reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cześć Pusia 7 niestety ja tez nie jestem twoja sasiadka, chociaz przez dwa lata pracowalam na ul. Wietrznej wiec okolice masz ladne koło siebie:-) moja córcia tez po terminie miała sie urodzić 25 pażdziernika a urodziła sie 7 listopada:-) ale wtedy zaskoczyła wszystkich:-D

reklama
bara82 witam :)) Nas Kacper nie zaskoczył że urodził sie 5 listopada bo poród był wywoływany . Kapselkowi nie spieszyło sie na świat :)

Ok zmykam wybieramy sie na bielany na zakupy papap

Hej!
Ja też jestem wrocławianką, mieszkam na Psim Polu.Czytam was czesto:tak:, ale mało się tu udzielam:zawstydzona/y:.Jak widzieci mam dwójeczkę dzieci.:tak:
Widze , ze dużo tu mam z moich okolic:tak:.Napiszcie mi jeszcze raz, które to moje krajanki, bo niechce sie mi wracać az tyle stron.
Krzyki tez dobrze znam, bo to moje przedslubne rejony:tak: i nawet często tam bywam.:tak:

Moja Zuzia też nie chciała sama wyjsć na świat, musielismy ja wygonic:-Dtzn. wywołać poród:-D od samego początku miała swoje zdanie:tak::-)Brunetka ja mieszkam za Psim-Polem, a mieszkasz na osiedlu?na jakiej ulicy? u nas wlasnie siąpie deszczyk

Czesc!
Chcialam sie przywitac - mam na imie Ola i jestem mama 4-miesiecznej Blanki:) Bardzo chetnie dolacze do Was:) mieszkam w okolicy Niskich Łąk/Traugutta - chetnie poznam mamusie z tych okolic, fajnie byloby sie wybrac na wspolny spacer ze szkrabami:)

Pozdrawiam i pzredstawiam swoja corke:)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    115,8 KB · Wyświetleń: 26
Cześć dziewczyny ! :) ja też bardzo chętnie się do was przyłącze. We Wrocławiu mieszkam od niedawna (jakieś pół roku) więc nikogo tu nie znam, ale liczę że przyjmiecie mnie do swego grona - na spacerki też się piszę ze swoja dzidzią, która jeszcze mieszka w brzuszku (ale juz niedługo mam nadzieję -termin na 30 stycznia więc tuż tuż :).
Teraz moze troszkę o mnie: mam na imię Ania i 25 latek. Mieszkam niedaleko dworca głównego - mam nadzieję ze są jakies mamusie z tych okolic chętne na spacerki :)

reklama
Witajcie blankaaa i bralik!!!

Olu, śliczna Twoja córeczka! Cudny uśmiech. Czy to jeden z pierwszych?

Bralik to już dużo czasu nie zostało. Masz już wszystko przygotowane? A kto mieszka w Twoim brzuszku? W którym szpitalu chcesz rodzić? Pewnie się denerwujesz. Życzymy szybkiego i łatwego porodu!!!

Do góry