reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie :-)
My mielismy przez caly dzien sloneczko ale mi tam zimno bylo. Bylysmy na bujaczkach to normalnie mnie telepalo, a Madzia jak sie bujala to faje do pasa miala. Dzieki dziewczyny za wskazówki. To forum juz wyczailam wczesniej, ale dzieki Feliadae.
Asia na kiedy masz termin? i jak tam melenstwo?
Gie-oska miejmy nadzieje ze pogoda wam dopisze. A w jakie miejsce jedziecie nad morze?
Ja po calym dniu padam, szperam troszke w internecie pewnie niedlugo bede szykowala sie spaciu. Pozdrawiamy miłe panie i do jutra !

reklama
teraz to jakoś parno strasznie i gorąco się zrobiło.
Ledwo do domu doszłam z zakupów :(

Stokrotko
mam termin na 8 września, ale pierwszego mam już mieć cc.
Więc za równo 3 tyg będzie już malutka ze mną. Już się nie moge jej doczekac

Asiu to pierwsze maleństwo? Juz niedługo malusia bedzie z wami i wszystko wywróci sie do góry nogami :-) A wogole jak przechodzisz ciaze? U mnie bylo ciezko, bo okropnie puchlam, chodzic nie moglam i pare razy wyladowalalm w szpitalu bo ciaza była zagrozona.
Kadia a ty do kiedy nad morzem? Mże pogoda sie poprawi, u nas nadawali dzis deszcz ale jak narazie jeszcze nie dzieki Bogu nie pada.
Moja Madzia poszla spac, a ja mam chwilke odetchnac. Jak ona jest zmeczona to tak mnie denerwuje ze normalnie brakuje mi cierpliwosci... zastanawiam sie z kad inne mamy maja tyle cierpliwosci i czulosci do swoich dzieci? Jej marudzenie porównuje do miałczenia kotka :-D Wyspi sie i bedzie grzeczna.

oj Stokrotka, raz się ma a raz nie :-) takie życie...Michał zaczyna latac jak nakręcony, albo strasznie złośliwy się robi, czasem minie chwila nim sobie policzę, że nie śpi np pd 5 i już jest zmęczony a nie niegrzeczny ...więc i kara sie po drodze trafi...:-( nie lubię takich wpadek ;-(

reklama
Do góry