reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

zuza-anna to zależy od domu kultury, zasadniczo niby jest tak że nie mają zajęć dla dzieci poniżej 5 roku życia, ale zawsze można popytać no i podpowiedzieć aby coś takiego stworzyli ... u nas się udało i naprawdę jest wiele dzieciaczków :-)

lena dla dzieciaczków od 2 do 5 lat ... chociaż niby od 2,5 roku ale my tam z Natem chodzimy już jakiś czas i nikt się nie czepia :-D
a w jakie to dni i godziny jest??

reklama
witam :-) co do zoo to dzieci do 4 lat free, a karnet za 80 zl zwraca sie po kilku wypadach....ja mialam w zeszłym roki i żałuję tylko ze kupiłam mężowi My z synkiem swoj wykorzystaliśmy :-)

Felidae dzieki za info - myslalam ze do 3 lat za free :) wlasnie sie zastanawiamy nad karnetami... moj M. ciagle w pracy wiec tez niewiem czy jest sens mu kupowac ;)
a orientujesz sie moze - widzialam tam kiedys dzieciaki w wozeczku jezdzily - mozna je wypozyczyc i ile kosztuja?
Jak sie czujesz? jak Olek? :)

Felidae przed chwila sprawdzilam na stronie zoo (wreszcie sie wczytalam ;) ) i niestety "Dzieci do 3-go roku życia oraz osoby, które ukończyły 75 lat mają wstęp bezpłatny. " :(

Ostatnia edycja:
zuza-anna
ja tamtego roku wchodziłam z 2 córeczkami 5,5 i 3 lata i nikt nawet przez moment nie spytał sie o bilet dla młodszej :) (w kasach tez nie kazali mi płacić za nią).
Wiedzę, że twoja córeczka ma ledwo skończone 3 lata, wiec też pewnie problemu nie będzie :)))

A ktoś tutaj ma kartę dal rodziny 2+3 i więcej?? Warto sobie ją wyrobić, korzystacie z niej?

reklama
zuza dokładnie, w ZOO dzieci do 3 lat wchodzą za darmo, u nas akurat było tak że po dziecku było widać że ma więcej niż 3 (chociaż miał tylko 3 miesiące więcej) i pani w kasie kazała za niego zapłacić :-)

co do tych wózków to chyba kosztują 8 zł (tak przynajmniej było ostatnio jak byłam)

co do karnetu to teraz się jeszcze bardziej opłacają jak podnieśli ceny (tylko biletów indywidualnych), tym bardziej jak ktoś ma 3 dzieci ... dwie osoby dorosłe + 2,3 dzieci to karnet 80 zł, a bilet dla dorosłego indywidualny kosztuje 30 zł ... najbardziej mnie wkurza że przy tej cenie to wejście na safari powinno być w cenie biletu, a wszystko się zapowiada na to że trzeba będzie dodatkowo zapłacić :-( ... małpi gaj tez płatny ... wychodzi na to że w tym ZOO za wszystko się płaci dodatkowo ...

Do góry