reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
U nas tez słonko, już sie cieszyłam, że zaraz pranie wywieszę a tu Pupa :-( prądu nie było i pralka zaczęła na nowo odliczać buuu i godzina w plecy :-( a juz by schło na słoneczku :-)
Na jutro w planie Zoo dzięki znajomym :-) a wieczorem ma być mój brat :-) zobaczymy co s tego wszystkiego wyjdzie :-)

witam. ja juz spakowana wieczorkiem dopakuje jedzonko na droge i o 4 wyruszamy...i licze na pogode:-)

Stokrotko u nas tez ciepelko sie super zrobilo:-) odrazu inaczej a nie ciagle deszcze i wiatr...

u mnie na osiedlu wczoraj montowali nowy plac zabaw a dzis jest normalnie szal:-) dzieciaki sie wyszalaly nowe znajomosci nawiazaly:-) Kacper mimo ze za duzo nie gada to jest dusza towarzystwa..nawet starsza dziewczynka za nim ciagle latala:-) i wszyscy mowia mi ze Kacper to ladna dziewczynka hehe(dopuki sie nie dowiedza ze to chlopiec):-)

ide troche chatke ogarnac przed wyjazdem i spadamy na podworko:-)

gie-oska
to musi być z niego śliczny chłopczyk tylko pozazdrościć :)
fajnie że macie nowy plac zabaw, koło nas jest tylko jeden i to taki że szkoda gadać, jak na centrum miasta to aż wstyd poprostu, a w piaskownicy to śmierdzi tak że nie mogę wytrzymać.
Za to strasznie lubimy plac zabaw w trzebnicy, super jest, szkoda że u nas we Wrocławiu nie mogą czegoś takiego zrobic :(

gie-oska
fajnie że macie nowy plac zabaw, koło nas jest tylko jeden i to taki że szkoda gadać, jak na centrum miasta to aż wstyd poprostu, a w piaskownicy to śmierdzi tak że nie mogę wytrzymać.
Za to strasznie lubimy plac zabaw w trzebnicy, super jest, szkoda że u nas we Wrocławiu nie mogą czegoś takiego zrobic :(

Ja też lubię bardzo plac zabaw u mnie ...a jedzisz czesto???moze byśmy mogły się spotkac??

gie-oska

Asia czy ja wiem czy on jest az tak sliczny??no brzydki nie jest ale czy az tak zeby odrazu go za laske brac hehe pewnie przez wloski bo ma dosc dlugie:-) oto on sprzed 2 tyg:-)a co to za plac zabaw jest w Trzebnicy>??a Ty w jakiej czesci miasta mieszkasz bo niepamietam??

Ostatnia edycja:
Zuza no to witamy ! Ja sie przeprowadzam 1 wrzesnia i tez bardzo sie z tego powodu ciesze :-) a w zasadzie to juz nie moge sie doczekac :)
Gie-oska Kacperek jest uroczy. :)
A jak tam na wakacjach, udalo sie?
Czekalismy tak na ten wolny poniedzialek a tu juz rachu ciachu i po poniedzialku. Troche posiedzileismy w końcu w domu z mezem, ale wspolnie spedzone 3 dni to juz za dlugo... :-D Niewiem jak nam bedzie razem jak spowrotem razem zamieszkamy. Trzeba przyznac ze czlowiek sie do wszystkiego przyzwyczai... :)
Odwarzylam sie sama obciac Madzi włoski. Zawsze jak jestesmy u fryzjerki to krzyczy i płacze, uspokoic jej nie mozna. A tym razem bylo zupenie inaczej. Madzia jeszcze dzis woła ze chce "ciap ciap":-)

reklama
no widzisz, a we Wrocku taki fajny fryzjer dla dzieci jest :-) ale to Marma go wyczaiła i jeszcze mi nie powiedziała gdzie to jest :-)

Ostatnia edycja:
Do góry