reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

aniela ja w kuchni sie obrocilam a noga zostala :( jakos daje rade juz prawie nie boli tak o tylko jak na niej stane tak pewnie,

chetnie bym poszla do kina i bede kombinowala jak to zrobic... :-)

a co do zostawania z obca baba.... Mila z kazdym wszedzie pojdzie bez placzu najczesciej z usmiechem!!!

u nas dzis 1 zabek sie pojawil :-D

reklama
Witam w niedziele :-)
Dzisiaj na basen nie idziemy niestety........przerwa feriowa.....szkoda.
Za to na zakupki musimy wyskoczyc :baffled:....robilismy w srode ale paru rzeczy zapomnialam....
ANIELAP - zycze zeby wszystkie nocki byly takie fajne :tak:
A Kuba to na ogol takie cyganskie dziecko i na widok nikogo nie placze :sorry2::-D Ostatnio tylko jak jego pradziadek zabral go do swojego samochodu i zaczal przypinac w foteliku (obcy samochod i obcy fotelik) to Kuba zaczal wyc :shocked2:
Ale na nianie zareagowal fajnie.....rozmawiali sobie, smiali sie.....ja wyszlismy z M na chwile tonawet nie zwrocil na to uwagi :sorry2: Mam nadzieje ze bedzie dobrze...musi byc! bo inaczej to zawsze bede w domu siedziec :-p:-D
Kuba jest dla mnie najwazniejszy.....ale nie moze byc tak ze moj swiat to tylko oni dom (a tak do tej pory jest) - bo zwaruje :baffled:
KADIA - Wy to sie macie z tymi dolegliwosciami :-(
OLCIA - nic sie nie martw.....ja tez jestem zdolna....skrecilam kiedys kolano...podczas plywania :-D Rozmowy noca fajne - tyle ze ja juz bylam.............Gratulujemy ząbeczka :-)
BARA - bardzo sie ciesze ze jest coraz lepiej......a z anemia napewno sobie poradzicie......ale to faktycznie dziwne skoro Zuzia apetyt ma :dry:

WITAM KOCHANE !!!!!

BYŁAM Z KRYSTKIEM U LEKARZA I OKAZUJE SIE ZE MAM W DOMU NAJPRAWDOBODOBNIEJ ALERGIKA DO KWADRATU!!!

ALE ZASTANAWIAM SIE ODZ CZEGOBO NIC NOWEGO OSTATNIO NIE WPROWADZAŁAM , PROSZEK TEN SAM:-(

Współczuje i oby było lepiej :tak:

Witajcie...
Dzień mój pełen wrażeń i nie ukrywam, że padam na twarz... Ale uzależniona od netu jestem więc jeszcze trochę tu posiedzę...

Nocka cudna nam sie udała. Druga już bez cycania. Zu obudziła się dopiero o :szok:5.30:szok:. Wypiła butlę i zasnęła. Bez smoka nawet... I spaliśmy do :szok:8.30:szok:. Niedowiary, co... Ja chce tak już zawsze:-p
A ząbki to chyba jeszcze daleko... Żadnych oznak niestety...:no:

Gingeros, Pusia, Kasiu co u Was?

Aneta cieszymy się że macie już niańkę. Ale co Kuba na to? Bez problemu pójdzie z obcą babą? Dziwię się tak bardzo bo moja Zu ryczy nawet jak na chwilę z pokoju wychodzę... Jak to będzie u Was?

Bara duuuuzio zdrówka dla Zuzanki. Niech się już nie męczy bidulka. Ściskamy gorąco...

Olcia, a gdzie i jak skręciłaś to kolano? Kostkę to łatwo skręcić a kolano:szok: I jak Ty sobie radzisz z Milenką i jeszcze dzieckiem sąsiadki:szok:

A o kinie też myślę i chyba sie nawet wybiorę. Kto jeszcze chętny?

Kadia a Ty to się masz z tym swiom Krystiankiem. Też Ci bidak ciągle coś łapie. A sio... Niech już wszystko będzie dobrze. A z alergiami niestety tak jest... wszystko w tych czasach może uczulać...

My mieliśmy dziś gości. Moja koleżanka z mężem i doma rozbójami. Padam ze zmęczenia ale i tak fajowo było...​

Od Na swłasnie pojechali goście siostra maz i ich synek fajnie było ale jestem taka padnięta :).

Co do kina to film bym obejrzała ale Piotrek nie może tak za często z pracy sie urywać a sama jakoś jeszcze z małym Kacpereczkiem sie lękam hlip hllip:-(

Kurcze głowa mnie boli od wczoraj rano połknęłam apap i na chwilę odpuściło ale dalej boli:-(.

Piękna pogoda a mi się nic nie chce ...

A Kuba to na ogol takie cyganskie dziecko i na widok nikogo nie placze :sorry2::-D
Ale na nianie zareagowal fajnie.....rozmawiali sobie, smiali sie.....ja wyszlismy z M na chwile tonawet nie zwrocil na to uwagi :sorry2: Mam nadzieje ze bedzie dobrze...musi byc! bo inaczej to zawsze bede w domu siedziec :-p:-D
Kuba jest dla mnie najwazniejszy.....ale nie moze byc tak ze moj swiat to tylko oni dom (a tak do tej pory jest) - bo zwaruje :baffled:

Zazdroszczę Wam, że Kuba tak łatwo przekonał się do niani. Moja Zu jest na takim niestety etapie teraz, że jak wychodzę z pokoju to ona już buczy...
Wystarczy że zniknę jej z zasięgu wzroku i buuuu...
I zgadzam się również że dziecko jest najważniejsze ale nam też sie jakieś przyjemności od życia należą. Stałyśmy się matkami, ale nie przestałyśmy być kobietami...

Jak tam chore dzieciaczki? Lepiej juz?

U nas w nocy dwie pobudki na jedzenie. Kurcze, mam wielki problem z szykowaniem butli w nocy. Idzie mi to tak wolno, że Zu już wrzeszczy na cały blok zanim jej zasmoczkuję dziobek. Muszę sobie jakąś strategię obrac. Pokombinuję jeszcze dziś...​

Zazdroszczę Wam, że Kuba tak łatwo przekonał się do niani. Moja Zu jest na takim niestety etapie teraz, że jak wychodzę z pokoju to ona już buczy...

Wystarczy że zniknę jej z zasięgu wzroku i buuuu...
I zgadzam się również że dziecko jest najważniejsze ale nam też sie jakieś przyjemności od życia należą. Stałyśmy się matkami, ale nie przestałyśmy być kobietami...​

Jak tam chore dzieciaczki? Lepiej juz?​

U nas w nocy dwie pobudki na jedzenie. Kurcze, mam wielki problem z szykowaniem butli w nocy. Idzie mi to tak wolno, że Zu już wrzeszczy na cały blok zanim jej zasmoczkuję dziobek. Muszę sobie jakąś strategię obrac. Pokombinuję jeszcze dziś...​
A U NAS JUZ LEPIEJ, JESZCE TAKA POGODA ZE ENERGI DODAJE:-D,ALE KOCHANA APROPOS JDZENIA JA MAM TEN SAM PROBLEM , W DZIEŃ JE ZA DZIESIĘCIU ALE W NOCY TEZ 2 RAZY:-(

reklama
Do góry