reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Ja tez jestem. Czasami padam razem z Natalka i juz nie chce mi sie wstawac i cos pisac jak corcia spi. Dzisiaj znow bede pewnie siedziec do 3 w nocy, bo tak tez mam czasami. Nocny Marek ze mnie:-D:-D
Wama ja tez jakos nie przepadam za tym sklepem, ale nie powiem, bo od czasu do czasu zajrze i cos kupie , ale dla natalki. ostanio letnie rzeczy po 2-3$ pokupowalam na nastepny sezon.
Natalka bedzie dalmatynczykiem w Halloween, moze przejdziemy sie po sasiadach ;-);-);-)
U nas tez zimno i Natalka troche zakatarzona.:-:)-:)-(

reklama
Witam kochane. U nas nadal zakatarzona Natalka, ale fakt, ze coraz zimniej sie robi. W domciu wlaczylam juz ogrzewanie, bo bylo za zimno.
Dusia mamy podobny stroj, jak ubiore corcie to strykne fotke.:-):-)
Kurcze to juz trzeba myslec o prezentach na gwiazdke. Moj bratanek to juz chyba z 6 listow napisal do Mikolaja i w kazdym cos innego chce:szok::szok::szok: Ach te dzieciaczki.:-D:-D:-D

Nie pozasypialy, nie pozasypialy. jestesmy.:-D:-D:-D
teraz coraz szybciej sie sciemnia i moja corcia tak przestawila sie ze spaniem, ze jedynie noca moge wejsc na BB. W ciagu dnia jest to nie mozliwe, bo ona jest pierwsza do pisania na klawiaturze:szok::-D:-D.
U nas coraz zimniej sie robi, powyciagalam juz czapki, szaliki i rekawiczki:szok::szok:

reklama
Do góry