reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie!!!!

Kadia2 to super że już jest lepiej. Zdjęcia są fajowe. To ostatnie również, ale mnie się najbardziej spodobało jak Krystian obejmuje Klaudię.:-)

Gingeros to napewno będziemy miały o czym rozmawiać:-)

Bardzo się cieszę z naszego spotkania:-) Do zobaczenia dziewczyny...​

reklama
Gingeros stresuje się jak to będzie w kinie :zawstydzona/y: ( nawet lekko mnie brzuszek boli hihi):baffled:. Torbe Kacperka mam juz spakowana za jakis czas zaczynam go ostatni raz karmić potem ubrac i o godzinie 10:45 Piotrek (mój mąż) przyjedzie po nas :)

my już dawno w domciu
Kacper musiał chyba odreagować film i miał 10 min atak płaczu ... a na koniec sie uśmiechnął. Teraz nakarmiony smacznie śpi :))

Było superrrr Was poznać :) licze na kolejny raz, może następnym razem umówimy sie gdzieś gdzie będzie można pogadać :) czy cuś

Buziaki dla Was i Waszych slicznych usmiechniętych dzieci :tak::rofl2:

Hallo.....my dobilismy do domku o 17:30 :-D
Bardzo dziekuje za spotkanie i przemile towarzystwo :-):tak:
Licze na wieeeeeeeeecej.......bo ja zwykle tu bardzo samotna ;-)
A dzieciaki wszystkie sa cudne - fajnie moc obserwowac taka grupke maluszkow :-D

anera23 mam pytanko gdzie chodziłas z Małym na basen ?? bo ja w piątek chyba idę na próbne pływanie do szkoły "Lider" - ciekawe jak mu sie to spodoba.

To jak na razie my dotarłyśmy do domku najpóźniej:-) 18.00. Było super fantastycznie. Dzieciaczki Wasze wspaniałe. A najbardziej ujęly mnie te raczkujące wspinające się po moich plecach:-D
Zuza zasnęła dopiero w autobusie na 15min, więc położyliśmy ją dziś wcześniej o godzinkę spać. I tak od 19 już słodko śpi mój aniołecek:-)
A jak wrażenia z filmu? Kto obejrzał?​

reklama
To jak na razie my dotarłyśmy do domku najpóźniej:-) 18.00. Było super fantastycznie. Dzieciaczki Wasze wspaniałe. A najbardziej ujęly mnie te raczkujące wspinające się po moich plecach:-D
Zuza zasnęła dopiero w autobusie na 15min, więc położyliśmy ją dziś wcześniej o godzinkę spać. I tak od 19 już słodko śpi mój aniołecek:-)
A jak wrażenia z filmu? Kto obejrzał?​

:) Ja z Piotrkiem obejrzeliśmy :rofl2: super film :tak::-D

A tak w ogóle to Kacper dzis nadrabia marudzeniem, bolą mnie plecy od noszenia ufff dobrze że Piotrek juz z pracy wrócił tylko kurcze synek normalnie teraz jak aniołek sie zachowuje kiedy tatusia widzi :crazy:

Do góry