reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

a ja jak bylam ponad tydzien temu w factory to nic ciekawego z kurteczek nie bylo :-(
ale kupilam Malej fajna kurteczke na zime w Smyku ale z cococlubu za 90zł :-)

reklama
Hej!
Co tu taka cisza? :) U nas wszystko wporząsiu... Mija dzień za dniem a nam coraz bardziej podoba sie we Wrocławiu.Od tygodnia mamy samochód i jezdzimy sobie z Madzia po Wrocku. Od razu lepiej :)

stokrotko w dziale wrocław dzieciom wklejamy info o rożnych atrakcjach, Macie nie bywałą okazję zwiedzić zoo skoro macie autko, to nawet w tygodniu,
nie w tłoku :-)

Ja tez ostatnio czesto sie zaszywam w kuchni, pieke smarze i gotuje i tak w kolko :) Do ZOO wybieramy sie jutro z mężem razem. Pogoda faktycznie nam sie popsuła, ale jednak to bylo do przewidzenia :) Pozdrawiamy!

chętnie bym się wybrała do teogo zoo za 3 zł, jak by była pogoda to bym nawet spacerek na piechote sobie zrobiła z malutką a tak to nie wiem czy tramwajem ją tachać. teraz tyle studentów że ciężko po ulicach się chodzi a co dopiero mpk.

stokrotko
super że masz już autko, napewno lepiej się czujesz taka niezależa
mi też się mazy, mąż obiecuje że coś z tym zrobimy ale jakoś nic się niedzieje.

Asia przynajmniej ma kto wózek wtargać :-) z tego co widziałam w prognozie to od poniedziałku deszcze :-( szkoda, że to nie było w zeszłym tygodniu ... eh...no ale jak zoo za 3 zł to pogoda musi nawalić bankowo ...

reklama
Asia przynajmniej ma kto wózek wtargać :-) z tego co widziałam w prognozie to od poniedziałku deszcze :-( szkoda, że to nie było w zeszłym tygodniu ... eh...no ale jak zoo za 3 zł to pogoda musi nawalić bankowo ...

to racja :)
jak pogoda bedzie w miare to sie wybiore bo jakosmam ochote a w tym roku jeszcze nie bylismy.

ale dorośli czy dzieci??

wszyscy

Do góry