reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

w MPK ( tramwaje i autobusy) są automaty do kupna biletów 9 głównie papierowych) w automacie tym nie można płacić monetami tylko karta płatnicza ( taką do bankomatu lub z chipem- zbliżeniową) Tylko urządzenie jest tak zmyślne, że nie wymaga podania pin ( niby, że transakcje można tylko do 50 zł) ale jak jakoś nikt nie powiedział ze do 50 zł w jednym aparacie, a nie dziennie...I tak złodziej wykombinował, że do czasu zablokowania karty obskoczy ile się da automatów, doładuje telefon na ile sie da a potem może sprzeda doładowania...( nie wiem może ma juz zbyt..bo mnie by coś podobnego do głowy nie przyszło :| bo i po co ...)
schemat autoamtu jest po lewej stronie w tym artykule. W poje

To wszystko zalezy od karty ja mam paypass(zblizeniowa) i dla kazdej kwoty musze wbijac pin:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kadia zazdroszcze tych nart :-) a gdzie sie wybieracie?
ja w tym roku to chyba w ogole nie pojezdze.... i to jeste jedna z tych rzeczy ktorych mi tu brakuje bo jak sie mieszkalo w gorach to wyjscie na narty moglo byc codziennie ;-)

Lena na ktory basen idziesz? ja musze sie rozeznac w tym temacie bo mi lekarz powiedzial wczoraj ze jedyny ratunek dla mnie zebym mogla jako tako funkcjonowac to basen ... :-( a ja nawet plywac nie umie haha :-D

Kadia zazdroszcze tych nart :-) a gdzie sie wybieracie?
ja w tym roku to chyba w ogole nie pojezdze.... i to jeste jedna z tych rzeczy ktorych mi tu brakuje bo jak sie mieszkalo w gorach to wyjscie na narty moglo byc codziennie ;-)

Lena na ktory basen idziesz? ja musze sie rozeznac w tym temacie bo mi lekarz powiedzial wczoraj ze jedyny ratunek dla mnie zebym mogla jako tako funkcjonowac to basen ... :-( a ja nawet plywac nie umie haha :-D

do "akła" parku;)bo tam duzo atrakcji dla Gai:)

hehe Zuza-anna to zupełnie jak ja.. poszła bym na jakiś aqua aerobic ale nie umiem pływać i trochę sie boję, choć tam niby się nie pływa :| ale ćwiczenia na wodzie po szyje to juz nie dla mnie

P.S. Lena ale Ty o trzebnickim aqua parku myślisz czy wrocławskim ?

reklama
Witam Felidae :) Chodzi mi o lokal w przyzwoitej dzielnicy (najlepiej, żeby to było na nowym osiedlu, ale zwykle ceny za metr są tam zabójcze).

Do góry