reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

ojej, to smutno niech nie umiere
ja tu czesto nie zagladam bo mi laptop pada jak tu przychodze :mad:
chcialabym bardzo przeprosic anetas za to ze nigdy nie wyslalam mejla do Ciebie
ja czasami zapominam jak sie nazywam, jestem tu zakrecona jak sloik na zime
co u Was nowego?
u nas wszystko tak jak bylo, no moze mala zmiana (ale czasochlonna), zaczelam prace w klubie sportowym, dokladniej w nursery w tym klubie. Zajmuje sie dzieciakam jak mamusie sobie cwicza. Bardzo mala placa ale moge miec ze soba moje Glusia, ktory musi sie gdzies bawic z innymi dziecmi. Jestem tam 3x w tygodniu po 4 godziny. Moje mieszkanie jest w stanie rozsypki wiec nie wiem czy podolam tam pracowac bo bardzo to obciaza moj rozklad dnia. zobaczymy
piszcie co u Was!! nie dajmy temu watkowi umrzec, dobrze?

reklama
hej amerykanskie mamusie :)
z przyjemnoscia do Was dolacze :)
jestem mama 2-letniego Eryka i mieszkam w NY
wlasnie rozpoczynamy starania o nowa Dzidzie wiec trzymajcie kciuki :)
pozdrowienia!!

Oj mam nadzieje,z eten watek jednak nie zginie, bo wlasnie go odkrylam:-)
Mieszkam w NJ i fajnie by bylo czasami pogadac z innymi mamusiami tutaj, w Stanach. Moj synek ma 2 miesiace, a na imie Mikolaj. Jestesmy tutaj sami z mezem, no i teraz z malenstwem, wiec czasami jest naprawde ciezko!!!
Pozdrawiam wszystkie mamusie i iwasze dzidziusie i zachecam do pisania:-)

Hej dziewczynki :-) Chicago sie klania :-) Jak to milo bylo znalezcwatek regionalny :-) ale widze ze NY przoduje :-)

My z mezusiem rozpoczelismy nasze starania o dzidzie kilka miesiecy temu i glownie siedziedzialam na forum staraczek, ciezko z nimi pogadac bo roznica czasu zabija :-( a tu mila niespodzianka ze jest forum dla "amerykanek" hahahah.

Odezwijcie sie dziewczynki jezeli jeszcze tu bywacie pozdrawiam was i czekam na kontakt :-)

reklama
czesc dziewczyny, jak czytam wasze posty to chba sie ciesze ze nie zdecydowalam sie rodzic w stanach i tu wrocilam( tu, czyli do polski). JAk zaszlam w ciaze to akurat wyjechalam do chicago na wakacje, przez chwile mialam nawet plan zeby tam zostac ale jakos inaczej sie potoczylo. Pozdrawiam was wszystkie i czekam na wiesci co tam slychac u waszych pociech z za wielkiej wody :)

Do góry