reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
Hej
ja was podczytuje, ale się nie udzielam.. Mam nadzieje, że Feli się nie obrazi.. Urodziła wczoraj wieczorem o 21:55 małego Olka - 3300g
Pozdrawiam!
ja was podczytuje, ale się nie udzielam.. Mam nadzieje, że Feli się nie obrazi.. Urodziła wczoraj wieczorem o 21:55 małego Olka - 3300g
Pozdrawiam!
kasia-matiy
Fanka BB :)
Kasia wiem wiem i myslalam raczej o okolicach olesnicy trzebnicy...
ano tak ... tylko wiesz, między Trzebnicą a Oleśnicą nie ma żadnego centrum kulturowego czy społecznego w postaci większych miast itp. ... a w samej trzebnicy niewiele się dzieje ... no ale zawsze ci mogę powiedzieć jak będzie jakaś wystawa w Ośrodku Kultury u nas, np. moja ... my z Tuśkiem chodzimy do Domu Kultury jeszcze na zajęcia rytmiczno-muzyczne dla maluchów, bardzo fajne ... zuza a w waszym Domu Kultury nic się nie dzieje? czasem warto popytać
Dzień dobry
Felidae gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Was!
Smile ja tez nieraz tylko zajrze i niemam natchnienia na pisanie ale fajnie jak ktos pisze czy ja dobrze widze czy Ty juz ostatnie dni przed porodem? powodzenia!
Kasia hehe wiem ze do trzebnicy ode mnie nie jest zbyt daleko... a Olesnicy jeszcze dobrze nie poznalam - praktycznie wiem tylko gdzie sklep
no i na basen chodzimy haha
a niewiedzialam ze w domu kultury moze cos byc dla takich maluchow...
Takhisis jak sie czujesz?
Felidae gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Was!
Smile ja tez nieraz tylko zajrze i niemam natchnienia na pisanie ale fajnie jak ktos pisze czy ja dobrze widze czy Ty juz ostatnie dni przed porodem? powodzenia!
Kasia hehe wiem ze do trzebnicy ode mnie nie jest zbyt daleko... a Olesnicy jeszcze dobrze nie poznalam - praktycznie wiem tylko gdzie sklep
no i na basen chodzimy haha
a niewiedzialam ze w domu kultury moze cos byc dla takich maluchow...
Takhisis jak sie czujesz?
Smile_
Antek, Franek i Staś
zuza-anna - właśnie się męczę od 2 z nieregularnymi skurczami ;-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Czekamy na wieści i trzymamy kciukizuza-anna - właśnie się męczę od 2 z nieregularnymi skurczami ;-)
Smile to moze idz na spacer i pokrec sie po domu to szybciej sie ruszy
POWODZENIA!
A ja dzisiaj tone w robocie... choc domek juz ogarnelam na blysk, teraz obiadek a pozniej chyba na spacer trzeba sie wybrac z dzieckiem
wczoraj rozpoczelismy rodzinnie sezon rowerowy i Mala byla przeszczesliwa! od 7:30 z Tatusiem juz na podworku a pozniej ponad 3h na rowerku
troche mnie dzisiaj dupa i nogi bola haha
POWODZENIA!
A ja dzisiaj tone w robocie... choc domek juz ogarnelam na blysk, teraz obiadek a pozniej chyba na spacer trzeba sie wybrac z dzieckiem
wczoraj rozpoczelismy rodzinnie sezon rowerowy i Mala byla przeszczesliwa! od 7:30 z Tatusiem juz na podworku a pozniej ponad 3h na rowerku
troche mnie dzisiaj dupa i nogi bola haha
reklama
kasia-matiy
Fanka BB :)
zuza-anna to zależy od domu kultury, zasadniczo niby jest tak że nie mają zajęć dla dzieci poniżej 5 roku życia, ale zawsze można popytać no i podpowiedzieć aby coś takiego stworzyli ... u nas się udało i naprawdę jest wiele dzieciaczków :-)
lena dla dzieciaczków od 2 do 5 lat ... chociaż niby od 2,5 roku ale my tam z Natem chodzimy już jakiś czas i nikt się nie czepia
lena dla dzieciaczków od 2 do 5 lat ... chociaż niby od 2,5 roku ale my tam z Natem chodzimy już jakiś czas i nikt się nie czepia