reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

gie-oska
śliczny synek, a pomyłki to pewnie przez dłuższe włoski :)

Ja mieszkam prawie w centrum, koło nowego targu.

W trzebnicy jest taki fajnny park z fontanną i placami zabaw dla dzieci wróżnym wieku i nawet taką siłownią na dworze.
Szkoda że u nas we wrocławiu nie mogą czejagoś fajnego zrobić. Ten plac zabaw koło wyspy słodowej jest całkiem fajny, ale oblężenie niesamowite i troche już zdewastowany.

Felidae
Ja kiedyś znalazłam gdzieś w sieci fryzjera dla dzieci koło Astry, gdzie fotele są w kształcie m.in. samochodzików, obok ekrany z bajkami jakieś gry i zabway w poczeklani. Nie wiem czy o tym mówisz, sama jestem ciekawa opini, bo wyglądało zachęcająco, ciekawe jak z cenami.

reklama
Ceny podobno nie były powalające, ja u zwykłego fryzjera zapłaciłam 15 zł...i chyba właśnie o tym fryzjerze mowa nawet nie wiedziałam, że to tak blisko mnie było :-)ja tam miśka sama strzygłam do 4 roku życia...jak wyszło tak było raz prosto raz krzywo...aż sie kobieta w maju dziwiła haha, że tak nie najgorzej to wyglądało haha ( albo mnie nie chciała martwić ) :-)
Co do placów zabaw to mój Misiek lubi każdy, ale najbardziej podobało mu sie w parku koło ul.Kasprowicza, ten w parku Staromiejskim, jak dla mnie za dużo dzieci za mało ławek dla opiekunów...a ogólnie nie wiem czy jest aż tak źle :-) w lewo mamy górkę słowiańską ( najważniejsze, że dbają i jak sie coś łamie to za kilka dni jest już naprawione) w prawo park Tołpy :-)a gdzieś na wprost tez wyremontowali jakieś podwórko...:-) Wiem że fajniejsze place zabaw są na Różance niż na Kozanowie...:-)

Ostatnia edycja:
ja tez chodziłam z Madzia do fryzjera gdzie byl odpowiedni kacik dla dzieci. zabawki telewizor z bajkami jakas tam dziecieca myzyka a na koniec strzyzenia dzieci dostaja lizaki, no ale madzia mimo wszystko nie daj sie obciac i z tego co widze to mi teraz lepiej wyszlo te obciecie jak jej :D

Hej dziewczyny. Temat strzyżenia widze na topie. No u nas włosków niewiele ale rosną, rosną i będziemy zapuszczać. Emilka już bez kolek i mam nadzieję, ze nie powróca. Zaczyna jej się też już regulować sen i okresy czuwania zgodnie z pora dnia:-DJa zaczynam wracac do normalności i coraz bardziej brakuje mi kontaktóe i rozmów z ludzmi bo na razie w większości sa to monologi do Emci.

ello witam sie kolejnego dnia :-)
u nas dzisiaj slonko slicznie swieci a moje dziecie zapadlo chyba w sen zimowy haha

siedze i przegladam ogloszenie wynajmu mieszkan we wrocku i juz mi slow brak.... ludzie to maja wyobraznie :-D
ale mam nadzieje ze niedlugo cos znajdziemy.
ja obcinam sama Malej wloski... w sumie narazie tylko z tylu obcinalam i nie bylo z tym problemu :-)

Stokrotka :-) teraz czekam na oferty od 2 posrednikow wiec zobaczymy co ciekawego znajda.... najgorsze jest to ze ja nawet nie znam dobrze wroclawia wiec ciezko mi sie z niektorymi osobami dogadac co i jak haha
mam nadzieje ze trafi nam sie cos fajnego i jakas fajna lokalizacja zeby z Mala mozna bylo pobiegac :-)
ale obiecalam sobie ze na poczotku wrzesnia wybiore sie do wrocka pochodzic po sklepach z kuzynka bo strasznie mi brakuje takiego relaksu i pogaduch i oczywiscie na budowe trza tez zajrzec ;-)

reklama
ja tez mialam ten sam problem co ty i tez mamy przez posrednika.Ja jednak mysle ze taka agencja zawsze znajdzie cos odpowiedniego bo samemu jak sie szuka bez posrednikow to juz calkiem ciezka sprawa.

Do góry