Vetka doskonały alergolog był w szpitalu na Heine Wrońskiego, prywatny gabinet miała na ul Partyzantów pod numerem 1 albo 3. Niestety nazwiska nie pamiętam, na pewno Ewa i nazwisko podwójne z tego jedno takie dośc egzotyczne - zagraniczne. Może to coś Ci pomoże.
reklama
dr Ewa Willak-Janc ?
a Tu cała obsada katedry kliniki z wrońskiego..:
Kierownik Katedry i Kliniki
prof. dr hab. Andrzej Boznański tel.: 071 770 30 90
e-mail: aboz@pedalergol.am.wroc.pl, wl-22@am.wroc.pl
Adiunkci
dr Wanda Balińska-Miśkiewicz tel.: 071 770 30 93
dr Hanna Danielewicz tel.: 071 770 3143
dr Małgorzata Gromkowska tel: 071 770 3097
dr Wioletta Kucharska tel.: 071 770 3096
dr Anna Łątkowska tel.:071 770 3094
dr Barbara Sozańska tel.: 71 770 3143
dr Ewa Willak-Janc tel.: 071 770 3095
a Tu cała obsada katedry kliniki z wrońskiego..:
Kierownik Katedry i Kliniki
prof. dr hab. Andrzej Boznański tel.: 071 770 30 90
e-mail: aboz@pedalergol.am.wroc.pl, wl-22@am.wroc.pl
Adiunkci
dr Wanda Balińska-Miśkiewicz tel.: 071 770 30 93
dr Hanna Danielewicz tel.: 071 770 3143
dr Małgorzata Gromkowska tel: 071 770 3097
dr Wioletta Kucharska tel.: 071 770 3096
dr Anna Łątkowska tel.:071 770 3094
dr Barbara Sozańska tel.: 71 770 3143
dr Ewa Willak-Janc tel.: 071 770 3095
Felidae- dzięki za namiary ale terminy są kosmiczne a że od 1.01.2012 jest lista kolejkowa to i nic się nie udaje przepchnąć. Co do profa to słyszałam U dr Willak-Janc byłam z synem na testach ale Natka za małe, testy z krwi generalnie nie wychodzą... Na razie umuwiłam się pywatnie na wt - zaobaczymy co da ta wizyta i jakie wrażenie sprawi na mnie pani dr bo skóra Nadii wygląda tragicznie, praktycznie wszędzie ma zmiany
kadia2
Fanka BB :)
hej hej
już wróciliśmy i odpoczęliśmy, młody załapał jazdę na nartkach , tak więc cieszymy się bo jeszcze trochę i będziemy jeździć w czwórkę :-)
zima tam piękna
nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale czy chodzi Wam o poradnię alergologiczną bo jesli tak ja chodzę z córką i synem od lat na Dokerską i zadowolona jestm a terminy chyba ok
już wróciliśmy i odpoczęliśmy, młody załapał jazdę na nartkach , tak więc cieszymy się bo jeszcze trochę i będziemy jeździć w czwórkę :-)
zima tam piękna
nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale czy chodzi Wam o poradnię alergologiczną bo jesli tak ja chodzę z córką i synem od lat na Dokerską i zadowolona jestm a terminy chyba ok
Załączniki
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hej hej
zima tam piękna
jeju jaka zima........aaa......rewelacja super wyszliście
kadia2
Zapomniałam, że pisałam do Vetki kilka dni temu i dziś dopiero sprawdziłam post. Felidae dokładnie, dr Willak-Janc.
Mojego młodszego syna leczyła przez cztery lata i wyciągnęła go z koszmarnej alergii oraz jeszcze gorszej astmy. Dlatego polecam ją z czystym sumieniem, zresztą starszy syn też do niej chodził a potem dzięki jej staraniom załapał się na darmowy program odczulania prowadzony przez Duńczyków. Obydwaj chłopcy mają o wiele mniejsze problemy z astmą a u dużego alergii prawie nie ma.
Vetka napisz co u lekarza???
Mojego młodszego syna leczyła przez cztery lata i wyciągnęła go z koszmarnej alergii oraz jeszcze gorszej astmy. Dlatego polecam ją z czystym sumieniem, zresztą starszy syn też do niej chodził a potem dzięki jej staraniom załapał się na darmowy program odczulania prowadzony przez Duńczyków. Obydwaj chłopcy mają o wiele mniejsze problemy z astmą a u dużego alergii prawie nie ma.
Vetka napisz co u lekarza???
kadia2
łał ale tu ruch;-)
chyba przez ta temperaturę:-) jakaś masakra
chyba przez ta temperaturę:-) jakaś masakra
reklama