reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
witamy stokrotka:)
jedziemy nad morze w sobotę a ja już spakowana:-), a mąż jeszcze w Warszawie :-(, i pakuj tu go zobaczymy nad morzem czy zadowolony:-p
od czasu do czasu się odezwę
pozdrawiam

Oj dawno mnie tu nie było... Chętnie bym sobie poplotkowała na BB, ale od kiedy się przeprowadziłam, nie mam internetu...
Witam Drogie mamusie.
Juz niebawem bede mieszkanka waszego pieknego miasta :) Obecnie mieszkam w okolicach Warszawy i jux martwie sie ze po przeprowadzce bede czuła sie troszke osamotniona :) Mam na imie Edyta mam 24 lata. Moje maleństwo to Madzia ma juz rok i osiem miesiecy... :)
Stokrotko, ja też jestem z Warszawy :-) Rodziłam w stolicy, ale już od roku we Wrocławiu. Mądra decyzja na Wro :-) Ja na przykład nie żałuję, a i każda osoba potwierdzała, że to ładne miasto i, że sama by się przeprowadziła tam!

Witam.
Nie mialam czasu sie odezwac. Przeprowadzamy sie na Krzyki, Jagodno osiedle Cztery pory roku.Niewiem czy to słuszna decyzja poniewaz bede uzalezniona motoryzacyjnie od mojego meza, a z tego co słyszalam to te osiedle jest troche dalej.
Netefe mam nadzieje ze i ja nie bede żąłowala. Troche jestem tym przerazona bo tu juz tak sie przyzwyczailam, i juz tak poznałam to środowisko i ludzi. Nie pochodze z Warszawy wiec 5 lat temu przezywalam to samo :-) Jeśli można spytac czemu zdecydowaliscie sie na przeprowadzke?
Kadia życze udanych wakacji i przede wszystkim żeby dopisała wam pogoda!
Wogóle to w jakich dzielnicach mieszkacie? Nie chce mi sie wertowac 635 stron żeby sie dowiedziec :-)
Ja biore sie za obiadek, przy moim urwisku trwa to dwa razy dłużej wiec juz musze uciekac .
Pozdrawiam i miłego dnia życze!

STOKROTKA zapewne na tym osiedlu będzie wiele młodych mam :-) i pewnie szybko kogoś poznasz w piaskownicy :-) tamtej części miasta nie znam..:/ ja z dzielnicy fabrycznej (Kozanów), obecnie Śródmieście...

Dziewczyny ostatnio byłam na placu zabaw w parku południowym :-) eh czasy dzieciństwa mi sie przypomniały ( Tu się należą pozdrowienia dla Keyko :-) ) zawsze tam lubiliśmy chodzić z mamą... szkoda tylko, że scenę rozebrali bo już nie można poudawać "artystki" ha ha. Polecam ten park:tak: tylko na placu zabaw dostawałyśmy oczopląsu bo jest dość duży i pełny dzieci :-)

Kadia dużo słonka życzę i Wam i Nam :-)

Załączniki

• DSC01351a.jpg
    DSC01351a.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01352a.jpg
    DSC01352a.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 29
STOKROTKA zapewne na tym osiedlu będzie wiele młodych mam :-) i pewnie szybko kogoś poznasz w piaskownicy :-) tamtej części miasta nie znam..:/ ja z dzielnicy fabrycznej (Kozanów), obecnie Śródmieście...

Dziewczyny ostatnio byłam na placu zabaw w parku południowym :-) eh czasy dzieciństwa mi sie przypomniały ( Tu się należą pozdrowienia dla Keyko :-) ) zawsze tam lubiliśmy chodzić z mamą... szkoda tylko, że scenę rozebrali bo już nie można poudawać "artystki" ha ha. Polecam ten park:tak: tylko na placu zabaw dostawałyśmy oczopląsu bo jest dość duży i pełny dzieci :-)

Kadia dużo słonka życzę i Wam i Nam :-)
ja tez lubie chodzic do poludniowego bo jak maly spi mozna sobie popatzrec na labedzie i inne kaczki:-) i plac zabaw tez super tylko fakt duzo dzieci:-) my chodzimy az z Partynic na nogach i lekko nie jest dlatego czesto tam nie chodzimy...

Stokrotko witaj:-) Jogodno chyba jest w okolicach szpitala na Brochowie??

Gie-oska nie pytaj mnie bo ja jeszcze niewiem :) A wogóle skoro juz mowa o medycynie to czy moglaby ktoras z was oswiecic mnie w przychodniach a przede wszystkim w pediatrach jakie sa na tym terenie.
Ten park południowy daleko jest od tego osiedla?

reklama
Stokrotko To osiedle na jagodnie jest na trasie do Strzelina, szwagier jak nas odwozi to tamtędy jedzie jak zjeżdża z autostrady A4, jeździ tam autobus 910...który jedzie przez PKS- do Galerii Dominikańskiej (centrum)

Do góry