troche zrobic bo wieczorem przyjechal do nas moj brat z dziewczyna i kuzyn. No i mielismy gosci z NY przez dwa dni.

Mam pytanie do dziewczyn w ciazy, szczepilyscie sie na swinska grype???? Tak pytam z ciekawosci bo slyszlaam ze niekturzy lekarze polecaja. Ja nigdy sie na zwykla grype nie szczepilam i na ta tez nie zamierzam. Ale moj lekarz (ogolny nie gin) mnie namawial i tak pytam czy wy szczepilyscie sie albo dzieci?

To juz po swietach. ja wstyd sie przyznac, ale nic nie robilam. Bylismy zaproszeni do mojego brata, wiec moja mama dziala w kuchni. U nas totalne obrzarstwo bylo ( 2 indyki), ale i ludzi troche bylo. Fajnie spedzilismy ten czas, dzisiaj zreszta tez, ja w domku , zezulek pracowal. Poodwiedzalam trcohe sklepow, ale ludzi dzisiaj bylo, ze ho, ho, ho, ho, ho, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dusia jak ja sie szczepilam to bylo duzo kobiet w ciazy, nawet pisalo, ze one sa uprzywiljowane.:tak::tak: Ja juz zaszczepiona na N1H1, a 4 grudnia Natalka ma na zwykla byc szczepiona.

reklama
Ja nie szczepilam sie nigdy na zwykla grype i raczej nie bede sie szczepic na swinska.Moj lekarz nie namawia ani nie odradza.A ja boje sie bo nie byly one testowane na kobietach w ciazy i boje sie powiklan po szczepionce.

Do góry