reklama
kadia2
Fanka BB :)
W dzień pogoda ok taka temperaturę lubię ale w nocy 12 to chyba przesada , tyle co usłyszałam w telewizji że na upaly 30 stopniowe trzeba poczekać do przyszłego lata
kadia2
a ja znów przejścia z córcią zasłabła , pojechałam około 24 do Korczaka a teraz się dowidziałam że mogłam do Marciniaka i tam by nas zostawili
nie wiedziałam że tam jest dyżur dla dzieci
a w Korczaku neurologia zamknięta i jestem juz zalamana zaraz dzwonię do lekarza bo dzisiaj jest rejestrcja
nie wiedziałam że tam jest dyżur dla dzieci
a w Korczaku neurologia zamknięta i jestem juz zalamana zaraz dzwonię do lekarza bo dzisiaj jest rejestrcja
Gosia i Bartek
Oj to trzymam kciuki i dużo zdrówka życzę.
witam:-) fajne ciepelko dzis:-)
mamy przedszkolakow jak przygotowania przed jutrzejszym wielkim dniem?Moja Maja juz sie nie moze doczekac jutra i kolezanek:-) a mi sie udalo dodzwonic do przedszkola i na szczescie jutro moge podpisac umowe na kolejny rok.
Kadia zdrowka dla corki.udalo sie dostac do lekarza?
milego dnia
mamy przedszkolakow jak przygotowania przed jutrzejszym wielkim dniem?Moja Maja juz sie nie moze doczekac jutra i kolezanek:-) a mi sie udalo dodzwonic do przedszkola i na szczescie jutro moge podpisac umowe na kolejny rok.
Kadia zdrowka dla corki.udalo sie dostac do lekarza?
milego dnia
kadia2
idziemy w poniedziałek do szpitala
pozdrowienia dla wszystkich przedszkolaków
pozdrowienia dla wszystkich przedszkolaków
trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki przedszkolaki :-)
zeby bylo bez placzu ale duzo usmiechu i zabawy!
a ja juz dzisiaj wyjelam walizki i jutro pakujemy a w piatek jedziemy do PL na 3 tyg.
a w niedziele juz mam wizyte we Wrocławiu i bedziemy ogladac to mieszkanko do wynajecie :-) mam nadzieje ze wszystko bedzie fajnie ;-)
a co tu taka cisza?
zeby bylo bez placzu ale duzo usmiechu i zabawy!
a ja juz dzisiaj wyjelam walizki i jutro pakujemy a w piatek jedziemy do PL na 3 tyg.
a w niedziele juz mam wizyte we Wrocławiu i bedziemy ogladac to mieszkanko do wynajecie :-) mam nadzieje ze wszystko bedzie fajnie ;-)
a co tu taka cisza?
reklama
witam
Kadia 3 mam kciuki aby wszystko sie wyjasnilo.
Zuza u nas zamiast radosci z pierwszego dnia w przedszkolu jest lipa:-( wczoraj zadzwonila wychowawczyni i pyt czy Maja moze jeszcze te dwa dni w domu zostac bo w przedszkolu sa dwa oddzialy i ten starszy jakas awaria sie zrobila i musza teraz polaczyc dwa oddzialy w jeden tzn grupy polaczyc na czas naprawy.wiec dzis i jutro jeszcze w domu. Maja jest zawiedziona ze nie poszla:-(
milego dnia laseczki
Kadia 3 mam kciuki aby wszystko sie wyjasnilo.
Zuza u nas zamiast radosci z pierwszego dnia w przedszkolu jest lipa:-( wczoraj zadzwonila wychowawczyni i pyt czy Maja moze jeszcze te dwa dni w domu zostac bo w przedszkolu sa dwa oddzialy i ten starszy jakas awaria sie zrobila i musza teraz polaczyc dwa oddzialy w jeden tzn grupy polaczyc na czas naprawy.wiec dzis i jutro jeszcze w domu. Maja jest zawiedziona ze nie poszla:-(
milego dnia laseczki