reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
No i ja się w końcu przywitam na temacie Wrocław
Jesteśmy na etapie starań, wiec wszystko przed nami:-)
Felidae widzę ze rozwiązanie tuz tuż;-) Trzymam kciuki.
Jesteśmy na etapie starań, wiec wszystko przed nami:-)
Felidae widzę ze rozwiązanie tuz tuż;-) Trzymam kciuki.
pestusia
Dziewczyny a ja z takim małym pytaniem: gdzie we Wrocławiu mogę kupić ...hmm....gadżety urodzinowe na przyjęcie dla synka?chodzi o talerzyki, kubki, piszczałki czapeczki i inne takie - koniecznie z Myszką Miki kupowałyście może gdzieś takie rzeczy czy zostaje mi tylko allegro?
pestusia na pewno COŚ ma smyk, tylko nie wiem czy z myszką miki. Jak jedziesz z pl. Jana Pawła II na mosty Dmowskiego jest COSTA. oni tam mają różne różności głównie weselne...ale może i inne będą...a tesco chyba też takie gadżety tylko właśnie nie jestem pewna czy na myszkę Miki trafisz:/
pestusia
Felidae dziękuję byliśmy dziś i w tesco i w smyku, wszystkiego mnóstwo tylko nie z Myszką Miki Podobno cuda wianki są w hurtowni papierniczej "hasta", ale tam tylko na działalność gospodarczą można kupować i trzeba mieć jakąś kartę. Może koś coś takiego posiada?
natki3
Początkująca w BB
Witam mamy z Wrocławia i okolic
Ja mieszkam pod Wrocławiem, dokładnie 2 km od granicy, wiec prawie jak we Wrocławiu
pestusia
A w BabyMAXXie byłaś?
A najlepiej przez allegro - ja takie gadżety na urodziny i do firmy kupuje przez net
Ja mieszkam pod Wrocławiem, dokładnie 2 km od granicy, wiec prawie jak we Wrocławiu
pestusia
A w BabyMAXXie byłaś?
A najlepiej przez allegro - ja takie gadżety na urodziny i do firmy kupuje przez net
Ostatnia edycja:
Wisieńka
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Ciążowe zawirowania, leń i złe samopoczucie czesciowo sa powodem a częściowo lenistwo komputerowe. Wpadam zyczyć wam Wesołych Świąt i choć trochę lepszej pogody.
Wrzucam tez link do nowootwartej Klubokawiarni mojej kolezanki, bardzo fajne miejsce na zabawę dla dziecka, kawę i ploty dla mamy czy organizację urodzin. Czysto i przyjaźnie
Klubokawiarnia Mamaija – Wroclaw, Poland – Opieka dzienna / przedszkole, Kawiarnia | Facebook
Wrzucam tez link do nowootwartej Klubokawiarni mojej kolezanki, bardzo fajne miejsce na zabawę dla dziecka, kawę i ploty dla mamy czy organizację urodzin. Czysto i przyjaźnie
Klubokawiarnia Mamaija – Wroclaw, Poland – Opieka dzienna / przedszkole, Kawiarnia | Facebook
reklama