reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
W dzień pogoda ok taka temperaturę lubię ale w nocy 12 to chyba przesada , tyle co usłyszałam w telewizji że na upaly 30 stopniowe trzeba poczekać do przyszłego lata

a ja znów przejścia z córcią zasłabła , pojechałam około 24 do Korczaka a teraz się dowidziałam że mogłam do Marciniaka i tam by nas zostawili:wściekła/y:
nie wiedziałam że tam jest dyżur dla dzieci
a w Korczaku neurologia zamknięta i jestem juz zalamana zaraz dzwonię do lekarza bo dzisiaj jest rejestrcja

witam:-) fajne ciepelko dzis:-)

mamy przedszkolakow jak przygotowania przed jutrzejszym wielkim dniem?Moja Maja juz sie nie moze doczekac jutra i kolezanek:-) a mi sie udalo dodzwonic do przedszkola i na szczescie jutro moge podpisac umowe na kolejny rok.

Kadia zdrowka dla corki.udalo sie dostac do lekarza?

milego dnia

trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki przedszkolaki :-)
zeby bylo bez placzu ale duzo usmiechu i zabawy!
a ja juz dzisiaj wyjelam walizki i jutro pakujemy a w piatek jedziemy do PL na 3 tyg. :rofl2:
a w niedziele juz mam wizyte we Wrocławiu i bedziemy ogladac to mieszkanko do wynajecie :-) mam nadzieje ze wszystko bedzie fajnie ;-)
a co tu taka cisza?

reklama
witam

Kadia 3 mam kciuki aby wszystko sie wyjasnilo.

Zuza u nas zamiast radosci z pierwszego dnia w przedszkolu jest lipa:-( wczoraj zadzwonila wychowawczyni i pyt czy Maja moze jeszcze te dwa dni w domu zostac bo w przedszkolu sa dwa oddzialy i ten starszy jakas awaria sie zrobila i musza teraz polaczyc dwa oddzialy w jeden tzn grupy polaczyc na czas naprawy.wiec dzis i jutro jeszcze w domu. Maja jest zawiedziona ze nie poszla:-(

milego dnia laseczki

Do góry