reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie blankaaa i bralik!!!

Olu, śliczna Twoja córeczka! Cudny uśmiech. Czy to jeden z pierwszych?

Bralik to już dużo czasu nie zostało. Masz już wszystko przygotowane? A kto mieszka w Twoim brzuszku? W którym szpitalu chcesz rodzić? Pewnie się denerwujesz. Życzymy szybkiego i łatwego porodu!!!

Dziekuje;)))) co do Blanki to ona sie smieje juz od dawna, wiec usmieszek juz ma wycwiczony do zdjecia hehe

Bralik - wlasnie, juz szpital upatrzony?jak samopoczucie przed wielkim finiszem?

reklama
My jestesmy z Zakrzowa. Wiec na Psiaka mamy niedaleko...

Moja Zuzia też nie chciała sama wyjsć na świat, musielismy ja wygonic:-Dtzn. wywołać poród:-D od samego początku miała swoje zdanie:tak::-)Brunetka ja mieszkam za Psim-Polem, a mieszkasz na osiedlu?na jakiej ulicy? u nas wlasnie siąpie deszczyk

Mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych za soiedlem bloków:tak:A gdzie za Psim pOlem mieszkasz?
Dziewczyny to skoro jest nas aż trzy to konieczne jest spotkanie:tak:

Witam nowe mamy i ich pociechy:-)Mieszkam dokładnie w Piszkawie za Kiełczowem i Brzezią Łąką, do Psiaka na osiedle mam 15 km:-) jakos bedziemy musiały się dograć:tak:

no i wklejam wreszcie fotki:-)na pierwszym synek koleżanki, a na drugim moja Zuzolina

Załączniki

• Igor i Zuza 006.jpg
    Igor i Zuza 006.jpg
    161 KB · Wyświetleń: 27
W brzuszku mam małego Wojtusia :-), a czasu rzeczywiście malutko - oby tylko za bardzo nie spodobało mu sie u mamusi i zwlekał z wyjściem bo już nie możemy sie z mężem doczekać. No i już wszystko przygotowane i czeka na Dziubulka, tylko ten szpital....hmmm...ciężka sprawa albo Chałubińskiego albo Kamieńskiego - jakoś nie mogę sie zdecydowac, mąz woli chyba ten drugi, bo tam po remoncie więc pewnie tam będzie....ale to juz chyba mało istotne,żeby tylko było wszytko dobrze i dzidzia zdrowa:-)....teraz to juz tylko wypatruję pierwszych objawów...a no i dzs ma przyjść chusta więc będę ćwiczyć wiązania ;-)

Bralik to już dużo czasu nie zostało. Masz już wszystko przygotowane? A kto mieszka w Twoim brzuszku? W którym szpitalu chcesz rodzić? Pewnie się denerwujesz. Życzymy szybkiego i łatwego porodu!!![/quote]

Blanka - z samopoczuciem to różnie, bo to moja pierwsza dzidzia i troszkę sie boję, ale z drugiej strony już bym go chciała przytulić zwłaszcza jak patrze na wasze śliczne niuńki :-)

Bralik - wlasnie, juz szpital upatrzony?jak samopoczucie przed wielkim finiszem?[/quote]

O prosze ile nowych mamus - witam wszystkie serdecznie :-)
Ale z moich okolic to nadal nikogo nie ma - ja to na niezlym zadupiu mieszkam :-D

BRALIK - fajnie fajnie ze juz niedlugo powitacie maluszka.....mi sie juz marzy nastepny i niedlugo zaczniemy sie starac :tak:

A dzis ja sie pochwale - moj Kubus wczoraj zrobil pierwsze 3 samodzielne kroczki - na koniec traci oczywiscie rownowage :cool2:
A to pare fotek mojego łobuza:

To wielkie gratki z okazji tych trzech kroczków!!!

Widzę na zdjęciach że chodzicie na basen z Kubusiem. Czy tu we Wrocławiu? I jak mały, lubi się pluskać, czy może już nurkuje jak zawodowiec?
My byliśmy na basenie tylko dwa razy, w Oleśnicy. Zuzia lubi tylko nam sie ciężko zebrac. Najbardziej wkurza mnie to ubieranie, rozbieranie. Z godzinę na to schodzi. A w wodzie w zasadzie jesteśmy tylko pół. Może jak będzie wiosna to się zbierzemy.

reklama
ANIELAP - tak, chodzimy na basen we Wroclawiu do Redeco - praktycznie co tydzien odkad maly skonczyl 4 miesiace :tak:Dla nas to po pierwsze wspaniala okazja do spedzenia czasu w trojke w mily sposob....a poza tym maly wode uwielbia :-) sam potrafi sie utrzymac w kolku albo w naramiennikach, nie straszna mu woda lejaca sie na glowe i w oczka itd....nurkowanie juz zaliczyl kilka razy.....a nawet przeplyniecie pod woda kilku metrow z instruktorem - z tym ze nurkowania niestety nie lubi i czesto konczy sie to placzem.....wiec rowniez czesto mu tego oszczedzam :sorry2:;-)

Do góry