reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

no właśńie - dziewczyny - STRASZNIE - tu cicho.
Ja chętnie z kimś pogadam - ale nie mam z kim.
N a spacrek ( jak będzie cieplej) to tez bym z chęcia poszła

reklama
Hejka!
Ja tez bym pogadala ale cicho cos.... na spacerek tez sie pisze ale gdzies w oich stronach :tak: bo daleko juz nie biegam ale od wiosny moze znowy zaczne w trasy sie wypuszczac :-D
U mnie tu to same staruszki mieszkaja no porazka!!!

Hallo....ja tez tu regularnie zaglądam:tak:.....no ale pussssssto, więc głupio gadać samemu do siebie:-D:sorry2:
Na spacerek to i ja bym chętnie...tym bardziej że ze znajomosciami wrocławskimi straszniscie krucho u mnie.............................tylko w moich okolicach, z tego co wiem, zadna z Was nie mieszka:-(

ja na spacerki - to też dopiero od wiosny.
Najlepiej wybrać jakiś "neutralny" grunt - np ZOO - dzieci to lubią
a więc jak na razie misie śpią - i nasza spacerki z nimi
u mnie w okolicach też nie ma nikogo na spacerki

ale jak widzę po maluszkach - to do wiosny - wszystkie powinny być odpowiednie na ZOO lub inne długie spacerki ( pomyślcie gdzie)

gosiek, aneta a z jakich Wy okolic?

oj ja na ZOO chyba sie nie pisze troche daleko i nie wiem czy bym dala rade ale moze :-)

ja z moja Lenka wybieram sie (jak sie ociepli) na przeazdke pociagiem :-D bo ciagle tylko autem :tak: gdzies z dwie stacje, spacer i do domu :-D

inne miejsce to Berek wiecie co to jest? Na ul. Sienkiewicza. Chyba w poniedzialki po 16:30 jest za darmoche taka sala zabaw.

Na razie mi nic nie przychodzi na mysl ale bede intensywnie wytezac szare komorki ;-)

SECASIA - ja mieszkam w Muchoborze Wielkim....
W zasadzie to biorąc pod uwage ze nie mam prawa jazdy:sorry2: to wszedzie daleko:-D.......ale rade sobie jakos dam jakby co;-)
A o Berku slyszałam:tak: - przegladalam nawet ich strone:tak:....ale jeszcze nie byłam. Moj synek samodzielnie przemieszcza sie - raczkuje od ponad 2 miesiecy - wiec byl za maly na takie atrakcje:-D;-)

Wiele dobrego słyszałam o Berku. Dzieciaczki moich koleżanek to piszczą na samą wieść, że tam idą. Ale my niestety jeszcze sie nie wybieramy. Zuzka to jeszcze raczkowac nie potrafi. Pozostają nam spacerki po osiedlowych chodnikach:-)

Ja do Berka chodzilam na wakacyjne zajecia i bylo super! Na tej sali zabaw tez bylam :tak:

Aneta jak mieszkasz na Muchoborze to tam kolo siebie masz blizej podobna instytucje tylko teraz nie pamietam ulicy ale znajde to Ci dam znac jesli Cie to interesuje :tak:

reklama
Do góry