reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

No ja troche spóżniona ale akceptuje i miejsce i czas, my bedziemy też wózkiem granatowo-beżowy:-)no to troche nas bedzie może to zmobilizuje multikino do uruchomienia wiekszej ilości takich seansów:tak:witam i pozdrawiam nowe mamy:-)lista cudna wyszła, ja mam fotograficzną pamięć do twarzy i imion i nazwisk wiec powinnam sobie poradzic z rozpoznaniem:-D:tak:udanej przespanej nocki życze:-)

reklama
hej odnalazlam sie :) dzis wrocilam od rodzicow :) w kinie stawie sie na bank :) 11:30 kolo posagu... zdjecie w avatarze... a nie trzeba rezerwowac biletow??

Myślę że miejsc wystarczy, sale są przecież duże, a i tak pewnie nikt nie siedzi na swoim miejscu :-)

Obecność swoją potwierdziły:
Anielap
Aneta23
Bara82
Pusia7
Gingeros
Olcia1001
Kasia2506
Zapraszamy, zapraszamy, ktoś jeszcze się z nami wybierze?

ANIELAP ja spędziłam na patologii jeden dzień - 9 czerwca ;-) przyjęli mnie nad ranem, bo miałam w nocy skurcze. Lekarz na izbie nie zabardzo wiedział co ze mną zrobić (skurcze puściły), więc kazał położyć na patologii :wściekła/y::angry::angry::angry: KTG na patologii nie pokazało skurczy :eek: więc na własne żądanie wyszłam do domku ok 18 ;-) a o 3 w nocy zameldowałam się z rozwiniętą porządnie akcją porodową :-D:-D:-D o 4:45 urodził sie mój Antek ;-) poród przyjmowała lekarka, która 7 godzin wcześniej mnie wypisała ;-) śmiała się, że zwiałam sie wyspać :-D wyszłam do domku 13 ;-) a ty mówisz, że na Kamieńskiego leżalaś :rolleyes2: tylko kojarzę taką jedną panią co ledwo co chodziła ;-) ale ona urodziła tego dnia co ja ;-)

PUSIA ze względu na mój wymęczony sportem kręgosłup chusta u mnie wskazana ;-)

ale nas dużo będzie!

OLA nic sie nie rezerwuje ;-) a przynajmniej nic mi nie wiadomo na ten temat :-)

Hallo hallo

:-D Faktycznie lista nam sie powieksza - super.
A pogoda niezle sie zrąbała co? - akurat dobra na wyjscie do kina :laugh2:
Jestem ciekawa jak moj maly bedzie sie zachowywal...bo ostatnio jest lekko marudny......No i strzezcie sie dziewczynki....wiecie co moj Kuba zrobil jak w sobote bylismy w Magnolii? Spacerowal trzymajac mnie za palec przez pol pasazu......no i w koncu pod jakims sklepie z butami dorwal towarzystwo - chlopczyk starszy o 10 dni i dziewczynka 8-miesieczna......chlopaka olał, ale za to pannicą byl niezle zainteresowany......"pogadali" sobie...a za chwile jak moj maly nie zacznie jej calowac :szok: oderwac nie moglam go od niej....a jak sie wszyscy wokol smiali :-D

:-)Pozdrawiam cieplutko

PUSIA pogoda nie ma znaczenie :-p najwyżej spotkamy sie w środku ;-)

sprawdzałam pogodę - jutro nie powinno padać, ale temperatura odczuwalna w czasie naszego spotkania ma wynosić ok. 0 :confused2: sprawdziłam MZK i powinnam już być o 11:25 ;-)

reklama
aneta23 mi ni przeszkadza pogoda tylko martwiłam się o osoby które przyjadą autobusem ale skoro git to bardzo się cieszę:-).

A tak w ogolę to ja też się boję jak mój Kacper będzie się zachowywać (liczę na to, że będzie spać). On ma tylko 3 miesiące i trochę :) i jest na cycku, oby nie był głodny. :rofl2:

Do góry