reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

w MPK ( tramwaje i autobusy) są automaty do kupna biletów 9 głównie papierowych) w automacie tym nie można płacić monetami tylko karta płatnicza ( taką do bankomatu lub z chipem- zbliżeniową) Tylko urządzenie jest tak zmyślne, że nie wymaga podania pin ( niby, że transakcje można tylko do 50 zł) ale jak jakoś nikt nie powiedział ze do 50 zł w jednym aparacie, a nie dziennie...I tak złodziej wykombinował, że do czasu zablokowania karty obskoczy ile się da automatów, doładuje telefon na ile sie da a potem może sprzeda doładowania...( nie wiem może ma juz zbyt..bo mnie by coś podobnego do głowy nie przyszło :| bo i po co ...)
schemat autoamtu jest po lewej stronie w tym artykule. W poje

To wszystko zalezy od karty ja mam paypass(zblizeniowa) i dla kazdej kwoty musze wbijac pin:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kadia zazdroszcze tych nart :-) a gdzie sie wybieracie?
ja w tym roku to chyba w ogole nie pojezdze.... i to jeste jedna z tych rzeczy ktorych mi tu brakuje bo jak sie mieszkalo w gorach to wyjscie na narty moglo byc codziennie ;-)

Lena na ktory basen idziesz? ja musze sie rozeznac w tym temacie bo mi lekarz powiedzial wczoraj ze jedyny ratunek dla mnie zebym mogla jako tako funkcjonowac to basen ... :-( a ja nawet plywac nie umie haha :-D

Kadia zazdroszcze tych nart :-) a gdzie sie wybieracie?
ja w tym roku to chyba w ogole nie pojezdze.... i to jeste jedna z tych rzeczy ktorych mi tu brakuje bo jak sie mieszkalo w gorach to wyjscie na narty moglo byc codziennie ;-)

Lena na ktory basen idziesz? ja musze sie rozeznac w tym temacie bo mi lekarz powiedzial wczoraj ze jedyny ratunek dla mnie zebym mogla jako tako funkcjonowac to basen ... :-( a ja nawet plywac nie umie haha :-D

do "akła" parku;)bo tam duzo atrakcji dla Gai:)

hehe Zuza-anna to zupełnie jak ja.. poszła bym na jakiś aqua aerobic ale nie umiem pływać i trochę sie boję, choć tam niby się nie pływa :| ale ćwiczenia na wodzie po szyje to juz nie dla mnie

P.S. Lena ale Ty o trzebnickim aqua parku myślisz czy wrocławskim ?

reklama
Witam Felidae :) Chodzi mi o lokal w przyzwoitej dzielnicy (najlepiej, żeby to było na nowym osiedlu, ale zwykle ceny za metr są tam zabójcze).

Do góry