reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

no wlasnie z tej brand mi domiska polecala karme :-) a o karmie pisalysmy prywatnie, nie bylo o tym na forum wiec to nie twoja wina ze nie doczytalas :-):-)

reklama
Dusia :)) o Blue Buffalo jaka karme masz z tej firmy? my mamy Wilderness - high protein grain free - dosyc fajna karma! polecam wszystkim.. tzn tym psiakom ktora odpowiada wysoki % protein :))

pawimi no powoli zmien a napewno nic sie nie stanie :D

dziewczyny jaka u nas zima! jeszcze taki mrozny wiatr jest ze o mamo.. wlasnie wrocilismy z obiadku matko jak zimno mowie wam brrr :))

zaraz wkleje zdjecia Winstona :D

no wlasnie jak mu probuje robic zdjecie stojace to wiesz co robi:D przybiega do mnie haha
on w ogole zdjec nie cierpi.. smiesznie bo pamietam zanim odebralismy go powiedziano nam ze on strasznie niesmialy jesli chodzi o zdjecia.. i wiesz ze mu tak zostalo? :D
tu widac jak stal.. chcialam mu zrobic zdjecie i co od razu jak sie zorientowal zaczal do mnie przychodzic.. :/ moze na dworze jak bedzie zajety uda mu sie porobic :D

a gdzie zdjecia Kiary????

a coz tu taka cisza?:D

Wama pewnie siedzi na farmville i innych i nie chce jej sie nawet zajrzec na bb :D

Pawimi siedzi na kanapie i pies jej grzeje stopki :d

aga!!!! kasiek!!! Duska!!!! no kobitki pisac pisac :D

ja czekam na sniadanie z mezem albo raczej meza ze sniadaniem i smigam do pracki na troche a pozniej zagladam do sklepu moze sobie zakupie jakies spodnie i bluzke - a wieczorkiem imprezkaaaaaaaaaaaaa :D mam nadzieje ze bedzie fajnie :D oj cos czuje ze sobie kilka drinkow dzis chlapne :D

domiska - a dokladnie masz racje! U nas okropnie leje juz od wczoraj wieczor, co prawda nieziemsko cieplo...wlasnie zerknelam na termometr ktory pokazuje 68 stopni...to chyba cieplo ktore do was jutro idzie?? :-)
W pracy bylam dokladnie 10 minut, a teraz leniuszkuje na kanapie z moim potworkiem lezacym u mych stop :-p

reklama
Do góry