reklama
stokrotka:)
Mama Madzi!
Hej!
Co tu taka cisza? U nas wszystko wporząsiu... Mija dzień za dniem a nam coraz bardziej podoba sie we Wrocławiu.Od tygodnia mamy samochód i jezdzimy sobie z Madzia po Wrocku. Od razu lepiej
Co tu taka cisza? U nas wszystko wporząsiu... Mija dzień za dniem a nam coraz bardziej podoba sie we Wrocławiu.Od tygodnia mamy samochód i jezdzimy sobie z Madzia po Wrocku. Od razu lepiej
stokrotka:)
Mama Madzi!
Ja tez ostatnio czesto sie zaszywam w kuchni, pieke smarze i gotuje i tak w kolko Do ZOO wybieramy sie jutro z mężem razem. Pogoda faktycznie nam sie popsuła, ale jednak to bylo do przewidzenia Pozdrawiamy!
chętnie bym się wybrała do teogo zoo za 3 zł, jak by była pogoda to bym nawet spacerek na piechote sobie zrobiła z malutką a tak to nie wiem czy tramwajem ją tachać. teraz tyle studentów że ciężko po ulicach się chodzi a co dopiero mpk.
stokrotko
super że masz już autko, napewno lepiej się czujesz taka niezależa
mi też się mazy, mąż obiecuje że coś z tym zrobimy ale jakoś nic się niedzieje.
stokrotko
super że masz już autko, napewno lepiej się czujesz taka niezależa
mi też się mazy, mąż obiecuje że coś z tym zrobimy ale jakoś nic się niedzieje.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Asia przynajmniej ma kto wózek wtargać :-) z tego co widziałam w prognozie to od poniedziałku deszcze :-( szkoda, że to nie było w zeszłym tygodniu ... eh...no ale jak zoo za 3 zł to pogoda musi nawalić bankowo ...
ale dorośli czy dzieci??
reklama
Asia przynajmniej ma kto wózek wtargać :-) z tego co widziałam w prognozie to od poniedziałku deszcze :-( szkoda, że to nie było w zeszłym tygodniu ... eh...no ale jak zoo za 3 zł to pogoda musi nawalić bankowo ...
to racja
jak pogoda bedzie w miare to sie wybiore bo jakosmam ochote a w tym roku jeszcze nie bylismy.
ale dorośli czy dzieci??
wszyscy