reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

no znam cala mase, np. oprocz tych ktore juz wymienilas jest jeszcze Hanna Andersson, Mini Boden (Boden to moj ulubiony na ciuchy dla Olivera), znam duzo europejskich sklepow np.www.Bebeo.com - tu od lat Olivera ubieralam, www.leofino.com z niemiec no i juz tutejsze www.zandino.com, www.trendytogs.com, www.forestandzoe.com, www.moppetfrocks.com, www.ollienbollen.com,www.littlelunablue......
moglabym cala mase tego wymieniac tylko powiedz konkretnie co cie interesuje i w jakim przedziale cenowym ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no to moze mini boden, kiedys pytalas o ten kombinezon to od nich mialam, albo hanna andersson - ja ich bardzo lubie, w tym sklepie to jeszcze dla Jonathana kupowalam i uwierz mi ze do dzis mam kilka szmatek po tylu latach. Pidzamki sa cholernie drogie ale wprost niespieralne, Oliver zdziera po Jonathanie pidzamy sprzed 12 lat!

Ten mini boden jest super, kiedys wlasnie patrzylam, tylko szkoda ze maja jeden kolor tego kombinezonu :-( I zastanawialam sie czy ten rozmiar 18-24 nie bendzie za maly :eek:

A na ten sklep hanna andersson kiedys sie natknelam i wlasnie ciekawa bylam czy dobre gatunkowo sa tam ciuchy

rewelacyjne! Oni maja glownie organiczna bawelne, ciuchy sa warte kazdego centa. Ja mam sklep niedaleko wiec super bo nie musze na przesylke tracic kasy. Jesli chodzi o boden to ten kombinezon powinien byc bez problemu dobry, oni maja troszke zawyzone rozmiary dla maluchow. Moj mial 12-18 i pewnie jeszcze teraz bym go w ten kombinezon wbila.

mam juz dwa dwuczesciowe ale jednoczesciowy chce tez na takie totalne tarzanie sie po sniegu, musze sprawdzic bo moze mam po Oliverze wlasnie z HA, mysle ze juz moze byc dobry na malego.

jeden mam wlasnie z gapu a drugi spyder (ale ten byl okropnie drogi zaplacialm za niego mase kasy na posezonowej wyprzedazy takiej juz 75% off i wciaz to bylo wiecej niz ten z gapu bez przeceny hehe) no ale spyder robi takie high performance ciuchy dla sportowcow. Ten z Gapu ma przecudna kurtke, normalnie sama sobie bym taka fundnela haha.

reklama
Do góry