reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

ula la la :-) na Chałubińskiego masz klinikę dermatologii, jak będziesz mieć skierowanie to tam możesz iść po poradę, ginekologa na NFZ nie polecę bo sama chodzę prywatnie.

reklama
No i ja się w końcu przywitam na temacie Wrocław:)
Jesteśmy na etapie starań, wiec wszystko przed nami:-)
Felidae widzę ze rozwiązanie tuz tuż;-) Trzymam kciuki.

Dziewczyny a ja z takim małym pytaniem: gdzie we Wrocławiu mogę kupić ...hmm....gadżety urodzinowe na przyjęcie dla synka?chodzi o talerzyki, kubki, piszczałki czapeczki i inne takie - koniecznie z Myszką Miki:D kupowałyście może gdzieś takie rzeczy czy zostaje mi tylko allegro?

pestusia na pewno COŚ ma smyk, tylko nie wiem czy z myszką miki. Jak jedziesz z pl. Jana Pawła II na mosty Dmowskiego jest COSTA. oni tam mają różne różności głównie weselne...ale może i inne będą...a tesco chyba też takie gadżety tylko właśnie nie jestem pewna czy na myszkę Miki trafisz:/

Felidae dziękuję:) byliśmy dziś i w tesco i w smyku, wszystkiego mnóstwo tylko nie z Myszką Miki:( Podobno cuda wianki są w hurtowni papierniczej "hasta", ale tam tylko na działalność gospodarczą można kupować i trzeba mieć jakąś kartę. Może koś coś takiego posiada?:)

Witam mamy z Wrocławia i okolic :)
Ja mieszkam pod Wrocławiem, dokładnie 2 km od granicy, wiec prawie jak we Wrocławiu :)

pestusia
A w BabyMAXXie byłaś?
A najlepiej przez allegro - ja takie gadżety na urodziny i do firmy kupuje przez net :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Ciążowe zawirowania, leń i złe samopoczucie czesciowo sa powodem a częściowo lenistwo komputerowe. Wpadam zyczyć wam Wesołych Świąt i choć trochę lepszej pogody.
Wrzucam tez link do nowootwartej Klubokawiarni mojej kolezanki, bardzo fajne miejsce na zabawę dla dziecka, kawę i ploty dla mamy czy organizację urodzin. Czysto i przyjaźnie
Klubokawiarnia Mamaija – Wroclaw, Poland – Opieka dzienna / przedszkole, Kawiarnia | Facebook

reklama
Do góry