reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
filmiki super, szybko zaczął:tak:nasza zaczynała próbować jak miała10 miesiecy a sama chodziła juz gdzie chciała dwa tygodnie póżniej:-)

Witajcie mamuśki!!!
Ciężki dzionek za mną. Zuza moja dziś niesłychanie marudna. I ja jakoś tak mniej cierpliwa, @ przylazła i ledwo żyję. Kręgosłup odmawia posłuszeństwa po dniu noszonym.

Ale do jutra nabiorę sił i energi.
Nie wiem jak to będzie z moją córą, bo ona ma drzemki ok.12-13. A w kinie napewno mi nie zaśnie:no: A niewyspane dziecko=marudne dziecko. Ale nic się nie martwię, zobaczymy na miejscu.

Gingeros znalazłam Cię na NK i faktycznie buzi nie poznaję, więc pewnie minęłyśmy sie w szpitalu nie wpadając na siebie:-)

My chyba przyjedziemy autobusem, choć to się wszystko jutro okaże. A dojazd mamy super, więc pewnie będziemy też wcześniej.

Zuza moja to mały dzikusek. Potrzebuje trochę czasu na zaklimatyzowanie się w nowym otoczeniu. Pewnie pierwsze chwile to będzie buuuu...:sad:

Aneta23 gratualacje dla małego Kubulka:-D Ile mu to frajdy sprawia, super...

Pusia7, a my walentynek wogóle nie obchodzimy.
A, tak.

Ależ się rozpisałam...
Ale to tylko dlatego że cały dzionek mnie tu niebyło.

Do zobaczyska...
Ja nie mogę się już doczekać.​

Hej kochane Wrocławianki ale super ze Was tyle bedzie. Moze nastepnym razem i mnie sie uda . Życze Wam udanego wyjścia :-).

Serdecznie pozdrawiam i całusy dla dzieci oby były grzeczne w kinie:tak:.

U nas jest lepiej jeszce Klaudia ma temp . Załączam pare nowych fotek ja uwielbiam ta ostatnia:-D

Załączniki

• Obraz 227.jpg
    Obraz 227.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 27
  • Obraz 234.jpg
    Obraz 234.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 34
  • Obraz 235.jpg
    Obraz 235.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 32
  • Obraz 236.jpg
    Obraz 236.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 29
  • Obraz 237.jpg
    Obraz 237.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 29
dziś dzień naszego spotkania :tak:

ledwo co chodzę, mam małe zakwasy :-D po wczorajszej siateczce ;-) mam nadzieję, ze bolące mięsnie nie bedą mi za bardzo dokuczać ;-) nie wyobrażam sobie ganiania za Antonkiem z bólem :laugh2:

może powymieniamy sie jakoś phonami?? bo wiecie, różnie to bywa ;-) co wy na to ?? jakiś łańcuszek telefoniczny ? :biggrin2:

ANIELAP biorąc po uwagę, że spędziłam mało czasu na patologii i zdecydowana większość spędziłam płacząc w objęciach męża, mogłyśmy na siebie nie wpaść ;-) ale mam pewne podejrzenia, muszę ciebie w realu zobaczyć ;-)

ANIELA sprawdziłam i ja ciebie na NK :-p i powiem ci, że oglądając twoje zdjęcia z forum pomyślałam o takiej jednej ciężarówce z patologii. Po obejrzeniu twojej galerii na NK jestem na 99% pewna, że ciebie kojarzę :yes:

reklama
witam babeczki ja już się stresuje :)
anielap z ciachem i kawa to u mnie niestety raczej odpada :( (mąż specjalnie zrywa sie na ten czas z pracy a potem do niej wraca i nie sądze żebysmy mogli jeszcze zostać na kawusi ;(

Do góry