reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Lena no tylko czekać jak nam w DTRach zrobią uzdrowisko to jeszcze za czyste powietrze będziemy płacić :-) to powiedz do którego przedszkola zapisałaś Gajkę? Bo Nataniel się oczywiście nie dostał :-( no ale ty pracująca jesteś to inaczej punkty dają ....

dla tego ja sie zdecydowałam na karnet w zeszłym roku, bo mieszkaliśmy w Śródmieściu i byl rzut beretem...wózki drewniane wypożyczałam za 10 zł...małpi gaj jakoś 12 był...teraz pewnie więcej, do tego lody lub przejażdżka konna i 100 pękała w jedne dzień za mrugnięciem oka...nawet nie wiedziałam, ze bilety poszły w górę...wypadłam z obiegu przez ciąże hi hi :-) w tym roku może raz wyjdziemy do zoo. reszte kasy wolę przeznaczyć na wypady na basen :-) bo z wyjazdu w wakacje nici :-( jakos Małża nie moge przekonać. boi się do jazdy z takim maluchem w razie choroby itp itd...a jak nie mam w nim wsparcia to i mnie wątpliwości dopadają...

Felidae nie ma co sie bac! ja z moja Małą w pierwsza podroz ruszylam jak miala 2mc i pokonalysmy 1000km autem (oczywiscie z M.) i tak co drugi miesiac jezdzilismy na tydzien do PL czyli 1000km w jedna i 1000km w druga :)

Ja tez nie miałabym obiekcji do wyjazdu na wakacje z malutkim dzieckiem.
Jak Ini miała 8mies.,a Nadia 3 lata to polecieliśmy do Turcji. I wcale moje dziewczyny nie były najmłodsze, bo była tam dziewczyna z Polski z 2 córeczkami 2 lata i ... 3 miesiące :).
Mnie tylko względy finansowe mogłyby przytrzymać w domu ;).

Lena no tylko czekać jak nam w DTRach zrobią uzdrowisko to jeszcze za czyste powietrze będziemy płacić :-) to powiedz do którego przedszkola zapisałaś Gajkę? Bo Nataniel się oczywiście nie dostał :-( no ale ty pracująca jesteś to inaczej punkty dają ....
Myślę, że tak szybko nie dostanie Trzebnica praw zdrojowych:-(Zapisałam na Wojska bo mam najblizej, tylko te duze grupy mnie odstraszaja:(

My też na Wojska. Napisałam odwołanie i dzwoniłam dzisiaj ale mówią że może w przyszłym tygodniu zaczną przeglądać, a najwcześniej to pewnie i tak we wrześniu ktoś odpadnie to może się uda. Masakra :-| A co do dużych grup no to tylko w prywatnych przedszkolach mają małe grupy. Ja się tak zastanawiam co to będzie jak te dzieci skończą pięć lat (obowiązek przedszkolny) to gdzie je poupychają jak już teraz brakuje miejsc, a wiadomo że nie wszyscy zapisali dzieci. Znając życie to pewnie porobią placówki przedszkolne w szkołach podstawowych :-| tak jak z zerówkami ...

Lena zapraszam w sobotę na Majówkę na Plac (oczywiście każdy może przyjść, więc zapraszam także tych spoza Trzebnicy) bo będę się wystawiać ze swoimi rysunkami :-) .... a 29 maja na wystawę do TOKu ;-)

reklama
Do góry