reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

W sprawie alergii - byliśmy u dr Urszuli Marciniak i zobaczymy. Nadia miała zmiany skórne na ponad 50% ciała. Tak naprawdę nie wiadomo od czego, bo mała je już prawie wszystko (w granicach rozsądku). Była na diecie bezmlecznej, nie jadła nigdy cytruców, nawet ze słoiczków. Na razie leczymy skórę a potem spróbujemy dojść co ją uczula. Na razie mamy 3 rodzaje maści robionych, w tym jedną ze sterydem na pierwszy tydzień terapii, doustnie leki antyhistaminowe, biogaje. Na razie walczymy. Szacowany czas ustępowania zmian skórnych tak zaawansowanych to ok 4 tyg. Więc czekamy i smarujemy się różnymi specyfikami.

A zima na zdjęciach cudna:)

reklama
Vetka trzymam kciuki, teraz to już tylko drogą eliminacji chyba bo testy jak sama pisałaś.. :-) a może dzielnica jej nie pasuje i ma uczulenie :p

Potrzebuję namiary na dobrego ginekologa dziewczęcego!!!!Zuzia sklejaja się wargi sromowe.Wczoraj byłam z nią w PROMYKU - MASAKRA!!!!Stara baba rozerwała jej tą błonę!!!Patyczkiem do uszu przy miejscowym znieczuleniu które nawet chyba nie działało bo tak sie darła że Szok!!!!Wczoraj chodziła okrakiem bo ja tam piekło.Jak macie kogoś to błagam dajcie namiary!!!

EDZIA pisałam Kiedyś, ze tam nie ma dziewczęcego ginekologa. We Wrocku jest tylko jedna taka lekarka :-( i są do niej długie kolejki :-( Jak tylko znajdę namiary na prawdziwa gin to wkleję...

dziewczyny szukam dobrego logopedy dla dziecka - najlepiej na nfz ...
tylko najgorzej z tymi terminami hmmm
ale jak macie jakies namiary to prosze napiszcie!

Ostatnia edycja:
hej kobitki!!!
ale tutaj cisza:) u nas po staremu tyle że córcia ma dość dużo nauki i po 4 nawet czasami sprawdziany w tygodniu a że muszę ją jeszcze kontrolować więc nie mam czasu na nic tylko wkuwam z nią:-p
trochę chorowaliśmy u córki zaostrzyła się astma , ja byłam chora syn też, a i mąż raz na 40 lat zachorował:szok:

jak możecie zagłosujcie na moją córcię Klaudia OwczarekXVIII Plebiscyt

co tam u Was

reklama
Do góry