reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

jak widac na zalaczonym obrazku chlopcy sie lubia :) z kazdym dniem jest coraz lepiej jesli chodzi o zachowanie Saschki jestem dumna ze mam tak madrego pieska :)

Załączniki

• 101709 078.jpg
    101709 078.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 41
  • 101709 082.jpg
    101709 082.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Sliczne zdjecia pawimi :)) piekny piesek i przepiekny synus! :)) pokaz jeszcze buzie piesia :)
ja tez cos powklejam za chwilke jak nie zagapie sie na cos znowu lol:D

i jak pawimi znalazlas jakas karme ktora wam odpowiada??

akurat przedwczoraj skonczyla nam sie ta obrzydliwa karma ktora poprzedni wlasciciel nam przekazal wiec nabylam nowa przy okazji zakupow w naszym lokalnym Whole Foods Market, ta sie nazywa Organix dokladnie z tej firmy Castor And Pollux Pet Works: Innovative, Natural and Organic Pet Products ale moze zdecydujemy sie zmienic na ta ktorej stronke mi Domiska polecilas, jeszcze sie zastanowie i poradze naszej holistycznej vetki. Ta co ja kupilam bardzo mu smakuje w przeciwienstwie do poprzedniej...zjadl swoja porcje za jednym przylozeniem sie do miski a z tamta roznie bywalo. Sklad zdecydowanie inny ;-)

pawimi zmiana karmy w tak szybkim czasie nie jest dobra dla psa, powinno to zajac okolo 21 dni zaczynajac od 3/4 starej karmy i 1/4 nowej. Inaczej masz 99% ze pies bedzie mial gazy i rozwolnienie. Po za tym kazda nowa karma bedzie zjedzona przez psa z wielkim smakiem, bo jest nowa. Ta karme co mu teraz dalas i tak ja wsuwa, za 3 tygodnie bedzie traktowal tak samo jak poprzednia.

Domiska a gdzie fotki Twojego Winstona?

Dusia karme sie zmienia jesli poprzednia jest nieodpowiednia.. ta ktora dali pawimi poprzedni wlasiciele pieska byla bardzo niedobra... jedna z najgorszych na rynku oparta glownie na kukurydzy itd.. zreszta mozesz poczytac o Kibble 'N Bites.
Czy to wystarczajaca odpowiedz na Twoje pytanie? ;)

pawimi oj oj tak jak Wama pisze.. powolutku zmieniaj karme!!!! nie zmieniaj nagle z jednej na druga ale stopniowo bo sie psiak nabawi wlasnie rozwolnienia albo i zcego gorszego!
no pogadaj z wasza wetka moze wam jakas dobra doradzi bo z tymi karmami to glowa mala :D Wama wie sama ile z tym czasami zachodu hihi :)

Wama kochana no widzisz tak to ze mna jest :D musze wkleic jak dotre do domu bo jeszcze jestem na parafii ;] a Ty moja droga co to za niewklejanie zdjec?? raz dwa wklejaj nam Kiare!

U nas pruszy snieg.. jak dobrze byc w ciepelku :D tu dopiero prawe Listopad a ja juz swietami bozego narodzenia zyje! :D juz sie nie moge ich doczekac - aj jak ja kocham Swieta i zapach choinki w domciu i koledy i w ogole :)

a.. co do psa.. bosko :| Winston mi ponadgryzal kabel z ladowarki do telefonu do tego stopnia ze nie dziala.. i jak go tu nie kochac? :(

ja wiem o tej karmie...nawet na paczce tej ktora kupilam bylo napisane zeby stopniowo zmieniac ale sugerowali okolo tydzien na ten okres wymienny. Ja mu wymieszalam z ta stara brand bo kupilam tego taka mala paczke wlasnie w tym celu.

reklama
Dusia karme sie zmienia jesli poprzednia jest nieodpowiednia.. ta ktora dali pawimi poprzedni wlasiciele pieska byla bardzo niedobra... jedna z najgorszych na rynku oparta glownie na kukurydzy itd.. zreszta mozesz poczytac o Kibble 'N Bites.
Czy to wystarczajaca odpowiedz na Twoje pytanie? ;)

Nie doczytalam tego ze ta karma co dawali mu poprzedni wlasciciele byla nie odpowiednia. Dzieki za porzadne wytlumaczenie ;-)

Moje jedza blue buffalo i im smakuje :-)

Do góry