reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
bara wspolczuje i duzo zdrowka!!!

my tez chore, ja skrecilam kolano i mam problem na studiach wiec poprostu zyc nie umierac a na dodatek

~ ~ Facet jest jak burak cukrowy !!! słodki ale zawsze burak!! ~ ~

Opis jak najbardziej trafny:-D:tak::-) chyba wasze życzenia pomogły bo Zuzia wczoraj i dzisiaj wzieła antybiotyk, nie obyło sie bez płaczu ale nie zwymiotowała, noc była spokojniejsza o wiele a i ona wraca do normy:tak:jest troszke lepiej:-) teraz tylko z ta anemia musimy zrobic porzadek:tak:

Opis jak najbardziej trafny:-D:tak::-) chyba wasze życzenia pomogły bo Zuzia wczoraj i dzisiaj wzieła antybiotyk, nie obyło sie bez płaczu ale nie zwymiotowała, noc była spokojniejsza o wiele a i ona wraca do normy:tak:jest troszke lepiej:-) teraz tylko z ta anemia musimy zrobic porzadek:tak:

Fajnie że już jest lepiej :) a co do opisu z facetami to też sie zgadzam :)))

Czesc kochane :-)
Niania zatrudniona - ale sie ciesze :tak::-):tak:
Tak wiec w srode pierwsze zajecia tanca towarzyskiego :rofl2:
Jejciu........i teraz bedziemy mogli sobie od czasu do czasu wyjsc do kina...i na kolacje we dwoje....i w ogole......suuuuuuuuuuuuuuuuuuper :-D

BARA - strasznie sie ciesze ze z Zuzinka juz lepiej......tak mi jej zal. Jeszcze tej anemi trzeba sie pozbyc :tak:
OLCIA - przytulam Cie mocno......hihihih trzeba bylo za mna wolac na tym rynku to zrobilabym to osobiscie :-p:-D Lepszych dni zycze.
ANIELAP, PUSIA - witajcie
Jak tam mija weekend?

WITAM KOCHANE !!!!!

BYŁAM Z KRYSTKIEM U LEKARZA I OKAZUJE SIE ZE MAM W DOMU NAJPRAWDOBODOBNIEJ ALERGIKA DO KWADRATU!!!

ALE ZASTANAWIAM SIE ODZ CZEGOBO NIC NOWEGO OSTATNIO NIE WPROWADZAŁAM , PROSZEK TEN SAM:-(

Boziu wlasnie zobaczylam ze w Multikinie w ta srode sa Rozmowy Noca.... strasznie chcialam to zobaczyc!! :-( a w tym tygodniu do 13 mam corcie sasiadki pod opieka a z dwoma to sie nie wybiore raczej .... ehhhhh akurat mi tu sie zle zlozylo...

Witajcie...
Dzień mój pełen wrażeń i nie ukrywam, że padam na twarz... Ale uzależniona od netu jestem więc jeszcze trochę tu posiedzę...

Nocka cudna nam sie udała. Druga już bez cycania. Zu obudziła się dopiero o :szok:5.30:szok:. Wypiła butlę i zasnęła. Bez smoka nawet... I spaliśmy do :szok:8.30:szok:. Niedowiary, co... Ja chce tak już zawsze:-p
A ząbki to chyba jeszcze daleko... Żadnych oznak niestety...:no:

Gingeros, Pusia, Kasiu co u Was?

Aneta cieszymy się że macie już niańkę. Ale co Kuba na to? Bez problemu pójdzie z obcą babą? Dziwię się tak bardzo bo moja Zu ryczy nawet jak na chwilę z pokoju wychodzę... Jak to będzie u Was?

Bara duuuuzio zdrówka dla Zuzanki. Niech się już nie męczy bidulka. Ściskamy gorąco...

Olcia, a gdzie i jak skręciłaś to kolano? Kostkę to łatwo skręcić a kolano:szok: I jak Ty sobie radzisz z Milenką i jeszcze dzieckiem sąsiadki:szok:

A o kinie też myślę i chyba sie nawet wybiorę. Kto jeszcze chętny?

Kadia a Ty to się masz z tym swiom Krystiankiem. Też Ci bidak ciągle coś łapie. A sio... Niech już wszystko będzie dobrze. A z alergiami niestety tak jest... wszystko w tych czasach może uczulać...

My mieliśmy dziś gości. Moja koleżanka z mężem i doma rozbójami. Padam ze zmęczenia ale i tak fajowo było...​

reklama
No lepiej z Zuzią bo zjadła mleko na noc 150 tylko ale to i tak sukces bo ostatnio wogóle nic nie chciała jeść:tak:ale wiecie powiedzenie jak nie urok to sraczka sprawdza sie na 100%, bo wczoraj były trzy lużne kupy i dzisiaj przez cały dzień też, aż ją tyłeczek bolał i miała czerwony bidna:-( a co do anemii to wszyscy sie dziwia że ja ma, bo ona je wszystko co popadnie wszystkie warzywa, cebule je jak jabłko:tak:owoce tez je, soczki pije, mięsko no wszystko i anemia:baffled::dry::confused: pediatrzyca powiedziała że moze miec problemy z wchłanianiem:tak:ale narazie mysle o tym zeby ja z tego wyleczyc a pózniej sie wezme za anemie!!!!!:tak::-)
aneta gratuluje niani i zazdraszczam kursu tańca:-)ja w dzieciństwie chodziłam na towarzyski i to w człowieku zostaje na całe życie, uwielbiam taniec i tańczyć choc już niewiele pamiętam:tak:
Anielap życze aby nocki juz takie pozostały na zawsze:-):tak:
My jutro Zuzolinusie zostawiamy babci i jedziemy sie spotkac ze znajomymi tak dla relaksu, jutro wyjeżdża od nas córa mojego kuzyna bo była na ferie, wiecie jak tak obserwowałam to taka różnica 4-5 lat jest fajna bo juz starsze dziecko wiecej rozumie, mozna wiecej wytłumaczyć:-)może za trzy lata dorobimy braciszka???? pozdrawiam was mocno

Do góry