reklama
PUSIA - nic sie nie stresuj....wrzeszczące maluchy nam nie straszne a jak bedzie glodny to go gdzies nakarmisz
GINGEROS - 0 stopni mowisz .....a ja tez bede wczesniej napewno niz o 11:30.....nie lubie sie spieszyc i byc na ostatnia chwile....a ze korki potrafia byc niezle to zamowie sobie taxi wczesniej.....i pospacerujemy z Kubala po pasazu
OLCIA - to powinni sie dogadac
GINGEROS - 0 stopni mowisz .....a ja tez bede wczesniej napewno niz o 11:30.....nie lubie sie spieszyc i byc na ostatnia chwile....a ze korki potrafia byc niezle to zamowie sobie taxi wczesniej.....i pospacerujemy z Kubala po pasazu
OLCIA - to powinni sie dogadac
i ja jestem ciekawa jak Antonek zachowa sie w kinie ;-) przeważnie robi sie mały płaczek jak jest niewyspany i dużo nowych osób wyspany powinien być, bo będzie po drzemce ;-) ale jak zareaguje na tyle osób sama nie wiem jedynie będę musiała dać mu jeść już w kinie, co by mi z głodu nie padł
Wiecie ja mam problem innej natury moja Zuza bedzie najstarsza czyli biegajaca, wszedzie włażąca, wszystkiego dotykająca itp.więc zakładam że mało filmu obejrze, poza tym ona się lepi do dzieci wyjmuje smoczki, tuli, całuje ściska i dzieci wieją od niej bo się boją a ona taka śmiała jest do wszystkichobawiam sie tylko zeby sie nie wystraszyła rozmiarów tego wszystkiego, biore męża to na zmiane bedziemy ganiaci stnieje jeszcze możliwość że bedzie tak zafascynowana że usiądzie i posiedzi, ale w to szczerze wątpiea może bedzie spać bo właśnie ucina drzemke od 20 minut:-);-)też się już nie moge doczekać, zrobiła się silna grupa pod wezwaniem
Antonek śpi od 9 do 11, więc mam nadzieję, że wyspane dziecko jutro będę miała no i teraz jest w fazie zwiedzania wszystkiego ;-) tak więc wszedzie raczkuje i jak tylko może wstaje ;-) no i nowe rzeczy poznaje językiem
niestety męża zabrać nie mogę
niestety męża zabrać nie mogę
BARA - ja bede miala ten sam problem co Ty, wiec nie bedziesz sama.....tyle ze ja nie moge zabrac M i bede musiala sama ganiac i pilnowac malego........A on zachowuje sie dokladnie tak jak Twoja Zuza
A maly spi okolo 10-11 i tu jest problem bo sobie nie pospi i dlatego tez chce byc troche wczesniej to moze uda mu sie troszke w wozku kimnac
A maly spi okolo 10-11 i tu jest problem bo sobie nie pospi i dlatego tez chce byc troche wczesniej to moze uda mu sie troszke w wozku kimnac
reklama