reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

witam i ja :D ja juz age dodalam a u kasi mnie rowniez sie moj profil pokazuje :)

Wama co tam u Was kochana? jak tam Patus i maz no i brzusiowy dzidzius i Kiara piekna nasza sunia ???

co do pogody to u nas bylo ladnie i cieplutko a dzis? brrr wieje i zimnooo doslownie az taki mrozny wiatr zawiewa i ponuro na dworze .. ale chyba dzis tak moze byc..
U nas w domu szpital:/ mala ma okropny kaszel, katar i to juz tak dlugo trwalo ze postanowili jej dac antybiotyk na wszelki wypadek jesli to poczatki zapalenia pluc :( odpukac nie slyszeli zadnych szmerow w plucach ale za dlugo to juz trwalo wiec miejmy nadzieje ze to szybciutko teraz przejdzie..
ja chora dzis wstalam z takim kaszlem ze mam wrazenie zse pluca mi wypadna :( glowa mnie boli masakra maz tez nie do konca zdrowy bleh.. tyle ze wzielam l4 i jestem z mala w domu.. niech mnie pocaluja w pupcie.. zdrowie mojej malej najwazniejsze ;) prawda mamuski?

no to tyle nowosci od nas :D piszcie piszcie kochane :)
ja wnurzam sie pod koc i wypoczywam :D

reklama
witam, dzis zobaczylam ze Dimiska mnie nawoluje na wszystkie mozliwe sposoby :-):-):-) a ja nie zawsze wchodze na akurat ten watek na BB....no jestem i wcale sie nie obrazilam:rofl2: skad wogole taki pomysl??
u nas dzis moge nazwac upal jest ...cale 71 stopni, sloneczko grzeje mocno w plecy:tak: po takich kilku tygodniach deszczow i chlodow to prawie jak latem sie czuje. Urwalam sie na chwile z pracy zeby wyjsc z malym na spacerek. Po prostu cudownie.

Jesli chodzi o nk to niektore z was juz mam ale jak ktos ma pragnienie nas poogladac to zapraszam Logowanie do nasza-klasa.pl

Od jutra mamy psa, troche pozniej niz pierwotnie w planach bo z transportem byly male niedomowienia.

Domiska - wspolczuje wam chorowitki:-( zycze powrotu do zdrowka.

pawimi!!! no witaj nam spowrotem!!! :D co tam u Was ?? jak dzieci i reszta rodzinki?>?
no u nas wlasnie tak pieknie bylo do dzis a tu jakas brzydka pogoda sie zrobila.. ale w sumie w sam raz taka na kakao i cieply koc i dobry film :))

kiedy pieska przylatuje do was? pewnie dzieci sie juz doczekac nie moga co??
no i wlasnie co to za hodowla albo podaj pelna nazwe piesunia pieknego - Wama pytala wczesniej ale penwie nie zauwazylas buzki!

moj pies wlasnie probuje i probuje i probuje ukrasc malej koc :D to jest dopiero lobuz no :D

Ja sie znajduje tutaj Logowanie do nasza-klasa.pl

W piatek ide na usg mam nadzieje ze dzidzia pokaze co ma miedzy nogami. Juz sie doczekac nie moge, ja tak straszne nie lubie czekac.

Domiska zdorwka Ashanti i dla Ciebie mamuska. Ja wlasnie sie katarze, i najpewnie zarazilam sie od Pata ktory jest juz zdrowy. Dzis juz co prawda lepiej ale dalej jakos nie czuje sie najlepiej. :eek:

U nas na dzis lato wrocilo, ostatnie dni byly takie zimne jakies 45F(jak w polowie grudnia) a dzis 68 a jutro ma byc 70 i ja sie dziwie ze wszyscy w kolo chorzy.

Kasia i Wama podajcie linki ale ze swojego profilu nie z logowania:-D:-D:-D
U nas tez dzis cieplutko,normalnie uwielbiam taka jesien,byle tak dluzej chocby do grudnia:tak::tak::tak:

tak prosze pani, to galeria dokladnie tej hodowli (hehe widzialam ze znajdziesz szpiegu zawodowy ;-)) poprawiam sie....synek na spacerku, niestety ale nie mial nam kto zdjec robic :( ja bylam sila napedowa do pojazdu i trzymania aparatu haha...

wpisalam w google i wyskoczyla ta galeria :D podrzuc nam stronke hodowlii tez jak juz zajdziesz do biura :)

no chcialam powiedziec ze my zakupilismy malej kostium tez :D bedzie piracka ksiezniczka :D nawet kozaczki jej kupilam do kostiumu lol :D
dla siebie nadal nic nie mam a tu Halloween Party pierwsze w piatek mamy! aaa :D

reklama
a ja nie mam jeszcze nawet pomyslu :( mam gdzies kostium ktory dla olivera moglby byc - harry pottera ktory kupilam na jakims clearance w tamtym roku po halloween ale nie moge go znalezc:shocked2::confused2: gdzies go tak schowalam ze obawiam sie ze do tegorocznych swiat nie znajde....:rofl2: Dla vincenta pewnie pojade do pottery barn i cos mu slodkiego kupie, oni maja przecudne kostiumy.

Do góry