reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Vetka doskonały alergolog był w szpitalu na Heine Wrońskiego, prywatny gabinet miała na ul Partyzantów pod numerem 1 albo 3. Niestety nazwiska nie pamiętam, na pewno Ewa i nazwisko podwójne z tego jedno takie dośc egzotyczne - zagraniczne. Może to coś Ci pomoże.

reklama
dr Ewa Willak-Janc ?

a Tu cała obsada katedry kliniki z wrońskiego..:
Kierownik Katedry i Kliniki
prof. dr hab. Andrzej Boznański tel.: 071 770 30 90
e-mail: aboz@pedalergol.am.wroc.pl, wl-22@am.wroc.pl
Adiunkci
dr Wanda Balińska-Miśkiewicz tel.: 071 770 30 93
dr Hanna Danielewicz tel.: 071 770 3143
dr Małgorzata Gromkowska tel: 071 770 3097
dr Wioletta Kucharska tel.: 071 770 3096
dr Anna Łątkowska tel.:071 770 3094
dr Barbara Sozańska tel.: 71 770 3143
dr Ewa Willak-Janc tel.: 071 770 3095

Felidae- dzięki za namiary ale terminy są kosmiczne a że od 1.01.2012 jest lista kolejkowa to i nic się nie udaje przepchnąć. Co do profa to słyszałam:( U dr Willak-Janc byłam z synem na testach ale Natka za małe, testy z krwi generalnie nie wychodzą... Na razie umuwiłam się pywatnie na wt - zaobaczymy co da ta wizyta i jakie wrażenie sprawi na mnie pani dr bo skóra Nadii wygląda tragicznie, praktycznie wszędzie ma zmiany

hej hej
już wróciliśmy i odpoczęliśmy, młody załapał jazdę na nartkach , tak więc cieszymy się bo jeszcze trochę i będziemy jeździć w czwórkę :-)

zima tam piękna

nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale czy chodzi Wam o poradnię alergologiczną bo jesli tak ja chodzę z córką i synem od lat na Dokerską i zadowolona jestm a terminy chyba ok

Załączniki

• DSC03217.jpg
    DSC03217.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 118
hej hej
już wróciliśmy i odpoczęliśmy, młody załapał jazdę na nartkach , tak więc cieszymy się bo jeszcze trochę i będziemy jeździć w czwórkę :-)

zima tam piękna

nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale czy chodzi Wam o poradnię alergologiczną bo jesli tak ja chodzę z córką i synem od lat na Dokerską i zadowolona jestm a terminy chyba ok

jeju jaka zima........aaa......rewelacja super wyszliście;)

Zapomniałam, że pisałam do Vetki kilka dni temu i dziś dopiero sprawdziłam post. Felidae dokładnie, dr Willak-Janc. :-D
Mojego młodszego syna leczyła przez cztery lata i wyciągnęła go z koszmarnej alergii oraz jeszcze gorszej astmy. Dlatego polecam ją z czystym sumieniem, zresztą starszy syn też do niej chodził a potem dzięki jej staraniom załapał się na darmowy program odczulania prowadzony przez Duńczyków. Obydwaj chłopcy mają o wiele mniejsze problemy z astmą a u dużego alergii prawie nie ma.
Vetka napisz co u lekarza???

reklama
Do góry