reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Igorek 3 kg. 51 cm:-) urodzony w Oleśnicy, szpital nie ma najlepszej opinii, wręcz mówią o nim rzeżnia, ale o 10 odeszły jej wody nikogo nie było w domu i zawołała pogotowie i tam ja zawieżli. I jednak nie mozna słuchać tak w ciemno opinii, bo zależy na kogo się trafi jaki personel ma akurat dyżur, mówi że szpital spoko, położna bardzo jej pomagała była miła, lekarz też urodziła o 16:40 jednym słowem jest zadowolona:tak:a ja sie ciesze jakby to była moja siostra, której nie mam niestety, aż mi sie zamarzyła druga dzidzia:tak:

reklama
Hmm widze że wypadało by się troszke przedstawić :) :

Mam na imię Karolina, mieszkam we Wrocławiu na Klecinie (pochodze z woj lubuskiego, ale w raz z mężem po studiach zostaliśmy we Wrocławiu). Ukończyłam Akademie Rolnicza - inż Zarządzania i Marketingu. 30 kwietnia będe miała 24 latka :). Mój synek Kacper urodził się w 42 tygodniu (sporo po terminie) ważył 3640 i mierzył 56cm. Kacperek uwielbia się śmiać wygląda to naprawde słodko.
Obecnie jestem sobie na macierzyńskim i wraz z Kacperkiem siedzimy w domu. Ciekawe czy któraś z Was mieszka gdzieś blisko mnie. Tak sobie pomyślałam że takie forum to fajna sprawa. Ja niestety nie mam tu żadnych znajomych praktycznie głównie to koledzy, hmmm a z nimi raczej o macierzyństwie nie pogadam :). Moje siostry które mają też dzieci mieszka w woj lubuskim:( ) i dlatego postanowiłam zajrzeć tu do Was zawsze to jakieś okienko na świat i nowe znajomości:). Ale się rozpisałam Buziaki

Witaj Pusia7!
Niestety nie mieszkamy na Klecinie, ale w zupełnie innym końcu Wrocławia. Ale myślę,że takie spotkania na forum będą równie miłe i owocujące w nowe doświadczenia. Pozdrawiamy!!!

Powoli zapominam jak Zuza była taka manieńka. Oj te dzieci, tak szybko rosną!!!

Mój Kacperek mimo że ma dopiero dwa miesiące wcale nie jest taki maleńki :))
Dodam jeszcze ciepłe zdjęcie zrobione pare minut temu :)

Witamy Pusie7 :tak:
szczerze mowiac juz mi sie miesza kto gdzie mieszka :-D ale najblizej to bedzie chyba Gosiek (na Gaju) i ja kolo bylego POLTEGORU. Wiem ze to nie Klecina :tak: ale przynajmniej ta sama strona Wroclawia a nie Psie Pole czy Zakrzow :szok: chyba mi sie dzielniece nie pomylily :confused:
Moja Lena juz spora panna :tak: ale niedlugo bede miala malego bobasa i wspolne tematy :-D
Na razie z Lena biegamy na plac zabaw do Galerii Arkady wiec gdybys miala ochote kiedys spotkac sie na kawie..... Ja od ponad dwoch lat jestem w domu i jeszcze posiedze wiec w ciagu dnia moge lazic na spacery.

secasia witam :) no można uznać to za "bliskie" okolice :) a co do Psiego Pola to jeszcze na początku grudnia mieszkałam tam :) ale w kawalerce i kiedy pojawił sie trzeci członek rodzinki kawalerka okazała się dużo za mała :) i na szczeście zmieniliśmy i mieszkanie na lepsze i sadze ze okolice też. Zawsze miałam słabość do tej strony Wrocławia- Krzyki i te sprawy (przez całe studia mieszkałam na Krzykach).
To kiedy ma przyjść na świat Twoje Maleństwo??

A tak w ogóle to nie wiedziałam że w Galerii Arkady jest jakiś plac zabaw.
Co do siedzenia w domku to u mnie to początek ale tez zapowiada sie ze troszkę posiedze :).
Na pewno kiedyś skorzystam z zaproszenia :). Kurcze nie mogę doczekać sie już wiosny to taka super pora roku .Achh aż nogi rwą się na spacerek :))

Witaj PUSIA - hehehe no masz racje...jakos super aktywne nie jest ;-)
Ja tez niestety nie mieszkam blisko Ciebie....jakos jestesmy tu raczej rozsiane po roznych zakatkach Wrocka - a tez mi brakuje znajomej mamy w okolicach. Tym bardziej ze tak jak Ty nie jestem Wroclawianka :tak:
Sliczny synek :-) - moj tez urodzony po terminie...8 dni ;-)

reklama
Do góry