reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Gosia i Bartek być może w naszym planie pojawia sie jakieś zmiany ale u Was Realizacja podstawy programowej jest od 8 do 13
i to już ma ręce nogi... :-) Generalnie we Wrocławiu obliczyli wszystko tak by wyszli na swoje lub lepiej :-) Na szczęście jeszcze mnie nikt nie uraczył informacją że nie mam prawa odebrać dziecka o 12...:-) jestem ciekawe co jeszcze wykombinują by wykorzystać tą sytuację...i mówię tu o urzędnikach ... :-) Bo przedszkola same w sobie nie są tu niczemu winne...

O to nasz program dnia:
Ramowy rozkład dnia w przedszkolu.
6.30 - 8.00 - schodzenie się dzieci w salach, zabawy dowolne, praca indywidualna z dzieckiem
8.00 - 8.30 - rozmowy na rozpoczęcie dnia, gimnastyka poranna, czynności samoobsługowe
8.30 - 9.00 - śniadanie
9.00 - 11.30 - zajęcia dydaktyczne, zabawy w sali, pobyt na powietrzu
11.30 - 12.15 - przygotowanie do obiadu, obiad (zupa i deser)
12.15. - 13.45 - zajęcia dodatkowe, praca indywidualna, zabawy dowolne w salach lub na placu zabaw
13.45- 14.30 - czynności samoobsługowe, drugie danie
14.30 - 17.00 - zabawy w salach lub na podwórku, rozchodzenie się dzieci.

Póki co zmianach na forum też nikt nie wspomina...

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny załamana jestem :-(
jak byliśmy na wczasach córcia 2 razy zasłabła , ale rok temu straciła przytomność na dość długo i leżała w szpitalu i dzisiaj to samo , mamy skierowanie do poradni neurologicznej dla dzieci może któraś z Was może mi cos polecić !!!???

Witajcie. Zalatana jestem strasznie ostatnio a jeszcze sąsiedzi rozpieszczają mnie dobrodziejstwem inwentarza i smażę konfitury z brzoskwiń wieczorami.
Emilcia ślicznie rośnie, Maciek jeszcze wakacjuje a ja już doszłam do siebie, nawet wagowo ale brzuch jeszcze paskudny
kadiaWspółczuję kochana ci bardzo. Maciek mdlał w 1 klasie gimnzajum, szybko rósł wtedy i okazało sie, ze ma szumy w sercu. lezał na kamieńskiego w szpitalu, na szczęście to były zaburzenia spowodowane szybkim wzrostem. Byliśmy wtedy u neurologa na ostrowskiego bo tam najszybciej dostałam się do dziecinnego ale nie wiem czy ta pani jest dobrym lekarzem i nie pamiętam nazwiska. Wiem, ze pracuje w Korczaku

dzieki dziewczyny
dzisiaj to samo słabo jej się zrobiło, zadzwoniłam do poradni w Marciniaku bo ponoc tam jest ok i termin 13 grudzień , masakra
a serce ma ok bo synek ma wadę serca więc po operacji małego zrobiłam i jej echo serca
pozdrawiam
ciesze się Wisieńka że mala się dobrze rozwija nim się obejrzysz da popalić ;-)

Upalny :-)

od 6 do 8 umyłam okna u małego i w kuchni wyprałam firanki, pomyłam podłogi, odkurzyłam potem byłam w piekarni a teraz leże i oszczędzam siły ha ha :-)

reklama
tak, znajomi mnie na spacer chcieli wyciągnąć, skończyło się na tym, że przyszli do nas . dzieciaki sie bawiły, a my pogadaliśmy :-)

Ostatnia edycja:
Do góry