Takhisis ja chodziłam jeden miesiąc ( Michał miał wtedy 18 m-cy) potem młody załapał pierwsze zapalenie ucha więc odpuściłam :-) Wydaje mi się, że dzięki tym zajęciom szybciej zaczął mówić...Nauczył się wymawiać swoje imię i ruszyło jak z kopyta :-) i fajne są zajęcia SOCAST czy jakoś tak, żałuję że tak późno się o nich dowiedziała :-)
reklama
kadia
super że wszystko dobrze, oby tak dalej.
Felidae
HEJO SOCATOTS ! | Socatots Polska
chyba o tym mówisz?
ja się zastanawiałam czy małego na ot nei wysłać, ale jakoś się boimy że on zbyt duży indywidualista i nei będzie chciała w grupie pracować, z drugiej strony może by mu to pomogło właśnie. Troche sobei liczą za te zajęcia.
A słyszałaś o nich coś dobrego od kogoś kto uczestniczył w nich? bo wiadomo że na stronie nic złego o sobie nie napiszą.
my w sobote wybieramy się do zoo, ma niepadać więc zabierzemy dzieciaki
super że wszystko dobrze, oby tak dalej.
Felidae
HEJO SOCATOTS ! | Socatots Polska
chyba o tym mówisz?
ja się zastanawiałam czy małego na ot nei wysłać, ale jakoś się boimy że on zbyt duży indywidualista i nei będzie chciała w grupie pracować, z drugiej strony może by mu to pomogło właśnie. Troche sobei liczą za te zajęcia.
A słyszałaś o nich coś dobrego od kogoś kto uczestniczył w nich? bo wiadomo że na stronie nic złego o sobie nie napiszą.
my w sobote wybieramy się do zoo, ma niepadać więc zabierzemy dzieciaki
kadia2
Fanka BB :)
HEJ!!!
A CO TUTAJ TAKA CISZA????
NO CÓRCIA WRÓCIŁA DO TRENINGÓW OD 2 TYGODNI I NA ZAWODACH SZALEJE LEPSZA OD 5 KLASISTÓW Z INNYCH SZKÓŁ:-), SZALEJE KOBITKA I TO W DAL, 60 M I 300 I 600 JEDYNIE KIEPSKO PIŁECZKA PALANTOWA JEJ IDZIE , ALE TO MA PO MAMUSI
A TAK POZA TYM JESTEŚMY ZDROWI I ZASZCZEPIENI NA GRYPĘ TO MAM NADZIEJĘ ŻE I W TYM ROKU OMINIE NAS CHOROWANIE
POZDRAWIAM I NAPISZCIE CO U WAS SŁYCHAĆ
A CO TUTAJ TAKA CISZA????
NO CÓRCIA WRÓCIŁA DO TRENINGÓW OD 2 TYGODNI I NA ZAWODACH SZALEJE LEPSZA OD 5 KLASISTÓW Z INNYCH SZKÓŁ:-), SZALEJE KOBITKA I TO W DAL, 60 M I 300 I 600 JEDYNIE KIEPSKO PIŁECZKA PALANTOWA JEJ IDZIE , ALE TO MA PO MAMUSI
A TAK POZA TYM JESTEŚMY ZDROWI I ZASZCZEPIENI NA GRYPĘ TO MAM NADZIEJĘ ŻE I W TYM ROKU OMINIE NAS CHOROWANIE
POZDRAWIAM I NAPISZCIE CO U WAS SŁYCHAĆ
Super
Kadia :-)
Nas właśnie przetrzepała jelitówka :-) na szczęście każdego jeden dzień :-) ale Sobota dla mnie była masakryczna :-( Dziś męczy męża...pierwszy raz miałam gorączkę i bolały mnie wszystkie mięśnie jak przy prawdziwej grypie..:/ ufć, że to już za mną
Na Zoo po wczorajszym nie mam siły :-( ale może do parku na spacer dam radę..:-)
Życzę zdrówka :-)
Asia nie znam opinii, ale każde zajęcia grupowe dają dziecku szanse na oswojenia się z myślą, że na świecie jest więcej małych ludzi :-) Ale te zajęcia są świetne na rozwój, byli na targach i dzieci które pokazywały czego się nauczyły były bardzo zadowolone...a co lepsze można na te zajęcia iść z dzieckiem od 6 miesiąca :-) czy jakoś tak :-)
Takhisis moje dziecko jest przezorne wolał być ubezpieczony, rozczarowany...chyba nie :-) zajęłam go czymś innym, a kombinezon był w sam raz kiedy wracaliśmy bo było już na prawdę bardzo chłodno...teraz trzeba upolować sanki bo co roku pożyczamy i czas sprawić sobie własne
Kadia :-)
Nas właśnie przetrzepała jelitówka :-) na szczęście każdego jeden dzień :-) ale Sobota dla mnie była masakryczna :-( Dziś męczy męża...pierwszy raz miałam gorączkę i bolały mnie wszystkie mięśnie jak przy prawdziwej grypie..:/ ufć, że to już za mną
Na Zoo po wczorajszym nie mam siły :-( ale może do parku na spacer dam radę..:-)
Życzę zdrówka :-)
Asia nie znam opinii, ale każde zajęcia grupowe dają dziecku szanse na oswojenia się z myślą, że na świecie jest więcej małych ludzi :-) Ale te zajęcia są świetne na rozwój, byli na targach i dzieci które pokazywały czego się nauczyły były bardzo zadowolone...a co lepsze można na te zajęcia iść z dzieckiem od 6 miesiąca :-) czy jakoś tak :-)
Takhisis moje dziecko jest przezorne wolał być ubezpieczony, rozczarowany...chyba nie :-) zajęłam go czymś innym, a kombinezon był w sam raz kiedy wracaliśmy bo było już na prawdę bardzo chłodno...teraz trzeba upolować sanki bo co roku pożyczamy i czas sprawić sobie własne
Ostatnia edycja:
stokrotka:)
Mama Madzi!
Czesc.
Dziewczyny potrzebuje jakiegos dobrego lekarza ginekologa. W internecie jest ich tylu ze niewiem kogo wybrac, a potrzebny mi naprawde wybitny specjalista. Poradzcie mi cos
Dziewczyny potrzebuje jakiegos dobrego lekarza ginekologa. W internecie jest ich tylu ze niewiem kogo wybrac, a potrzebny mi naprawde wybitny specjalista. Poradzcie mi cos
Moja ginka wyjechała do Anglii wiec nie pomogę :-( inni fachowcy chcieli mnie ciąć bez potrzeby, ale dziewczyny na pewno doradzą :-) Ja właśnie jestem w okresie poszukiwania, już wybrałam przychodnie teraz tylko muszę tam dojechać ha ha (Ginekologia i położnictwo na wysokim poziomie! Klinika we Wrocławiu) a koszt jak we wszystkich innych gabinetach [ chociaż te ceny cytologi gabinety biorą z kosmosu Bo my za badanie bierzemy 12 zł..., mogę nawet wam doradzić, że jeżeli koszt samego pobrania plus 12 zł nie przekroczy ceny tego ile oni sobie liczą np 50 zł...:| to opłaca się przywieźć szkiełko z pobraną cytologią do Zakładu Patomorfologii na ul. Marcinkowskiego 1 To jest zaraz za porodówką na ul. Chałubińskiego ( budynek koło szlabanu)]
ello
przyłącze sie do pytania stokrotki :-)
chetnie tez skorzystam z jakiegos kontaktu bo nieznam we Wrocku lekarzy a na necie to mozna szukac .. szukac ... i poczytac o wszystkim i o niczym ;-)
ja najchetniej poszlabym do lekarza ktory orientuje sie w temacie patologi ciazy.... niestety jestem po 2 poronieniach... 3 dzidzia biega i broi choc teraz spi slodko w lozeczku ale pewnie kiedys znowu sie zdecyduje na kolejne wiec warto by bylo znalesc juz osoba ktora orientuje sie w temacie bo boje sie ze przy kolejnej ciazy znowu moga byc problemy....
tak wiec dziewczyny podzielcie sie namiarami :-)
przyłącze sie do pytania stokrotki :-)
chetnie tez skorzystam z jakiegos kontaktu bo nieznam we Wrocku lekarzy a na necie to mozna szukac .. szukac ... i poczytac o wszystkim i o niczym ;-)
ja najchetniej poszlabym do lekarza ktory orientuje sie w temacie patologi ciazy.... niestety jestem po 2 poronieniach... 3 dzidzia biega i broi choc teraz spi slodko w lozeczku ale pewnie kiedys znowu sie zdecyduje na kolejne wiec warto by bylo znalesc juz osoba ktora orientuje sie w temacie bo boje sie ze przy kolejnej ciazy znowu moga byc problemy....
tak wiec dziewczyny podzielcie sie namiarami :-)
Mama Madzi!
W internecie naprawde mozna poczytac o wszystkim i o niczym, tak naprawde juz mam dosc szukania w necie bo i tak nic konkretnego. Potrzebuje na szybko ginekologa, dobrego pediatre i wogole jakas przychodnie rodzinna, bo nigdzie nie jestesmy zapisani a Madzia niedlugo powinna przejsc bilans dwulatka a tez ja musze skotrzystac z kilku lekarzy takze bardzo prosze pomozcie dziewczyny
Mama Madzi!
A jeszcze mam pytanko dotyczace szpitala i porodowki. Czy szpital jest wybierany wzgledem miejsca zamieszkania? czy moze wzgledem lekarza prowadzacego? Jak to jest? Wpisalam w wyszukiwarke oddzial ginekologiczny we Wrocławiu i wyskoczylo mi tyle ze oniemialam... inadal nic niewiedzialam.
reklama
Oddziałów położniczych z porodówkami we Wrocławiu są 4
1. Brochów na ul Warszawskiej
2.AM na ul Borowskiej
3.Kliniki przy SPSK1 na ul. Chałubińskiego
4.WSK na ul Kamieńskiego
Po za wrocławiem
1.Trzebnica
2.Oława
3.Oleśnica
4.Świdnica - Latawiec...
no i zależy gdzie komu się podoba tam się udaje :-) o ile są miejsca na porodówce to z akcją w toku przyjmują jak nie ma akcji lub miejsc to odsyłają do domu lub analogicznie do innego szpitala. Ostatnio do koleżanki usłyszałam dużo pozytywów o szpitalu w Świdnicy. Mam znajomą która, będzie rodzić w lutym :-) i zastanawia się poważnie nad Jelenią Górą, tam trafiała do lekarza po 2 wizytach w Corfamedzie ( co wizytę ciąża była w 4 tyg ciąży ). Także Stokrotko co kto lubi ;-) wolna amerykanka hihi. Na pewno dużo prościej jest kiedy się chodzi do lekarza który pracuje jeszcze w którymś ze szpitali...Każdy szpital ma swoje wady i zalety...i żaden niestety nie jest idealny.
1. Brochów na ul Warszawskiej
2.AM na ul Borowskiej
3.Kliniki przy SPSK1 na ul. Chałubińskiego
4.WSK na ul Kamieńskiego
Po za wrocławiem
1.Trzebnica
2.Oława
3.Oleśnica
4.Świdnica - Latawiec...
no i zależy gdzie komu się podoba tam się udaje :-) o ile są miejsca na porodówce to z akcją w toku przyjmują jak nie ma akcji lub miejsc to odsyłają do domu lub analogicznie do innego szpitala. Ostatnio do koleżanki usłyszałam dużo pozytywów o szpitalu w Świdnicy. Mam znajomą która, będzie rodzić w lutym :-) i zastanawia się poważnie nad Jelenią Górą, tam trafiała do lekarza po 2 wizytach w Corfamedzie ( co wizytę ciąża była w 4 tyg ciąży ). Także Stokrotko co kto lubi ;-) wolna amerykanka hihi. Na pewno dużo prościej jest kiedy się chodzi do lekarza który pracuje jeszcze w którymś ze szpitali...Każdy szpital ma swoje wady i zalety...i żaden niestety nie jest idealny.