reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

No to teraz ja:tak:
Mam na imie Aneta, lat 24......na "koncie" jeden maluszek - 8,5 miesieczny Kuba....w planach kolejny maluszek:-)
Ja pochodze z Chorzowa, M z W-wy - gdzie przedtem mieszkalismy i gdzie urodzil sie Kuba. Od czerwca ubieglego roku mieszkamy we Wrocku - M zmienil prace, a ja dzieki temu moge siedziec z malym w domku:tak: Planuje wykorzystac cały wychowawczy, czyli do 09.2010 - jesli bedzie nastepny maluszek to sie pobyt w domku wydluzy. Z wyksztalcenia jestem hotelarzem, ale w tym zawodzie nigdy nie pracowalam:sorry2:........od sierpnia 2004 pracowalam w banku jako specjalista ds kontroli i jakosci (na tym stanowisku od 03.2005).......no ale teraz mam przerwe i raczej za praca nie tesknie:-p;-)
Jesli chodzi o hobby to maluje, rysuje - farby olejne, pastele, olowek i inne - tylko na to czesto czasu brak:sorry2:. Poza tym lubie gotowac, cos poczytac, ostatnio namietnie przerabiam fotki w programie graficznym:-), poza tym tez troche interesuje sie medycyna, psychologia.

To moze narazie tyle o mnie;-)

reklama
Fajne macie hobby, dziewczyny!
Tylko skąd czas na takie dzierganie?
Ja codziennie kłade sie ok.12godz. i zawsze jest coś czego nie zdązyłam zrobić.
Mogę napisać, że moje hobby to Zuzolek.:-D

A na spacerek na wiosne bardzo chetnie:tak:
Uwielbiamy spacerowac:tak: W ciepłe dni spędzałysmy na dworze 4godz, rano dwie i po południu dwie, ale teraz tylko 1,5-2.
A jak u Was wygladają spacerki?

No u mnie ze spacerkami to roznie :baffled:
Od urodzenia do 8 miesiecy Lenki bylysmy caly czas na dworze - po 6-7 godzin :-D potem chodzilam dwa razy po 3 godziny. Teraz ze wzgledu na pogode, ruchliwosc Leny i moja ciaze (zagrozona) to tylko przed poludniem jestesmy 2-3 godziny. Dzisia bylo marnie to balam sie wogole wyjsc zeby sie nie wywalic ganiaac za urwisem.....

Ależ nam się wiosna zrobiła!!!
Aż przesiadłyśmy sie z małą do spacerówki.
Zadowolona taka, ze spac nie chciała. Tylko głowa jej na boki cały czas latała.
Ale tylko dwie godzinki wytrzymała. Szkoda, bo ja to bym jeszcze z chęcią połaziła. Oj, słońca mi brakowało.:tak:
Pozdrawiam!!!

To i ja sie przedstawie, nazywam sie Basia mam 25 lat i 14 miesieczna coreczke Zuzanke. Obecnie mieszkamy pod Wrocławiem, ale ja jestem rodowita Wrocławianka i przez 23 lata mieszkalam w Srodmiesciu.Z wyksztalcenia jestem pedagogiem specjalnym, ale nie pracuje w zawodzie, obecnie jestem na urlopie wychowawczym:-)interesuje sie muzyka, medycyna, lubie dobre ksiazki i film:-) obie z Zuzia piszemy sie na wiosenno-letnie spacerowanie:tak:

Znów cudna pogoda:-)
Aż na nowo chce się żyć. Musze naładowac akumulatory tym słoneczkiem, bo jak zniknie to znów będę miała doła.:tak:

Mieszkamy dokładnie w Piszkawie, za Psim-Polem i Kiełczowem jak się jedzie na Oleśnice:-) no i musze sie pochwalic dzisiaj zostalam ciocia, siostra mojej przyjaciolki urodzila syneczka i bardzo sie ciesze:tak:

reklama
Gratulujemy świeżo upieczonej cioci!!!
Napisz gdzie koleżanka rodziła i jak jej poród. No i jak siostrzeniec się czuje i jak ma na imię.

:-DPozdrowienia od Zuzanki dla Zuzanki.:-D

Do góry