reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

hej lasencje, wiem że mało u Was piszę ale potrzebuje pomocy.
Musimy zmienic złobek- napiszecie mi coś o złobku Berek na ul. Sienkiewicza - blisko pl. Bema.

Szczególnei chodzi mi o rytm dnia jaki tam panuje, wiem że są obiadki dla dzieci z cateringu o danej godzinie. Wiem tez że złobek ten nie posiada np. mikrofali by podgrzac taki obiadek jeśli dawałabym swój z domu.
Ale ale jesli np. w porze obiadu mój dzieć bedzie spał - to co? bedzie budzony?bo później sie odgrzac nie da hmmm piszcie co wiecie o planie dnia tam. Już stoje na górze...i z góry Wam dziękuję;-)

reklama
Malbertko, nie wiem być moze mam stare informację ,ale mnie się wydaje, że tam nie ma żłobka. Są zajęcia dla maluchów na które sie przychodzi z dziećmi...Jest przedszkole...Proponuje zdobyć informację u źródła...:-)

moje drogie co tam u Was słychać ???
u nas w miarę ok we wtorek idę z Krystianem do poradni gastrologicznej i zobaczymy jakie będzie leczenie
choroby minęły , natomist u córci na podeszwie stopy rozsiała sie brodawka i dostaliśmy lek , mam nadzieje że wyleczymy szybko, chociaz przez 2 miesiące nici z basenu i był ryk w domu:-(

pozdrawiam

ee hmmm ale jaka brodawka ?? Mojej przyjaciółki córcia miała kurzajkę wirusową
na pięcie ale ją to bolało i nie mogła chodzić. wypalali jej to :| najgorsze były zastrzyki ze znieczuleniem :| potem dala rade...

dokładnie to samo tez jej się rozsiało, bolało a teraz jest to juz tak stare że nawet nie boli , bo nasza córcia ma to od dawna ale niedawno nam powidziała i bmamy maść , a potem bedzie miała zamrażane

oby mniej się nacierpiała. ona większa to i łatwiej wytłumaczyć...
Ja dzis rano prawie zawału dostałam.
Brat z Krakowa wczoraj jechał do Wrocławia na pępkowe do kolegi...miał w nocy wracać pociągiem do Krakowa..., ale najważniejsze, że to nie jego pociąg byl w tym wypadku.

P.S. właśnie sie odezwał, że nocował u mamy...UFF wiem, że nawet nie był blisko tej tragedii ale na pobudkę taka wiadomość nie jest miła :-( Kuźwa tydzień temu jak odbierał żonę i dziewczynki od teściów w trasie im hamulce strzeliły no jakaś masakra brrrrrrr ledwo do Nas dojechali

Kadia sa takie plastry na odciski i w srodku nich jest masc -> moze tego sprobujecie... ja kiedys kiedys ;) tez takie cos mialam i plasnie takich plastrow lekarz kazal mi uzywac (choc odcisk to nie byl haha) i po pewnym czasie odpadlo mi wszystko i po akcji! a nie powiem, bo chodzilam na palcach tak bolalo...
oby szybko u Twojej córki przeszlo!

Felidae o kurcze to niezlego stracha mialas! ja to bardzo sie boje takich rzeczy ale wiem ze w kazdej chwili moze kazdemu cos sie przytrafic...
kiedys przyjechala do mnie ciocia z rodzina i pozniej wracali do katowic autem i mieli wypadek! ale nawet do mnie nie zadzwonili bo nie chcieli straszyc tylko dopiero jak do domu dotarli.... auto skasowane ale im na szczescie nic sie nie stalo...

reklama
tylko że lekarka powidziała że plastry nie pomogą i przepisała nam jakiś płyn na receptę
a tak w ogóle co słychać ????
jak dzieciaczki
Felidae dobrze że tak się skończyło:tak:

Do góry