reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Czesc kochane.......cos sie pogoda psuje chyba co? A tak ladnie bylo wczoraj :-(
Do mnie zadzwonili z tego spa i odwolali jeden zabieg - szkoda :sorry2:
A poza tym wszystko oki :tak:

ANIELAP - hehe no to Kuba nie mial takiego etapu buczenia...i chyba juz miec nie bedzie :-D Tzn czasem ma owszem gorszy dzien i tez ryczy jak wychodze z pokoju, ale to tylko czasem.
Ja tez w nocy karmie.......i mam sposob na podgrzewanie wody inny niz juz wymienione ;-)...tyle ze z podgrzewaczem......Przygotowuje sobie juz wode w butelka (uzywam mineralnej, nie gotowanej), podgrzewacz jest wlaczony na max i butelke stawiam - tyle ze nie do podgrzewacza, tylko na nim, na tej miseczce. I akurat jak przychodzi pora karmienia to woda jest ok i tylko wsypuje mleko. Wtedy tez stawiam na podgrzewacz kolejna butle z woda...i do kolejnego karmienia sie podgrzeje :-D
KADIA - no niezle sie te zeby pchaja :-D
KASIA, GINGEROS, OLCIA, - witajcie
PUSIA - hop hop gdzie jestes?
BARA - jak tam Zuzia?

reklama
ANIELA roziwją swoją opowieść o podgrzewaczu ;-) mam podgrzewacz podłączony pod taki czasowy włącznik/wyłącznik ;-) Antonek wstaje ok. 7, więc o 6 podgrzewacz włącza się "automatycznie" i do tej 7 lekko podgrzewa :-D ;-) wieczorem wlewam do butli wode przegotowaną i tyle :-D

co to za sztorm?? no wiecie, liczyłam na jakieś słoneczko!!

KASIU ja tu widzę, że dzisiaj macie jakąś rocznicę :tak::tak::tak:

s030.gif
dużo miłości dla was
s030.gif

Jesssssuuu, co za wiatrzysko...
Właśnie wróciłyśmy ze spaceru półgodzinnego. Przewiało mnie ze wszystkich stron, masakraaaaa. Zu jeszcze śpi w wózku, ale ja już nie wytrzymałam. Podmuchy takie u nas na tym za***iu, że prawie mi wózek przewróciło... A wczoraj było tak pięknie...

Gingeros to widzimy sie w kinie?
Pusiu, a może jednak wybierzesz się sama?
Kasiu? Ach, i gratulacje... Taka piękna rocznica:-)

Sposób z mikrofalówką przetestowany i sprawdza sie całkiem nieźle. Ale i tak mi dziecie płacze zanim podam butle. Za to po jedzonku zasypia pienie i bez smoczka. Zaczynam sie zastanawiac dlaczego tak jest. Jak był cycuś to pobudki częste, a jak butla to tylko na jedzonko... Choć nie chcę zapeszać... Oby sie nie zmieniło...​

Gingeros to widzimy sie w kinie?​
pewnie, czemu nie :-)

jak myślicie, jeśli umówię się dodatkowo z pewną cieżarówką, wpuszczą ją na ten seans ?? bo już od bardzo dawna chcę się spotkać z nią, ale jakoś nie ma okazji :rolleyes2: a jej termin zbliża się i zbliża (kwietniówka ;-))

pewnie, czemu nie :-)

jak myślicie, jeśli umówię się dodatkowo z pewną cieżarówką, wpuszczą ją na ten seans ?? bo już od bardzo dawna chcę się spotkać z nią, ale jakoś nie ma okazji :rolleyes2: a jej termin zbliża się i zbliża (kwietniówka ;-))

Ja myśle że tak.... Takie zamieszanie i tak jest przy wejściu, ze nie wiadomo kto z dzieciaczkiem a kto z dwoma... a kto sam...:-D

Hej wszystkim

Ludzie jaka pogoda :((( a miało byc niby ładnie

Kasiu wszystkiego najjj z okzaji rocznicy :))

Wicie co z tym kinem to nie wiem bo kurcze w środę mamy basen i juz tak o 16 musimy wyjechać (mogę sie nie wyrobić a poza tym jak na jeden dzień to chyba za dużo atrakcji dla Maluszka.

Kurcze Kacper ma jakoś dużo takich pryszczyków na główce i nie wiem od czego to :(( czy od basenu czy jeszcze od czegoś innego

Kasiu tylko pozazdrościć takiego wypadu na narty - ja nigdy nie byłam na nartach ...może kiedyś ale nie wiem czy bym sie nie zabiła;-)

Cześć dziewczynki:-) Kasieńko wszystkiego najlepszego z okazji papierowej rocznicy:-):tak: Zuzolinka już lepiej, nawet biegunka mineła, antybiotyk musimy jednak wybrac do konca i bierzemy sie za anemie:-):-) wiatrzysko dzisiaj nie miłosierne, ale wam fajnie że idziecie do kina ja nie moge:-( buziaki dla mam i maluchów

reklama
Do góry